- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Писва ми да правя секс
Въздържай се от секс..10 години,да видим дали ще издържиш....![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Секса си е потребност. Когато ти омръзне винаго можеш да направиш пауза. Освен това опитай нещо ново- промяната води след себе си нова тръпка.![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
+4Първоначално написано от BaBy_bS
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Първоначално написано от Shmatko
Ами пробвай садо мазо бе. Може да ти хареса
Садо мазо?
Садих, мазах и не помогна![]()
ми изпробвай нови пози :P
Ужас...това да ти омръзне "Най-сладкото нещо" не е шега работа...
tova koeto si napisal kato proglem ne e nikakuv proglem ama nikakuv ako ti e pisnal ako ti e tup ,ednoubrazen spri da go pravish tolkvoa e lesno tai kato 4eta i e mnogo lesno da si namirahs partnior za sex za koeto pravi reshenietoti osthe po lesno spri da rpavish sex ako ti se dopravi namersi si nqkoq i po4vash pak
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Първоначално написано от Shmatko
Я се гръмни най-добре!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ти па се изкара ебахти ебача..хахах....![]()
![]()
![]()
И чак "сякви" ги бил е*ал...![]()
Караи на чекии..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ами ако се влюбиш може и да ти хареса...
someone else...
Първоначално написано от I_likE_Sex
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първоначално написано от Cukata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от amatorium
такче брато продължавай да ръгаш пичките и това е мани ги кво ти говорят ония филмари с любовта
ami spri za izvestno vreme moje sled vreme kut ti dolipstva moje pak da ti stane interesen probvai![]()
Nice Idea...Първоначално написано от Homunuculus
Ем не чукай 1-2 месеца и да видиш![]()
Fitness Forever
Днес си плеснах 1-вата чикия от много време наса, беше страхотно![]()
Абе за кво праите секс бе?
Така ще е няма да изпитваш удоволствие от секса. Ти го нямаш за нищо него...ръгане и тва е. Ти май си мъжка курва. Толкоз си увреден психически, че едва ли скоро ще усетиш разликата между прост секс и любене. По-добре да правя секс с една която обичам цял живот, отколкото с хиляда, които не обичам. Една била широка, а друга тясна...голям герой си нали? Нищо! След време ще разбереш колко си грешил и ще се самоубиеш.![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.