- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с малък... за момичета
Да обаче ако си с този човек години наред едва ли ще ти е достатъчно само да те лижеПървоначално написано от dydka
![]()
нека си го кажем жената им нужда от един здрав ***![]()
e sqako sm1 postoqnno s nego to az i ne moha da sm1 s endo mom4e do do sq ot 5 godini kakto vodqpolov jivot sq s1m na 17 nai d1lgata mi v1rzka ebila mesec i polovina smsi1l 4e za men po vajne e seksa za 1 ve4er za semdica t1i 4e nqmam ot ko da se pritesnqvam da sm1 s nqkoi za pove4e xhaaxh
Абе 4-та година караме и много рядко имам нужда от пениса му. По-скоро от езика и пръстите му....Първоначално написано от the_hottie
the_hottie , а аз мога ли да ти кажа нещо което ти не си забелязала ...
пениса на един мъж не е константна величина .Размерат на пенисът на един мъж се влиае от това колко го възбужда една жена .
Така че и ти трябва да се замислиш дали наистина причината не е била в теб.
Пример: Случвало ми се е по време на секс с момиче да ми падне до като съм бил в нея.Позата беше задна прашка , момичето не беше никак грозно , кефешеме и все още ме кефи , но просто в един момент , когато я обърнах не изпиташ удоволствие че съм в нея , колкото и да си се поти човек , ако не му е конфортно спада или не е достатчно твърд или достатачно порастнал.
Нормалната ми големина е към 23 см , в отпуснато састояние е към 13 -15 но ми се е случвало в ерекция да не достига и 19 .
Така че жени , не зависи големината само от това което си имаме ние в гащите , зависи вие как се постараете![]()
a jkakvo 6te re4e malka?kakav e standarta?i koi e kazal 4e trqbva da ti opira v garloto za da ti e hubavo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Научно е доказано, че пенис с дължина 8 см може напълно да задоволи жена..(източникът беше наистина сериозен, но просто сега не мога да се сета кой бе той)..въпросът е как се борави с него...И освен ние, че ние трябва, да знаем как да боравим с него, то и мн жени сами знаят как да вземат това, което желаят...За това важен е актът и хората, които го правят,размерът може би не чак толкова....Но момичета, които им се е случвало обратното - мн голям, са казвали, че в този момент са искали най-мн един малък, за да са щастливи...1 пръст не е повече от 8-9 см....Вярно, по гъвкав е и т.н.....Но и с малък пенис една жена може да остане задоволена...My personal opinion - I have never had such problems with my girlfriend...
Stultum est timere quod vitare non potes...
Sluchvalo mi se e.Ne bqh v seriozni otnosheniq s vuprosniq chovek...Beshe prosto flirt na seksualna osnova...Sexa beshe poveche ot ujasen,purvo-ne usetih nishto i vtoro,che svurshi adski burzo...Kolkoto ii da se opitah da skriq razocharovanieto si ot mujkata mu gordost..ne se poluchi...Bqh ne samo razocharovana ot tova neskoposano "neshto" v gashite mu,a i ot samochustvieto,s koeto toi si slujeshe,kato nai-jelaniq i opiten macho v okolnostta![]()
Mn e kofti tova oba4e mene sa6to me e qd 4e ima takiva hora sas samo4uvstvie do nz kade imat se a golqmata rabota e vijte me imam 20 cm pi6ka i dr est se draznqt i zavijdat na fakto oba4e tova vinagi e taka sq e taka i taka 6a si ostane i pri M i pri F (est pr F-'s za gardite)
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
I sega se setih edin vapros me dalbae ot dosta vremei iskam da pitam dali spored vas razmera ima nqkakvo zna4eni dali 6te svar6i6 barzo ili ne znam 4e vaprosa e adski typ ama nz 6to iskah da pitam ... ne vednaj sam kazval 4e imam problem s tova svar6vane(byrzo)
![]()
![]()
I adski mn me e sram za tova izbqgvam kontakti i tn s protivopolojniq pol ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Значи аз не съм попадала някои "микропенис",който е 5-6 см, затва не мога да кажа кво е с такъв,но иначе за мен размерът няма голямо значение и даже е по-добре някой с 14-15см(напълно задоволително и нормално според мен),отколкото някой с 20см.... ще ми дойдат в повече!
А може на някой момичета да не им стига по-малък,там вече си зависи,все пак мисля,че и ние не сме еднакви-има по-тясни и по-широки!
Тука сега малко в крайности изпаднахте - микропенис 6см е ясно, че е недостатъчен - то няколко см винаги си остават винаги отвън, та вътре реално какво е имало? Какво значи малък пенис? Аз мисля че повечето момичета не могат да кажат колко е голям един пенис само като го видят. Също така знам, че на повечето над 17-18 см вече почват да им идват в повече в някои пози, а пък над 20см и по-груб секс във всяка поза ще им е в повече. Така че може да се каже, че май "златната среда" е най-доброто.
А така като сме тръгнали да дискутираме разни въпроси на тая тематика искам да питам друго нещо - има ли големи разлики в размерите на различните мъже или са горе-долу еднакви? Тук се интересувам предимно от отговорите на момичета с опит - тия с един-двама дето са спали не са представителни. Защото повечето момичета, с които съм говорил са казвали, че са горе-долу еднакви, като естествено винаги може да има отклонения в една или друга посока
Значи първо да кажа, че този на приятелят ми е 17.5см (мерили сме го) и ми пасва идеално, до край. Както и да е...
В отговор на въпросът ти ще кажа, че извън въпросния микропенис на всички мъже, с които съм била им е бил горе долу един и същ на дължина,но са се различавали по дебелина. Била съм с много тънък, който много не ми допадна, но също и със страшшно дебел, от който ме болеше... не знам в сантиметри това колко прави.
То е за смех, ама никой не си го избира...
Трябва и такива да ги има за да се уравновесява везната![]()
ооффф и на приятеля ми му е малък и някак си не ми става яко има някои по-добри моменти,ама кат0о цяло не е мн добре,ама както и да е не е само това важното си мислех преди,ама като го усетих видях че хич не е маловажно![]()
Е като посмучеш малко шсе опраиПървоначално написано от marencetuuu
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Малки ша са им кат не са били чекии навремето, за да им порасне.![]()
При здраво блъскане расте по сантиметър на годинаКат почнат от 10 годишни до 20 да работят ша имат здрави и вечно работещи инструменти.
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
не е така но раката ти наистина се развива :> поне мойтаПървоначално написано от 1000RR
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Въй...
Приятелят ми ме докарва до оргазъм и с едно пръстче... Затова пък пенисът му понякога ми идва в повече (в някои пози).
И все пак, като изключим някои редки изключения, предполагам, че двама пъртньори винаги биха успели да се нагодят един към друг и да се научат да си доставят взаимно удоволствие.
Все пак вагината е разтегливо понятие......
ma kak 13 god razlika we ti na kolko si ako ne e tainaПървоначално написано от dydka
![]()
mi nz moq fr mu e 12,5 i si me zadovolqva bez nikakav problem....
bila sam i s mom4e na koeto mu e bil 5,8 li4no sam go premerila no pak si ni be6e hubavo az ne go ostavih a toi men zaradi druga taka4e spored men razmerat nqma zna4enie :P :P :P :P
NaEbI Me I Me ZaEbI
Мда, най-вече предмишницата.Първоначално написано от tqnko
![]()
Абе който не лъска той има малък морков, така стоят нещата.Сега недейте да обвинявате хората, които не си бият ...... редовно. Все пак 17 см не е срам нали?:P
Тук май е мястото да ви се оплача. На 15 години съм и пениса ми е около 13 см. Та един ден гаджето ми говорило с най-добрата си приятелка и й споделила колко ми е голям. Онази казала, че гаджето не е усетила нищо от секса досега и аз много се подразних от това... според мен 13 см са достатъчни за задоволяването, освен това съм й първи и няма база за сравнение. Незнам, вие преценете.