- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- УЖАС... помагайте
По-добре се обеси... Не мога да си представя как ще продължиш да живееш с тази бременност! Успех.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
nai-dobre idi pri ginekolog.....ili pii eskapel nz... tova e seriozen problem....dano ne se stigne do abort..uspeh !![]()
Ще ставам кака
.. Не пии ескапел по добре си го роди .. а ако смяташ че не може да го гледаш нз.. посаветвай се с гинеколог.. направи си тест
![]()
![]()
![]()
.........
.....Love You Forever..........
Честито...!![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Тъпо прости малки келеши!!!![]()
![]()
Как позволяваш такова нещо!! Първо се образовай тогава ходи да е чукат малък курвю такъв!!
Пий бързо до 168 часа един гинко билоба и ще потуши бременноста вднага!
И за дръг път да внимававш. Поине си купете фафла и позлвайте опаковката е бахти простите..
![]()
![]()
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
той тоя е по-прост от кучето на майка миПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Slu6ai bratle Otiva6 na Ginekolog....dokato otiva6 si kupuva6 test....dokato si stignal si go pravi6 !!! Otiva6 i kazva6 na Ginekologa da ti go mu6ne otzad za da si sigoren, 4e nema problem !!!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
boje bojeeekato vidqh zaglavieto na temata ne mislih 4e 6te e tva ama mn zle misli imena...i da se rodi jivo i zdravo dano
![]()
![]()
![]()
ще се казва Простю Набол Хормонев![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Снощи ТЯ свърши в мен ..., дали съм БРЕМЕНЕН вече или да изчакам една седмица и да си направя тест... ????
ьаьаьаьа тя свърши в тебе :Д:Д:Д аььа ти момче ли си бе :Д
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
честито..събирайте пари за кръщене..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
шшш секси досега не бях виждал мъжка майка я прати някоя снимчица да видим как изглеждаш![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Очаквай неочакваното както казваПървоначално написано от SilverAngel
![]()