- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е подобна разлика?
Въпроса ми е мн прост - според вас странно ли в 18 годишно момче да ходи с 15 годишно момиче.
Прост вапрос ако може само да ми отговорите и тва е.
т.7и т.1
krem4et0
Aми мисля,че е нормално.3 години ен са много...Ама ти секс ли искаш само или и нещо повече?
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
защо не![]()
za men tove e mnogo stranno 4e tq ne znae kakvo i se pravi be 4ovek a i za men e mnogo tapo i mi izglejda taka 4e mom4eto ne moji da zaribi ne6to druga s akal v glavata i za tova na nekvo si detence. Da ina4e 3 god razlika ne e zle ama pone tq da e na 17 a toi na 21 da sa na edin akal pone
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Не не нестава вапрос за секс имам предвид да сме двойка.
azsum na 16 toi e na 19 i vs e ok !!!!!2 godini sme zaedno
Всичко може стига да се разбирате!
Добре е,като се има предвид колко е разхайтена днешната младеж.![]()
Луд ли си бе ?!?!?!? Я - я - я. Това е голяма разлика, няма да те наричам педофил за да не ми се обидиш. Как може с 15 годишна да се занимаваш при положение че ти си на ЦЕЛИ осемнадесет години ? Срамота...
Не,не са много,но зависи и от хората.
offline forever!
Първоначално написано от princesa_viki
и аз съм на същото мнение ... УсПеХчЕПървоначално написано от moon_flower
![]()
xaxax ne vijda6 li kvo stava naposleduk.kato 4e li e moderno da ima takava razlika.![]()
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
...
Не са много, и няма нищо лошо. Ам то пак зависи и 2та на какъв акъл сте. :P
hahah zavisi ot momi4eto az sam na 14 i sam hodila s mom4e na 19 ama zavisi mn....
има хора,които имат разлика в годините повече от 10 и пак някой казват че е нормално.. но 3 години нищо не са,но зависи и от това ак човек разсъждава
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Слагаш под общ знаменател. Колкото и невероятно да звучи има 15 годишни с акъл в главата.Първоначално написано от WhiteWolF
Да, нормално е.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Нормално е, не знам защо се притесняваш след като има и момичета на по 13 който ходят с момчета на по 20 и отгоре. 3 години не са кой знае какво.
Everything happens for a reason..
иска ли питане..това е перфектнаа разлика![]()
Момиче съм
absolutno normalno![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
не виждам нищо ненормално или неестественно.аз съм на 15 и всичките ми приятели са били с 3 или 4 години по-големи от мен.
normalno e![]()
someone else...