.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Подарък ?!?!

Здравейте, приятелям ми с който сме заедно вече година има рожден ден и наистина не знам какво да му взема ... Знам, че има много такива теми, и във всичките предложенията са едни и същи, но всички тези подаръци като плюшени мечета, сърчица, гривни, обеци, дрехи, парфюми ... съм му ги подарявала. Подарявала съм му и много картички, даже бах направила нещо като албумче с нащите снимки и спомени. И сега вече наистина не знам какво да му взема, а и една седмица след рождения му ден правим една година. Искам да му подаря нещо наистина оригинално, но идея си нямам какво Вие ако имате някакви предложения пишете ... Благодаря предварително и още веднъж се извинявам, че темата ми се повтаря.

хаха...и моят на 27 има ден ден :P
    И аз се чудих дали да не пусна тема,защото не знаех,но бързо ми дойде на ум
    Помисли какво обича най- много

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Подарък ?!?!

Цитирай Първоначално написано от sad`cry
    Искам да му подаря нещо наистина оригинално, но идея си нямам какво
    Теб?
    С една панделка и бонбон. Ако вашите или техните ги няма, вечерта го замъкваш у вас или у тяхи му правиш стриптийз, а после... вие си допродължавате историйката.
    Може да се опиташ да направиш някоя домашна торта и да я оформиш като сърце, да бочнеш 1 свещичка по средата или пък да вземеш от онези свещички-цифри и да сложиш възрастта на момчето ти по средата и да му подариш цялото това кулинарно творение...
    Това засега от мен, ако се сетя за още нещо, може да допълня.

П.П. Аз например на приятеля си му харесах за рождения ден умален модел на барабани и на китара, понеже обича да свири, ти също можеш да потърсиш нещо свързано с хобитата му. Има много хубави комплекти с карти и зарове за различни игри, ако случайно си пада по това. А пък ако става на 18, аз например на моя приятел съм решила да взема и някоя играчка, на каквато той се е кефел като малък, с посланието да запази детското в себе си.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    В АдА
    Боксерки с твойто име

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
    Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
    Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
    Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
    Za vtorata godi6nina koiato e sled mesec naistina ne znam kakvo da my podaria za6toto iskah da e ne6to specialno no za sega sum vzela edna meki4ka malka vuzglavni4ka na koiato pi6e "Love is everything" za da ia gy6ka ve4er i da se se6ta za men kogato zamina za Germania da y4a(vse o6te ne e sigyrno dali 6te doide s mene ) i edna 4a6a za kafe s iagodi otpred za6toto mi kaza 4e niama na rabota v kakvo da si pie kafeto a puk obojava iagodi i sum 100% sigyrna 4e 6te my haresa i 6te my vur6i rabota.
    www.lovingyou.com

За свети валентин му подарих ключодържател на който бях гравирала нашата снимка.Много се зарадва

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Отиди с Панделка на врата ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    somewhere over the rainbow
    Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
    Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
    Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
    Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
    Za vtorata godi6nina koiato e sled mesec naistina ne znam kakvo da my podaria za6toto iskah da e ne6to specialno no za sega sum vzela edna meki4ka malka vuzglavni4ka na koiato pi6e "Love is everything" za da ia gy6ka ve4er i da se se6ta za men kogato zamina za Germania da y4a(vse o6te ne e sigyrno dali 6te doide s mene ) i edna 4a6a za kafe s iagodi otpred za6toto mi kaza 4e niama na rabota v kakvo da si pie kafeto a puk obojava iagodi i sum 100% sigyrna 4e 6te my haresa i 6te my vur6i rabota.
    www.lovingyou.com
    и аз за това се сетих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си