.
Затворена тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 165
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus

За педофилията и хомосексуализма

Чувствам се дискриминиран от хомосексуалистите, понеже съм хетеросексуален!

Продължавам да твърдя, че биологичен вид, неспособен да се размножава по естествен път, следва да се разглежда като зловредна мутация, която трябва да бъде премахната, за да се пази чист и висококачествен генофонда на вида!

Само по себе си педофилията в някои случаи е със съгласието на двете страни, но въпреки това се преследва от закона, поради една условно приета граница на "полова зрялост". По същество тя не се различава от хомосексуализма и следва да бъде също толкова добре приета от вас.
    Интересното е, че докато при педофилията става въпрос за една много условна граница, която е фиксирана и не може да бъде приета за реална за различните индивиди, с оглед на това, че сексуалното развитие е индивидуален процес. Пример - Лолита. Освен това от педофилска връзка може да се развие здраво потомство.
    Въпреки, че е нормално сексуалното желание да се прояви в различни стадии от развитието, вие продължавате да го осъждате. ДИСКРИМИНИРАТЕ!

Докато при хомосексуалистите имаме явно "ненормално" явление. Полови контакти със собствения пол, който е ясно различим в 99,9999% от случаите още от първия момент на съществуването на индивида.

С което искам да кажа, че педофилията и хомосексуализма не се различават съществено, като дори хомосексуализма е много по-фрапантна проява на психическо разтройство.

НАКРАТКО - ТОЛЕРАНТНИТЕ КЪМ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА СА ТОЛЕРАНТНИ И КЪМ ПЕДОФИЛИЯТА.

Радвам се за вашите деца.

Спрете да поставяте измислеото понятие "морал" над природните закони!

НЕ на хомосексуализма!
    Grumpy old madman

а бе зависи сааа
    вечните ценности те не са ценности защото ценното е едно любовта

hottie
    Guest
    Просто няма никакъв смисъл да коментирам и да навлизам в спор с човек, който разсъждава по този начин(доста ограничен). Само ще кажа, че не съм съгласна и никой не може да ме разубеди.

аз никога нищоа не правя с по малки само с 1 или 2 години над мен

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Просто няма никакъв смисъл да коментирам и да навлизам в спор с човек, който разсъждава по този начин(доста ограничен). Само ще кажа, че не съм съгласна и никой не може да ме разубеди.
    Tова го разбирам като "Нямам доводи, за да оборя тезата ти." Не се и изненадвам.
    Grumpy old madman

Е ако дойде няква наточена 13-ка дето си го проси и изглежа поне на 16 и няя да я плесна ли, как пък не!

hottie
    Guest
    Между другото смятам, че този пост може да бъде изтрит(ако модераторите са съгласни), защото това си е дискриминация, обида. Смятам, че тук не му е мястото да се пускат подобни теми. Или я преместете в кофата...и аз не знам.

Това са пълни глупости... ама наистина глупости.
    Първо, педофилията е нещо, което в повечето случаи включва зрял и незрял човек, докато при хомо/би-сексуализма не е нужно да е така. Естествено, че има и случаи, когато малки спят с големи, но това не е нищо необичайно в днешно време.
    А и за ваше нещастие, педофилията все още е наказуема от закона, за разлика от хомосексуализма.
    Можеш да си развиваш глупави теории, колкото искаш. Това нито ще намали броя на гейовете, нито по някакъв начин ще ги притесни...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Между другото смятам, че този пост може да бъде изтрит(ако модераторите са съгласни), защото това си е дискриминация, обида. Смятам, че тук не му е мястото да се пускат подобни теми. Или я преместете в кофата...и аз не знам.
    +1

Мега фен Аватара на amatorium
    Porcheti malko Georges Bataille i shte se svetnesh po vuprosa
    Eating isn't cheating - Arnold

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    До автора погледнете тък оважаеми мосю http://www.niskar-bg.com/DPB_IvRilski2.htm

Педофилията не се отнася само за момченца на и за момиченцата тоест за децата!

Каде го видя общото с обратните?? Не даи си боже педофилите могат да си напраят дете от някакво 12годишнодокато онея немогат тоест пални глупости пишеш рацист такъф

Re: За педофилията и хомосексуализма

ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
    moderated by Coki

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Porcheti malko Georges Bataille i shte se svetnesh po vuprosa
    Нямам нужда да цитирам някое "светило" по въпроса, за да имам собствено мнение. Елементарната логика показва, че вид, който е неспособен чисто биологично да продължи съществуването си е безполезен. Тоест ПРИРОДАТА не е толерантна към хомосексуализма. А тук някакви хлапета се поставят над природата и казват, кое било толерантно и кое - не!

Говорят ми за морал, хуманност и тн. Какъв морал и хуманност питам аз, когато липсва една съвсем основна чисто физична опорна точка?

не ми говорете за покрива на небостъргача, когато сградата няма основи!
    Grumpy old madman

Град
    RuSe
    Оооо не! Никак не съм съгласна с теб! За хомосексуализма съм за! Имам познати,които са такива и нямам нищо против тях и тяхното държание. Те не са различни. В днешно време всеки сам избира с кого да спи!
    А относно педофилията съм МНОГО против! Не мога да приема голяма разлика в годините (10 и нагоре)
    А относно теб,не те познавам,но мисля че си много ограничен и комплексиран. Обмисли си позицията,отново!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Оооо не! Никак не съм съгласна с теб! За хомосексуализма съм за! Имам познати,които са такива и нямам нищо против тях и тяхното държание. Те не са различни. В днешно време всеки сам избира с кого да спи!
    А относно педофилията съм МНОГО против! Не мога да приема голяма разлика в годините (10 и нагоре)
    А относно теб,не те познавам,но мисля че си много ограничен и комплексиран. Обмисли си позицията,отново!
    Ami syglasen sym s Ani! Ama homo/biseksualizma nqma ni6to ob6to s pedofiliqta Az sym biseksualen ! Of neznam tozi narod otka4a! NQMAT NI6TO OB6TO DVETE NE6TA!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

За гейовете хетеросексуалните са обратни...

Кво значи душевно болни? Всеки който е различен от теб ли е душевно болен?

Ако си от левски, цска-рите и те ли ще са душевно болни? Ако слушаш Рамщайн, тези които харесват класическа музика и те ли ще са душевно болни?

Ако харесваш ръгби, тези които харесват кърлинг и те ли ще са душевно болни?

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    За гейовете хетеросексуалните са обратни...

Кво значи душевно болни? Всеки който е различен от теб ли е душевно болен?

Ако си от левски, цска-рите и те ли ще са душевно болни? Ако слушаш Рамщайн, тези които харесват класическа музика и те ли ще са душевно болни?

Ако харесваш ръгби, тези които харесват кърлинг и те ли ще са душевно болни?
    казах веч - стига ми говорета за покрива на небостъргача, при положение, че нямате основи!

Каквато и музика да слушам - щом съм хетеросексуален имам възможност да създам поколение!

Не ми говорете за възвишените нематериални неща, морала и тн.

Оборете ме на това първо елементарно биологично стъпало!
    Grumpy old madman

Бате

Бате ти да не подкрепяш педерасите и педофилите ,
    Специално аз педофилията я тълкувам различно за мен педофил в иситнаския смисъл на думата е човек които има връзка или изка да направи такава с човек котито е ментално и полово не зрял и незапознат с какво си има работа или с други думи дете.Не мисля ,че примера с Лоита е педофилия ,от къде на къде 15-16 годишни
    момичета дето попринцип си се чукат със връсници и са достатъчно зрели да зимат сами решения и знаят мн добре какво вършат и ако имат връзка с човек примерно 25 годишен с 10 год той ще се нарича педофил ,пълни глупсоти които са внушени на тинейджърите за да не започват да водят ранен полов живот въпреки ,че те така или иначе го правят.

Мега фен Аватара на Chacho
    Да кажа предварително - мъж съм и съм хетеросексуален.

Лесбийките вече и те ще имат възможност да дадат здраво поколение (или поне в близките години).Някви учени са измислили начин,да правят сперма от женски стволови клетки..
    Хомосексуалните според доста разпространена хипотеза (защото май не са напълно наясно още за точната причина) с тези си наклонности.Ако ти се беше родил така и нямаше възможност да дадеш своя принос за продължението на човечеството щеше ли да се гръмнеш?
    Плюс това гейовете могат да даряват сперма,лесбийките могат да си отгледат дете,като това дете ще израсне с две майки,вместо с баща и майка.Природата и без това (тука ми е някво конфузно да го призная,че и аз съм от мъж) е устроила нещата така,че да няма нужда детето да израства с баща.Той само ходи и опложда.
    И един въпрос като за завършек - всички тези хора,които са със здравословни проблеми възпрепятстващи размножаването (например рак на матката,рак на тестисите,СПИН) също ли не заслужават място на този свят.
    За мен ти заемаш една позиция на някво висше същество,което преценява,че другите подобни на теб заслужават да живеят,останалите - не.Не мислиш ли,че това е преценка и избор,който твоята толкова любима природа прави?Не сме тук на този свят само да се размножаваме.Ако това беше единственото,то тогава за какво?Да се появят нови обречени души,с едното нещо което имат да направят тук - да се изтаковат и да си ходят.Все си мисля,че друга роля имаме.

Обременявам се,като се опитвам да вникна в твойте концепции.Има хора,които смятат,че човек сам прави избор как да се развият нещата на тази планета,природата като ни е създала,само е дала старт на фактора,които ще променя облика на нещата.Аз съм сред хората,които мислят така и не искам да се ограничавам с няква си логика и ред,в които се опитваш да поставиш нещата.

Айде мерси за вниманието и приятно оплождане.

Мега фен Аватара на amatorium

Re: Бате

Цитирай Първоначално написано от bader
    Бате ти да не подкрепяш педерасите и педофилите ,
    Специално аз педофилията я тълкувам различно за мен педофил в иситнаския смисъл на думата е човек които има връзка или изка да направи такава с човек котито е ментално и полово не зрял и незапознат с какво си има работа или с други думи дете.Не мисля ,че примера с Лоита е педофилия ,от къде на къде 15-16 годишни
    момичета дето попринцип си се чукат със връсници и са достатъчно зрели да зимат сами решения и знаят мн добре какво вършат и ако имат връзка с човек примерно 25 годишен с 10 год той ще се нарича педофил ,пълни глупсоти които са внушени на тинейджърите за да не започват да водят ранен полов живот въпреки ,че те така или иначе го правят.
    +1 A po otnoshenie na obratnite kakvo da govorim. Nqkoi sa rodeni s takiva naklonnosti. Nikoi ne e kazal, che e prirodno, no i v prirodata ima podobni sluchai. Po nikakuv nachin ne mislq, che nqkoi, koito tolerira pedalite tolerira i pedofilite, daje e obratnoto. Mnogo ot neshtata, koito v momenta se kritikuvat jestoko sa samo techenie na vremeto, v koeto jiveem. Edno momiche, koeto iska da vodi polov jivot shte go vodi i nqma nishto nenormalno, s kolkoto godishen si iska. Edin chovek ako iska da pravi homosexualen sex bilo to zashtoto se e rodil taka ili prosto za udovolstvie shte go vodi. Nqma kakvo tolkova vsichki da se draznqt. Za men horata se delqt na kachestveni i bezpolezni individi i v nikakuv sluchai na kolko pravish sex ili s kogo pravish sex ne moje avtomatichno da te prichisli kum ednata ili drugata grupa ot hora.
    Eating isn't cheating - Arnold

Чакай сега мойто момче... Да ти разясня...

ПЕДОФИЛИЯТА е сексуален тормоз (или блудство) на възрастни мъже (жени) с деца (под 16 годишна възраст).

Не слагай педофилите със хомосексуалните и бисексуалните под общ знаменател. Аз съм бисексуална, както и доста от моите хомо/би прияели и мога да кажа най-спокойно че нокой от нас няма педофилски наклонности....

Педофилията и хомосексуализма са две 100% различни неща. Просто хомосексуализма е на светлинни години от педофилията .....
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Чакай сега мойто момче... Да ти разясня...

ПЕДОФИЛИЯТА е сексуален тормоз (или блудство) на възрастни мъже (жени) с деца (под 16 годишна възраст).

Не слагай педофилите със хомосексуалните и бисексуалните под общ знаменател. Аз съм бисексуална, както и доста от моите хомо/би прияели и мога да кажа най-спокойно че нокой от нас няма педофилски наклонности....

Педофилията и хомосексуализма са две 100% различни неща. Просто хомосексуализма е на светлинни години от педофилията .....
    Офцо, отвори закона и виж, че всеки полов контакт с непълнолетно лице се класифицира като педофилия. Дори едно 16 годишно германче в момента го съдят в Турция, защото е спал с 13 годишна англичанка. По взаимно съгласие!
    и двамата са достигнали полова зрялост. С какво това е по-лошо от връзката 21-24? Отговор - не отговаря на приетия "морал".
    Grumpy old madman

Я ти отвори закона бе! Не те знам кво си чел, но в момента в България е наказуем полов акт между пълнолетен и дете под 14, а между 16 и 18 - само ако е насилствено.
    Ха, интересно - обиждаш момиче, което дори не познаваш. Страшен мъж си бе.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Не знам точно как е в БГ законите, но в почти всички западни закони важи разликата във възрастта. Тоест допустимо е 3 години разлика. Или нещо подобно. 17 годишен с 14 годишна - не подлежи на съд. Това беше и при случая когато една непълнолетна се беше изчукала по нейно желание с половината футболен отбор в Белгия. И почти всички ги осъдиха и ще лежат в затвора, ама 2-3 се спасиха по тази точка.

Чудесно! Я сега двамата Сам90 и Crag hack да се замислят, колко уклончаво е понятието "морал" и понятието "закон" и с какви доводи излизат срещу константата на природата наречена "размножаване".

Докато закона и морала са въпрос на тълкуване и интерпретация, природата е ясна "я сперматозоид + 1 яйцеклетка = ембрион".
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си