zdraveite otnovo.
dnes re6ih da prodalja zaklu4enata si tema ot predi vreme![]()
predi pisah za nevazmojnata si lubov m/y men i lubimiq mi 4ovek,tai kato toi e hristianin az musulmanka za zabranata na roditelite si i postoqnite nervi 6toto ne mojem da sme zaedno tai kato ni razdelqt mn hora i kilometri,za6toto toi jivee v angliq,za tva 4e nqmame bade6te v sobstveniq ni grad tai kato nqmame jili6te.vsi4ko tva bqh opisala v predi6noto si pismo i iskah va6iqt savet kak da postapq a6toto e trudno,makar 4e go obi4am i v sa6toto vreme se kolebaq.
6te 4akam va6ite mneniq i sega.
celuvki jamila
obi4am te...
Начина по които описваш историята я прави почти невъзможна за разрешаване... доста объркано и сложно звучи... родителите и вярата могат да се преодолеят, но разстоянието и липсата на условия... не спомена на колко години си?имаш ли възможност за работа, кредит за жилище, заминаване в чужбина?![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
боже..в каквото меланхолично настроение съм,направо се разплаках...понякога си казвам "радвам се,че не съм влюбена" иначе не знам какво да те посъветвам,освен да намериш сили в себе си...![]()
someone else...
Религията е тъпо нещо особено християнството и исляма са пълната глупост.
Е да факт е че мохамеданите са ми леко омразни.
Нека всички станем шинтоисти.
И аз съм мислюманка но никога това не е било пречка направо незнам какво да ти кажа![]()
За любовта граници няма ( в този сл4аи пре4ки).Ако двама 4овека се оби4ат винаги намират на4ин да са заедно.
А той временно ли е в англия или за постоянно?!И защо родители те ти недават да си с него?? Не намирам нищо лошо в тва хората да се оби4ат.....
аз ще ти кажа защо не искат тя е мисюлманка евентуално тя трябва да е омъжена за такъв от нейната религия недопостимо е да е с христянин освен ако той не стане като нейната религия! мислете ме за каквато си поискате ама аз не харесвам мисюлманите те са гадни ако се влюбиш в такъв трябва да спазваш техните закони ... бахти тъпата работа!или ставаш мисюлманин или кажи сбогом на любимия (любимата) си !Първоначално написано от simba007
сега по темата не знам как да ти помогна ако си пълнолетна и можеш да се издържаш сама ... може и да предприемеш нещо но ако още нямаш 18 и си на 15-16 години ... о скъпа не се залъгвай .... сега искаш да си с него после ще дойде друг ! не знам само мога да ти пожелая късмет
П.П. ще ви помоля да пишете на народния ни език!!! все пак сме българи и живеем в България!!!!
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
по темата: забрави го, не мисля, че той би сменил вярата си заради теб!Първоначално написано от mese4ka
mese4ka ще се съглася с теб
VIE MAI NAISTINA NZ V KVO SE IZRAZQVA RELIGIQTA -ISLQM.NIE JIVEEM V BALGARIQ -OBLI4AME SE KATO VSI4KI,RABOTIM MISLQM ,ZABAVLQVAME SE I MN DR RABOTI.DA NE MISLITE 4E SME V ARABSKIQ SVQT.NIKOI NIKVA RELIGIQ NQMA DA SMENQ
obi4am te...
Izvod ot cqlata rabota: Ne se zanimavai s nikogo i go zabravi....Nameri si nqkoi za teb i tolkova.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
<~ da seriozno tuka naistina ima mn prosti h0ra ..veche g0lemi razbirachi stanahte ,religiqta si da smenql.. :X pr0sto tehnite iskat da e musulmanin qvno i tfa e.Ne znam kakvo da ti kaja ,ne vi e lesna situaciqta,puk i mn malko inf0 davash ..primerno shte se vrushta li v bg momcheto?! N0 pri tolk0va mn prechki bih te p0suvetvala nai dobre da go zabravish, zashtoto dori i da ima shans edin den da se suberete ,pomisli kolko sulzi i muki oshte shte trqbva da izturpish do togavaПървоначално написано от jamila
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Точно така! Абе че сте зле живеем в 21 век за много малко хора има значение къф се тцтцтцтцПървоначално написано от jamila
![]()
не знам скъпа кой е прост и кой не е!ама мисля че то си личи само където ти казваш че трябвало да е мисюлманин ами я чети по хубаво какво съм писала аз и тогава обиждай!!!!! ти за много умна ли се смяташ?аз ти пиша че ако не е мисюлманин или трябва религий да се сменят или забравяш за любовта си към дадения човек и може да сме и във 25 век ама исляма си е това не е ли мисюлманин няма сватба!!!!!Първоначално написано от r3al_l0ff
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
и пишете на БЪЛГАРСКИ уважавайте държавата в която живеете и езика й!
О боже бахти и историите.. за мен религиите са най-малкта пречка пред двама влюбени! Нали за това любовта е най-силното нещо,защото за нея пречки не трябва да има! Майка ми е мюсюлманка ,а тати -християнин ( аз съм безверница) и на мама родителите са били твърдо против него, но тя си го е обичала и е избягала с него.. и те са били на голямо разстояние.. ето пример как вярата и разстоянието не са проблем
Ти си решаваш но не се подчинявай на тъпите мюсюлмански закони и не взимай мнението на родителите ти навътре.. Прави квото ти е на сърцето все пак те ще са доволни да те видят с човек,който те обича и с който си щастлива, какво значение има от каква вяра е ..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Глупости братовчедка ми е християнка и е женена за мисюлманин и имат сватбаПървоначално написано от mese4ka