.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    i pri men se e slu4valo i nikak ne be6e kofti za6oto za smetka na tva mom4eto lije6e naprao......aaaa kat se setq tva be6e lqtoto imahme 13 god razlika s nego ne be6e i koi znai kvo no ne usetih lipsata dlai mu e mal1k ili ne za6oot6 znae6e kak da zadovoli ina4e ne mi se e slu4valo drug p1t slu4valo mi se e na 22 sm li4no go bqh merila na endo momm4e toi tur4in be6e xahaxhax togava bqh pripadnala
    Да обаче ако си с този човек години наред едва ли ще ти е достатъчно само да те лиже
    нека си го кажем жената им нужда от един здрав ***

e sqako sm1 postoqnno s nego to az i ne moha da sm1 s endo mom4e do do sq ot 5 godini kakto vodqpolov jivot sq s1m na 17 nai d1lgata mi v1rzka ebila mesec i polovina smsi1l 4e za men po vajne e seksa za 1 ve4er za semdica t1i 4e nqmam ot ko da se pritesnqvam da sm1 s nqkoi za pove4e xhaaxh

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    i pri men se e slu4valo i nikak ne be6e kofti za6oto za smetka na tva mom4eto lije6e naprao......aaaa kat se setq tva be6e lqtoto imahme 13 god razlika s nego ne be6e i koi znai kvo no ne usetih lipsata dlai mu e mal1k ili ne za6oot6 znae6e kak da zadovoli ina4e ne mi se e slu4valo drug p1t slu4valo mi se e na 22 sm li4no go bqh merila na endo momm4e toi tur4in be6e xahaxhax togava bqh pripadnala
    Да обаче ако си с този човек години наред едва ли ще ти е достатъчно само да те лиже
    нека си го кажем жената им нужда от един здрав ***
    Абе 4-та година караме и много рядко имам нужда от пениса му. По-скоро от езика и пръстите му....

the_hottie , а аз мога ли да ти кажа нещо което ти не си забелязала ...
    пениса на един мъж не е константна величина .Размерат на пенисът на един мъж се влиае от това колко го възбужда една жена .
    Така че и ти трябва да се замислиш дали наистина причината не е била в теб.
    Пример: Случвало ми се е по време на секс с момиче да ми падне до като съм бил в нея.Позата беше задна прашка , момичето не беше никак грозно , кефешеме и все още ме кефи , но просто в един момент , когато я обърнах не изпиташ удоволствие че съм в нея , колкото и да си се поти човек , ако не му е конфортно спада или не е достатчно твърд или достатачно порастнал.
    Нормалната ми големина е към 23 см , в отпуснато састояние е към 13 -15 но ми се е случвало в ерекция да не достига и 19 .
    Така че жени , не зависи големината само от това което си имаме ние в гащите , зависи вие как се постараете

Супер фен
    a jkakvo 6te re4e malka?kakav e standarta?i koi e kazal 4e trqbva da ti opira v garloto za da ti e hubavo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Научно е доказано, че пенис с дължина 8 см може напълно да задоволи жена..(източникът беше наистина сериозен, но просто сега не мога да се сета кой бе той)..въпросът е как се борави с него...И освен ние, че ние трябва, да знаем как да боравим с него, то и мн жени сами знаят как да вземат това, което желаят...За това важен е актът и хората, които го правят,размерът може би не чак толкова....Но момичета, които им се е случвало обратното - мн голям, са казвали, че в този момент са искали най-мн един малък, за да са щастливи...1 пръст не е повече от 8-9 см....Вярно, по гъвкав е и т.н.....Но и с малък пенис една жена може да остане задоволена...My personal opinion - I have never had such problems with my girlfriend...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Sluchvalo mi se e.Ne bqh v seriozni otnosheniq s vuprosniq chovek...Beshe prosto flirt na seksualna osnova...Sexa beshe poveche ot ujasen,purvo-ne usetih nishto i vtoro,che svurshi adski burzo...Kolkoto ii da se opitah da skriq razocharovanieto si ot mujkata mu gordost..ne se poluchi...Bqh ne samo razocharovana ot tova neskoposano "neshto" v gashite mu,a i ot samochustvieto,s koeto toi si slujeshe,kato nai-jelaniq i opiten macho v okolnostta

...

Mn e kofti tova oba4e mene sa6to me e qd 4e ima takiva hora sas samo4uvstvie do nz kade imat se a golqmata rabota e vijte me imam 20 cm pi6ka i dr est se draznqt i zavijdat na fakto oba4e tova vinagi e taka sq e taka i taka 6a si ostane i pri M i pri F (est pr F-'s za gardite)
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

I sega se setih edin vapros me dalbae ot dosta vreme i iskam da pitam dali spored vas razmera ima nqkakvo zna4eni dali 6te svar6i6 barzo ili ne znam 4e vaprosa e adski typ ama nz 6to iskah da pitam ... ne vednaj sam kazval 4e imam problem s tova svar6vane(byrzo) I adski mn me e sram za tova izbqgvam kontakti i tn s protivopolojniq pol ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Голям фен
    Значи аз не съм попадала някои "микропенис",който е 5-6 см, затва не мога да кажа кво е с такъв,но иначе за мен размерът няма голямо значение и даже е по-добре някой с 14-15см(напълно задоволително и нормално според мен),отколкото някой с 20см.... ще ми дойдат в повече!
    А може на някой момичета да не им стига по-малък,там вече си зависи,все пак мисля,че и ние не сме еднакви-има по-тясни и по-широки!

Голям фен
    Тука сега малко в крайности изпаднахте - микропенис 6см е ясно, че е недостатъчен - то няколко см винаги си остават винаги отвън, та вътре реално какво е имало? Какво значи малък пенис? Аз мисля че повечето момичета не могат да кажат колко е голям един пенис само като го видят. Също така знам, че на повечето над 17-18 см вече почват да им идват в повече в някои пози, а пък над 20см и по-груб секс във всяка поза ще им е в повече. Така че може да се каже, че май "златната среда" е най-доброто.
    А така като сме тръгнали да дискутираме разни въпроси на тая тематика искам да питам друго нещо - има ли големи разлики в размерите на различните мъже или са горе-долу еднакви? Тук се интересувам предимно от отговорите на момичета с опит - тия с един-двама дето са спали не са представителни. Защото повечето момичета, с които съм говорил са казвали, че са горе-долу еднакви, като естествено винаги може да има отклонения в една или друга посока

hottie
    Guest
    Значи първо да кажа, че този на приятелят ми е 17.5см (мерили сме го) и ми пасва идеално, до край. Както и да е...

В отговор на въпросът ти ще кажа, че извън въпросния микропенис на всички мъже, с които съм била им е бил горе долу един и същ на дължина,но са се различавали по дебелина. Била съм с много тънък, който много не ми допадна, но също и със страшшно дебел, от който ме болеше... не знам в сантиметри това колко прави.

То е за смех, ама никой не си го избира...
    Трябва и такива да ги има за да се уравновесява везната

ооффф и на приятеля ми му е малък и някак си не ми става яко има някои по-добри моменти,ама кат0о цяло не е мн добре,ама както и да е не е само това важното си мислех преди,ама като го усетих видях че хич не е маловажно

Град
    Svoge
    Цитирай Първоначално написано от marencetuuu
    ооффф и на приятеля ми му е малък и някак си не ми става яко има някои по-добри моменти,ама кат0о цяло не е мн добре,ама както и да е не е само това важното си мислех преди,ама като го усетих видях че хич не е маловажно
    Е като посмучеш малко шсе опраи
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Първи комент хаха

Малки ша са им кат не са били чекии навремето, за да им порасне.
    При здраво блъскане расте по сантиметър на година Кат почнат от 10 годишни до 20 да работят ша имат здрави и вечно работещи инструменти.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: Първи комент хаха

Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    При здраво блъскане расте по сантиметър на година Кат почнат от 10 годишни до 20 да работят ша имат здрави и вечно работещи инструменти.
    не е така но раката ти наистина се развива :> поне мойта
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на Barbie
    Въй...

Приятелят ми ме докарва до оргазъм и с едно пръстче... Затова пък пенисът му понякога ми идва в повече (в някои пози).

И все пак, като изключим някои редки изключения, предполагам, че двама пъртньори винаги биха успели да се нагодят един към друг и да се научат да си доставят взаимно удоволствие.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Все пак вагината е разтегливо понятие......

ma kak 13 god razlika we ti na kolko si ako ne e taina

mi nz moq fr mu e 12,5 i si me zadovolqva bez nikakav problem....
    bila sam i s mom4e na koeto mu e bil 5,8 li4no sam go premerila no pak si ni be6e hubavo az ne go ostavih a toi men zaradi druga taka4e spored men razmerat nqma zna4enie :P :P :P :P
    NaEbI Me I Me ZaEbI

Re: Първи комент хаха

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    не е така но раката ти наистина се развива :> поне мойта
    Мда, най-вече предмишницата.

Град
    isperih
    Абе който не лъска той има малък морков, така стоят нещата.Сега недейте да обвинявате хората, които не си бият ...... редовно. Все пак 17 см не е срам нали? :P

Тук май е мястото да ви се оплача. На 15 години съм и пениса ми е около 13 см. Та един ден гаджето ми говорило с най-добрата си приятелка и й споделила колко ми е голям. Онази казала, че гаджето не е усетила нищо от секса досега и аз много се подразних от това... според мен 13 см са достатъчни за задоволяването, освен това съм й първи и няма база за сравнение. Незнам, вие преценете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си