- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Сигурно малко от вас знаят това ,така че не се изказвайте некомпетентно
TOKIO HOTEL Кххх тея са трагичниииииииии. А за вокалиста/ката да не говорим простооо
За пръв път като ги чух паднах на земята, гърчейки се в някъв адски пристъп на смях...![]()
![]()
![]()
Адски зле са - музиката не струва, дори на външен вид са ужасни![]()
Аве лимонадка от секъде
moito mnenie s sa6totoПървоначално написано от cold_arrow
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
По полека да не си прережеш някоя вена ,че ще трябва Билка да те превърже!Или я по-добре се гръмни та да оттъвеш света от още едно емоционално същество!Дейба в емоционираните хотелиерски фенове!Първоначално написано от mimi_nesi
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха с тея Токио Хотел край няма..![]()
и аз някога им бях фенка![]()
"EMOTATA I TOKIO HOTEL SA VARHA" емота?!?![]()
![]()
Бегай си купи Браво (не,не се интересувам просто видях рекламата по долу)сложи си плаката над леглото,моли се някой ден да се осъзнаеш и не занимавай хората спростотии..
аами то по принцип и аз им бях "луд фен" преди,но се усетихПървоначално написано от mimi_nesi
и междодругото тфа са пълни глупости..... естествено че имат skype
на том се сещам че беше нещо сжързано с .. rock quitar или нещо такова ..
П.С. големи са смешници![]()
In touch with life ;]
Леле обичам ги всичките от ТХ
Том-сладур и половина
Бил-мечтата ми
Гостав-най9сладкия барабанист на Света
Георг-.....![]()
![]()
![]()
![]()
nai -nakraq nqkoi koito da gi haresva![]()
![]()
В интерес на истината ... да,наистина са ми смешни ... ауу ми като разбрах,че тоя вокалиста бил мъж ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... може би,ако беше истинска жена и брат му не се обличаше като смотан гангстер,повече хора щяха да ги харесват ... отблъскват с визията си,а то че са леки ... пффф... това е повече от ясно... наистина са комерсиални .. абе с една дума .. не ме радват ..
![]()
Тия са....последна дупка на кавала.лично за мен в света на музиката-това е канализацията.Само си разваляте слуха с тях.Хитлер ако ги чуе ще възкръсне,после ще се самоубие пак и ще се обърне в гроба.Пикльовци създадени за по-лесното възприемане на хомосексуалистите от малките деца и за безпроблемното свършване на 12 годишните пикли пред екрана на компа.И аз харесвах едно време Даниел Радклиф,ама той поне не беше грозен или педерас.
Не съм чувала добри отзиви за тях..и като цяло не са мой стил
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не ги харесвам,зле са![]()
Jivei sega, za6toto v4era nqma da se vurne, a utre moje da ne doide!
Еми момчетата са травестити... музиката е чалга с китари !
Иначе ми харесват няколко песни но като се сетя кфи хора го изпълняват.. И като се сетя че копират и правят за смях стила си тоест.. Visual Kei.. Dark Visual, J-rock ми става кофти...
Ami kato ne vi haresvat ne gi slu6aite. Tova 4e ne vi kefqt ne ozna4ava 4e drugite ne gi slu6at. Da si priznaq i az v na4aloto pomislih 4e Bil e momi4e ama posle razbrah 4e e mom4e. Muzikata im e mn gotina i te sa strahotni. Vijte vav drugi forumi i 6te razberete 4e imat mn mn mn fenove.![]()
Принципно и аз не съм от хората, които се ограничават в един стил, но как може човек с аватар на Гуен СТефани да харесва....ъъъъ....тези.
Гавра с музиката, на емоционализирани педерасти, които покваряват групичката "фенки" зажадняли за женствени травестити, към които се числи онаова плашило с голямата коса.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Плашило с голяма коса...![]()
Интересно ми е,имат ли мъжки/непедерастични/фенове...Иначе изнесли концерт в Израел,ама преди това на някакъв площад ги нападнали с викове,че с педерастията си развращават малките деца.Едвам,едвам ги спасили от тълпата.![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Za6to pak da ne gi haresvam. Slu6am muzikata i ne se vpe4atlqvam ot viziqta.Първоначално написано от ^Santra^
ТОКИО ХОТЕЛ СА ВЪРХА!!!! Най-добрите!