.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: обич

обич

zdraveite otnovo.
    dnes re6ih da prodalja zaklu4enata si tema ot predi vreme
    predi pisah za nevazmojnata si lubov m/y men i lubimiq mi 4ovek,tai kato toi e hristianin az musulmanka za zabranata na roditelite si i postoqnite nervi 6toto ne mojem da sme zaedno tai kato ni razdelqt mn hora i kilometri,za6toto toi jivee v angliq,za tva 4e nqmame bade6te v sobstveniq ni grad tai kato nqmame jili6te.vsi4ko tva bqh opisala v predi6noto si pismo i iskah va6iqt savet kak da postapq a6toto e trudno,makar 4e go obi4am i v sa6toto vreme se kolebaq.
    6te 4akam va6ite mneniq i sega.
    celuvki jamila
    obi4am te...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Начина по които описваш историята я прави почти невъзможна за разрешаване... доста объркано и сложно звучи... родителите и вярата могат да се преодолеят, но разстоянието и липсата на условия... не спомена на колко години си?имаш ли възможност за работа, кредит за жилище, заминаване в чужбина?
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    In Devil's Castle
    боже..в каквото меланхолично настроение съм,направо се разплаках...понякога си казвам "радвам се,че не съм влюбена" иначе не знам какво да те посъветвам,освен да намериш сили в себе си...
    someone else...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Религията е тъпо нещо особено християнството и исляма са пълната глупост.
    Е да факт е че мохамеданите са ми леко омразни.
    Нека всички станем шинтоисти.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    В АдА
    И аз съм мислюманка но никога това не е било пречка направо незнам какво да ти кажа

Голям фен
    Град
    sofiq
    За любовта граници няма ( в този сл4аи пре4ки).Ако двама 4овека се оби4ат винаги намират на4ин да са заедно.
    А той временно ли е в англия или за постоянно?!И защо родители те ти недават да си с него?? Не намирам нищо лошо в тва хората да се оби4ат.....

Цитирай Първоначално написано от simba007
    За любовта граници няма ( в този сл4аи пре4ки).Ако двама 4овека се оби4ат винаги намират на4ин да са заедно.
    А той временно ли е в англия или за постоянно?!И защо родители те ти недават да си с него?? Не намирам нищо лошо в тва хората да се оби4ат.....
    аз ще ти кажа защо не искат тя е мисюлманка евентуално тя трябва да е омъжена за такъв от нейната религия недопостимо е да е с христянин освен ако той не стане като нейната религия! мислете ме за каквато си поискате ама аз не харесвам мисюлманите те са гадни ако се влюбиш в такъв трябва да спазваш техните закони ... бахти тъпата работа!или ставаш мисюлманин или кажи сбогом на любимия (любимата) си !
    сега по темата не знам как да ти помогна ако си пълнолетна и можеш да се издържаш сама ... може и да предприемеш нещо но ако още нямаш 18 и си на 15-16 години ... о скъпа не се залъгвай .... сега искаш да си с него после ще дойде друг ! не знам само мога да ти пожелая късмет
    П.П. ще ви помоля да пишете на народния ни език!!! все пак сме българи и живеем в България!!!!
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от mese4ka
    ще ви помоля да пишете на народния ни език!!! все пак сме българи и живеем в България!!!!
    по темата: забрави го, не мисля, че той би сменил вярата си заради теб!

Голям фен
    Град
    sofiq
    mese4ka ще се съглася с теб

VIE MAI NAISTINA NZ V KVO SE IZRAZQVA RELIGIQTA -ISLQM.NIE JIVEEM V BALGARIQ -OBLI4AME SE KATO VSI4KI,RABOTIM MISLQM ,ZABAVLQVAME SE I MN DR RABOTI.DA NE MISLITE 4E SME V ARABSKIQ SVQT.NIKOI NIKVA RELIGIQ NQMA DA SMENQ
    obi4am te...

Град
    Shumen
    Izvod ot cqlata rabota: Ne se zanimavai s nikogo i go zabravi....Nameri si nqkoi za teb i tolkova.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от jamila
    VIE MAI NAISTINA NZ V KVO SE IZRAZQVA RELIGIQTA -ISLQM.NIE JIVEEM V BALGARIQ -OBLI4AME SE KATO VSI4KI,RABOTIM MISLQM ,ZABAVLQVAME SE I MN DR RABOTI.DA NE MISLITE 4E SME V ARABSKIQ SVQT.NIKOI NIKVA RELIGIQ NQMA DA SMENQ
    <~ da seriozno tuka naistina ima mn prosti h0ra ..veche g0lemi razbirachi stanahte ,religiqta si da smenql.. :X pr0sto tehnite iskat da e musulmanin qvno i tfa e.Ne znam kakvo da ti kaja ,ne vi e lesna situaciqta,puk i mn malko inf0 davash ..primerno shte se vrushta li v bg momcheto?! N0 pri tolk0va mn prechki bih te p0suvetvala nai dobre da go zabravish, zashtoto dori i da ima shans edin den da se suberete ,pomisli kolko sulzi i muki oshte shte trqbva da izturpish do togava
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Град
    В АдА
    Точно така! Абе че сте зле живеем в 21 век за много малко хора има значение къф се тцтцтцтц

Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    <~ da seriozno tuka naistina ima mn prosti h0ra ..veche g0lemi razbirachi stanahte ,religiqta si da smenql.. :X pr0sto tehnite iskat da e musulmanin qvno i tfa e.Ne znam kakvo da ti kaja ,ne vi e lesna situaciqta,puk i mn malko inf0 davash ..primerno shte se vrushta li v bg momcheto?! N0 pri tolk0va mn prechki bih te p0suvetvala nai dobre da go zabravish, zashtoto dori i da ima shans edin den da se suberete ,pomisli kolko sulzi i muki oshte shte trqbva da izturpish do togava
    не знам скъпа кой е прост и кой не е!ама мисля че то си личи само където ти казваш че трябвало да е мисюлманин ами я чети по хубаво какво съм писала аз и тогава обиждай!!!!! ти за много умна ли се смяташ?аз ти пиша че ако не е мисюлманин или трябва религий да се сменят или забравяш за любовта си към дадения човек и може да сме и във 25 век ама исляма си е това не е ли мисюлманин няма сватба!!!!!
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

и пишете на БЪЛГАРСКИ уважавайте държавата в която живеете и езика й!

О боже бахти и историите.. за мен религиите са най-малкта пречка пред двама влюбени! Нали за това любовта е най-силното нещо,защото за нея пречки не трябва да има! Майка ми е мюсюлманка ,а тати -християнин ( аз съм безверница ) и на мама родителите са били твърдо против него, но тя си го е обичала и е избягала с него.. и те са били на голямо разстояние.. ето пример как вярата и разстоянието не са проблем Ти си решаваш но не се подчинявай на тъпите мюсюлмански закони и не взимай мнението на родителите ти навътре.. Прави квото ти е на сърцето все пак те ще са доволни да те видят с човек,който те обича и с който си щастлива, какво значение има от каква вяра е ..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от mese4ka
    Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    не знам скъпа кой е прост и кой не е!ама мисля че то си личи само където ти казваш че трябвало да е мисюлманин ами я чети по хубаво какво съм писала аз и тогава обиждай!!!!! ти за много умна ли се смяташ?аз ти пиша че ако не е мисюлманин или трябва религий да се сменят или забравяш за любовта си към дадения човек и може да сме и във 25 век ама исляма си е това не е ли мисюлманин няма сватба!!!!!
    Глупости братовчедка ми е християнка и е женена за мисюлманин и имат сватба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си