- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хранителни Добавки - help :D
Имам желания идващото лято да се занимавам с фитнес, но нямам мн добра маса, нито пък съм запознат с тея добавки, които се купуват от специялизираните магазини..бих искал да ми обясните или да ми дадете линк да прочета поне за основните добавки(таурин,Дека,А-стероиди,глутамин и др.) - тяхното действие, плюсове и минуси...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
хахахаха ти наред ли си ???? няма поняктие а староид или там както си го написал ! деката е зоб не е добавка !
бате как ше почваш с дека и глутамин па тва си е чист зоб махай го пери си на протеини креатин и амино..
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Глутамина ако е зоб аз да съм Дидо КоняПървоначално написано от ShadyRecords
![]()
![]()
Fitness Forever
Първоначално написано от ShadyRecords
поредния малоумник дето бъраза да се изкаже не подготвен . първо почети малко полсе се обяждай
глутамина е амино кисилина която подобрява белтъчния синтез и обмен и при по големи дози задържа вода
защото:Първоначално написано от NH3
1. Тренировките му няма да са оптимални, понеже няма да му е добра техниката
2. храненто му ще е пълен цирк. Няма да яде жълтъци, ама ще "зарежда" с вафли след тренировка.
3. Добавките няма кой знае колко да му ускорят прогреса в началото.
4. Тез добавки не са за без пари.
Grumpy old madman
+1.Първоначално написано от Canis_Dirus
първо се научи да се храниш добре и да тренираш, след тва добавки...
за мене всичко освен протеин/гейнър и креатин е изгъзица.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
da de no az treniram taekwondo ot 4 godini i imam nqkakva tehnika i izdryjlivost i kato cqlo moga da se hranq po 4-5 pyti na den stabilno bez birena maq za apetit i za kakva cena stava vapros kreatina i proteinite
http://www.4fitnessbg.com/
те ти тука и цени и 'сичко.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Нз ама мен ако питате си копувайте по скъпи добавки щот са по безвредни и по ефективни...Тез ефтините са вредни и нямат ефект...
Аз лично си копувам креатин 150 лева килограма...Носят ми го от САЩ...и ми дигна силата с 25-35 %
Fitness Forever
БРАТЛЕТА НЕСЕ ОБАЖДАИ ТЕ КАТО СТЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ КЛАВАТА СИ ЗАДЪРЖА БОДА А НЕ ГЛУТАМИНА ЦТЦТПървоначално написано от NH3
ДОСТА ЗЛЕ АВЕ ПИ4 ПЪРВО СИ ЗЕМИ НЯКВИ ПРОТЕИН4ЕТА И КРЕАТИН ТВА ТИ Е ДОСТАТЪ4НО
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Първоначално написано от TIMEX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()