.
Затворена тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 227

Тема: TOKIO HOTEL

Сигурно малко от вас знаят това ,така че не се изказвайте некомпетентно

Град
    София
    Бяха ми любимата група, но бързо ми омръзнаха

TOKIO HOTEL Кххх тея са трагичниииииииии. А за вокалиста/ката да не говорим простооо

За пръв път като ги чух паднах на земята, гърчейки се в някъв адски пристъп на смях...
    Адски зле са - музиката не струва, дори на външен вид са ужасни
    Аве лимонадка от секъде

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    беше ли нужна цяла тема? тиа са толко тъпи (puke)
    moito mnenie s sa6toto
    В лицето ми извикай, че ме мразиш
    или дори, че ти е все едно.
    Заслужил съм очите ти студени.
    Заслужил съм ги с хиляди вини.
    Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
    Невидима, ти казваш "Остани".

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от mimi_nesi
    lsd43 ti si toaletna hartiq i 6tom tolkova se kefi6 na toaletnata sam sko4i v neq vseki koito kazva 4e sa geiove ne e prav 6tot ne se gleda samo po van6niq vid ,a na tqh pesnite se im nepovtorimi ne mi dreme za vsi4ki tapaci pisali protiv tqh,6tot EMOTATA I TOKIO HOTEL SA VARHA
    По полека да не си прережеш някоя вена ,че ще трябва Билка да те превърже!Или я по-добре се гръмни та да оттъвеш света от още едно емоционално същество!Дейба в емоционираните хотелиерски фенове!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Оф, амиии, как да ти кажа, твърде са ми тежки. А вокалът им е толкова мъжествен, чеее...

Хаха с тея Токио Хотел край няма..
    и аз някога им бях фенка
    "EMOTATA I TOKIO HOTEL SA VARHA" емота?!?

Град
    Okinawa
    Бегай си купи Браво (не,не се интересувам просто видях рекламата по долу )сложи си плаката над леглото,моли се някой ден да се осъзнаеш и не занимавай хората спростотии..

Re: TOKIO HOTEL

Цитирай Първоначално написано от mimi_nesi
    TOKIO HOTEL SA VURHA.az mn im se kefq i stra6no se draznq ,4e ima tupaci koito si pravqt skype i se predstavqt za tqh.TOKIO HOTEL NQMAT SKYPE!!!razbrahte li.s tqh edinstveno moje da si pi6ete 4rez adresa im v berlin [/u]
    аами то по принцип и аз им бях "луд фен" преди,но се усетих и междодругото тфа са пълни глупости..... естествено че имат skype на том се сещам че беше нещо сжързано с .. rock quitar или нещо такова ..
    П.С. големи са смешници
    In touch with life ;]

Леле обичам ги всичките от ТХ
    Том-сладур и половина
    Бил-мечтата ми
    Гостав-най9сладкия барабанист на Света
    Георг-.....

Град
    pernik
    nai -nakraq nqkoi koito da gi haresva

В интерес на истината ... да,наистина са ми смешни ... ауу ми като разбрах,че тоя вокалиста бил мъж ... ... може би,ако беше истинска жена и брат му не се обличаше като смотан гангстер,повече хора щяха да ги харесват ... отблъскват с визията си,а то че са леки ... пффф... това е повече от ясно... наистина са комерсиални .. абе с една дума .. не ме радват ..

Град
    somewhere over the rainbow
    Тия са....последна дупка на кавала.лично за мен в света на музиката-това е канализацията.Само си разваляте слуха с тях.Хитлер ако ги чуе ще възкръсне,после ще се самоубие пак и ще се обърне в гроба.Пикльовци създадени за по-лесното възприемане на хомосексуалистите от малките деца и за безпроблемното свършване на 12 годишните пикли пред екрана на компа. И аз харесвах едно време Даниел Радклиф,ама той поне не беше грозен или педерас.

УуУуУу! Олигофрени пълни са тея!!! Това същество дето се прави, че пее е смешно. А за останалите да не говорим... Леко обаче не ми се връзва тяхната "визия"... Единия хип-хопър, другия емо а останалите двама ли, там колкото са и те не се знаят кви съ! Така че тоалетната хартия да .. ..... !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не съм чувала добри отзиви за тях..и като цяло не са мой стил
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Не ги харесвам,зле са
    Jivei sega, za6toto v4era nqma da se vurne, a utre moje da ne doide!

Еми момчетата са травестити... музиката е чалга с китари !
    Иначе ми харесват няколко песни но като се сетя кфи хора го изпълняват.. И като се сетя че копират и правят за смях стила си тоест.. Visual Kei.. Dark Visual, J-rock ми става кофти...
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

Ami kato ne vi haresvat ne gi slu6aite. Tova 4e ne vi kefqt ne ozna4ava 4e drugite ne gi slu6at. Da si priznaq i az v na4aloto pomislih 4e Bil e momi4e ama posle razbrah 4e e mom4e. Muzikata im e mn gotina i te sa strahotni. Vijte vav drugi forumi i 6te razberete 4e imat mn mn mn fenove.

Мега фен
    Град
    София
    Принципно и аз не съм от хората, които се ограничават в един стил, но как може човек с аватар на Гуен СТефани да харесва....ъъъъ....тези.

Град
    София
    Вокалистката е сладка

бзк се...ужасни са

Град
    Благоевград
    Гавра с музиката, на емоционализирани педерасти, които покваряват групичката "фенки" зажадняли за женствени травестити, към които се числи онаова плашило с голямата коса.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Плашило с голяма коса...
    Интересно ми е,имат ли мъжки/непедерастични/фенове...Иначе изнесли концерт в Израел,ама преди това на някакъв площад ги нападнали с викове,че с педерастията си развращават малките деца.Едвам,едвам ги спасили от тълпата.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Педалска група...

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Принципно и аз не съм от хората, които се ограничават в един стил, но как може човек с аватар на Гуен СТефани да харесва....ъъъъ....тези.
    Za6to pak da ne gi haresvam. Slu6am muzikata i ne se vpe4atlqvam ot viziqta.

ТОКИО ХОТЕЛ СА ВЪРХА!!!! Най-добрите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си