- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Все още съм девствена!
ZDR AZ SAM NA 19G I 3 MES I MOQT OGROMEN PROBLEM E 4E VSE O6TE SAM DEVICA(DEVSTVENICA)SEGA SIGURNO VSEKI KOITO 4ETE TOVA SE SMEE,NO ZA SAJALENIE E TAKA.OSHTE KOGATO BQH NA 16 G.VE 4USTVAH NAPALNO GOTOVA DA ZAGUBQ DEVSTVENOSTA SI ,NO I DO DEN DNE6EN TOVA NE SE SLU4I IMALA SAM GADJETA ,NO VSE NE6TO STAVA6E I NE SE STIGA6E DO TAM SE NE6TO SE SLU4VA6E I SEKS NQMA6E,OT4AQNA SAM MNOGO,MOLQ POMOGNE TE MI KAJETE KAKVO DA PRAVQ
т.7
krem4et0
кво толкова ... инече ддз намери си момче намери място у вас да сте само двамата без некой да ви бепокои ако ще се чувстваш по удобно и ще го направите глеи да не ви прекъсне некой или нещо и се съсредоточете само над това където правите
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Няма нищо лошо да се изчака с 1вия път,още повече,че ти момиче и това дори е в твой + : )![]()
Добре , разбрахме ти проблема чочино неразбрахме каква помощ търсиш от нас
Ела у нас и нема да си девица![]()
като споделиш "проблема" си тука мислиш ли, че ще се разреши![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Еми тва зависи напълно от теб ние не можем да помогнем,мисля че си големичка вече ние да ти решаваме проблемите,земи се във ръце.......![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Да те изчукаме ли искаш, или какво!?!
Има време за всичко.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми лошо по принцип няма няма за какво да се смеем просто не си намерила явно подходящия човек да му дадеш най-скъпото си!
Загубих девствеността си 3 месеца преди да направя 21.....не съм умряла!
И какво от това...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Че какво толкова има в това да си девствена, ако се тревожиш наистина не те разбирам
Търсиш някои да те изчука ли?Съгласен
![]()
![]()
![]()
ами не мисля че това е голям проблем. за всичко си има време. ако все пак го искаш толкова силно и не можеш да чакаш подходящия толкова ли ти е трудно да си намериш някой за едното ебане![]()
Ml1kni be ne iskam da te pitam! Kogato se eba ne p1shkam, napravo vikam! Ku4ka otka4ena, luda, nenormalna, za kvartalnite kopeleta prosto brutalna!.. Sega 6te te ostavq p1rvo v1zduh da si vzemesh.. Dishai! A posle 6te go poemesh!!