- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Огромна каша...Помогнете ми !!!
Преди време ви писах,за това как най-добрата ми приателка ми взе гаджето.С малки усилия си го върнах.Като че ли всичко отшумя.Но не и болката в сърцето ми,за подлото предателство.Тогава се заклех,че рано или късно,ще и отмъстя.Е това стана снощи.Бях излязла с приатели на дискотека,там беше и гаджето й (тя тръгна с бившия си,след като моят я остави) Тя не беше с него,той дойде на наща маса.Започнахме да си говорим и в мен изплува мисълта за отмъщението (знам много съм жалка).Започна да ме прегръща да ме целува,покани ме да танцуваме.Разказа на всички,че ходим и т.н.Което не беше вярно.Но ми стана доста гадно(осъзнах,че съм паднала на нивото на "прателката" ми и си тръгнах.Сега ужасно много се страхувам да не разбере.Харесвам едно момче от моя клас,той мен също.Въпрос на време е да ми предложи,а се страхувам да не се повтори същата случка с бившия ми.Мисля си,като я видя на саме да и кажа какво е станало и да смекча нещата...или е по-добре както тя направи,да правя мили очи и да се държа все едно нищо не е станало.Ужасно много съжалявам за това което направих.Дали от алкохола,или болката която изпитвах след изневярата,го направих.Най-голямата грешка в живота ми!!!Знам,че много от вас ще ме помислят за кучка или ..... Опреквайте ме,съдете ме но в момента не мога да си намеря място.Няма кой да ми помогне.Просто дайте съвет моля ви от все сърце(ако е останало нещо от него)
====>HqMa HuShTo BeChHo<====
Върнала си си гаджето а харесваш момче от твоя класОтмъщението не е решение то води до по голяма болка .....
Сега поне си разбрала,че отмъщението не е решение.Не мисля,че някои трябва да те упреква,когато си наранен и те боли не мислиш,а просто търсиш отмъщение.След случилото се не мисля,че трябва да правиш " мили очи ",защото един вид правиш като приятелката си...лицемерничиш.А само не разбарх все още ли подържаш контакт с така наречената си "приятелка"?Смятам,че не и дължиш никакво обяснение.А що се отнася до момчето,което харесваш просто му кажи истината.Успех
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И аз съм отмащавала и просто тва е най-голямата грешка гаджето ти ще разбере ....
и аз съм искала да си отмъстя,но при други обстоятелства...тогава отмъщението беше оправдано.в твоя случай обаче не съм съгласна![]()
someone else...
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
+1 ..[radfam se 4e vse o6te ima trezvomisle6ti hora kato *_krisito_sladuranata_* ]
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Da ne ti puka trqbva da b1de6 takava za da ne te ma4kat napred b1di gadna s jivota prosto za6toto toi e gaden![]()