Цитирай Първоначално написано от mese4ka
Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
Цитирай Първоначално написано от jamila
VIE MAI NAISTINA NZ V KVO SE IZRAZQVA RELIGIQTA -ISLQM.NIE JIVEEM V BALGARIQ -OBLI4AME SE KATO VSI4KI,RABOTIM MISLQM ,ZABAVLQVAME SE I MN DR RABOTI.DA NE MISLITE 4E SME V ARABSKIQ SVQT.NIKOI NIKVA RELIGIQ NQMA DA SMENQ
<~ da seriozno tuka naistina ima mn prosti h0ra ..veche g0lemi razbirachi stanahte ,religiqta si da smenql.. :X pr0sto tehnite iskat da e musulmanin qvno i tfa e.Ne znam kakvo da ti kaja ,ne vi e lesna situaciqta,puk i mn malko inf0 davash ..primerno shte se vrushta li v bg momcheto?! N0 pri tolk0va mn prechki bih te p0suvetvala nai dobre da go zabravish, zashtoto dori i da ima shans edin den da se suberete ,pomisli kolko sulzi i muki oshte shte trqbva da izturpish do togava
не знам скъпа кой е прост и кой не е!ама мисля че то си личи само където ти казваш че трябвало да е мисюлманин ами я чети по хубаво какво съм писала аз и тогава обиждай!!!!! ти за много умна ли се смяташ?аз ти пиша че ако не е мисюлманин или трябва религий да се сменят или забравяш за любовта си към дадения човек и може да сме и във 25 век ама исляма си е това не е ли мисюлманин няма сватба!!!!!
Глупости братовчедка ми е християнка и е женена за мисюлманин и имат сватба