- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
аАааа ТОКИО ХОТЕЛ

имат адски хубави песнии мн им се радвам ... аа анти феновете SUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от -4arovnata-
шти кажа само 1.... FTH
хара,кажете...не ви ли омръзна да гледате тия шибани педалчета....и "феновете" им,които са жалки позьори
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

и аз.Първоначално написано от Taste the rainbow
Токио петел

TH?!
Знам от какво е това съкращение -----> Тоалетна Хартия

Тия просто са възможно най-големия медиен провал...Просто са толкова зле горкичките,че .... Лелеле...Тая секси вокалистка цепи косъма на 2 ...
И близначката й и тя ...
Жалки позьрковци... Били завзели Амрика....Друг път...И само насън...
ТХ СЪКС и то яко !!!!
I'm inlove with a criminal...

Първоначално написано от cold_arrow
ама Вокалът е жена.Новина сред феновете на токио хотел.Вчера към 11 часа една фенка на токио хотел е свалила гащите на бил и какво вижда.Познайте: ПРАЗНО просрансво

. И вашия бил се оказа просто една жена.
Иначе токио хотел на сапун

Първоначално написано от lsd43
леле разбрахте новото им блек парче направо кърти мивката.не го знаете е парчето се казва "бил е просто един мазен педерас"
ее как бе "бил е просто един мазен педерас" е велика песеназ като "истинска" ТХ-фенка винаги след като спра Планета ТВ (тъка правят само истинските фенове
) я слушам

ПП:FTH

а гледа ли клипа.Такъв клип никога не съм виждал.Трябва да го сложат за рекордите на гинес за най-тъп клип
П.П ТХ на сапун
АМИ ТХ СА ЕДНА СУПЕР ГРУПА А КОЛКОТО ДО ВОКАЛА ПРОСТО ТОЙ Е РОМАНТИЧЕН НЕ Е ГЕЙ !А И КВО ВИ ПУКА ЗА ВЪНШНИЯ ВИД..НАЛИ ПЕЕ ДОБРЕ

Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

ei antita typi ne vi li pisna da se zaqjdate i da obijdate i da se praite na interesni kakvo to i da govorite fenovete pak 6te si gi haresvame a specialno za tiq deto se podigravaha za stila da vi kaja samo 4e Tokio Hotel peqt ROCK i 4e vas nikoi vi ne zn kolkoto i da govorite a te stavat vse po izvestni i po izvestni i imat vse pove4e i pove4e fenove pisna mi ve4e zna4i da obejdavam nqkakvi idioti v ne6to koeto nqmat mozyka da razberat PROSTO NE VLIZAITE VYV FORUMITE ZA TOKIO HOTEL NE GOVORETE S FENOVETE I TOVA E za6toto i az moga da obijdam mn muzikata koqto vie slu6ate ama si myl4a a da ne govorime za cradle of filth tiq ne struvat a danni filth e izrod ama ina4e govorime za tokio hotel nali metala ili kakyvto be6e tam
И аз ги харесвам вееСтига сте обиждали наистина
Бил не е момиче,и първия път като го видях в нета не си помислих,че е момиче и стига с тая "Тоалетна Хартия" и другите глупости,има хора които ги харесват много такива каквито са си,нужно ли е цяла такава тема и всеки да пише глупости за тях ?
Аз принципно съм отворена към стиловете и слушам различни,каквото ми харесва..И Токио Хотел спадат към харесваните.
По-добре да пишат тук хора,които ги харесват и да обменят инфо за песни,концерти и самата група,отколкото всеки да пише какво е ТХ.....
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Aко примерно беше така,можеше да се смеете и да казвате,че е момиче
Ама вижте го тукНе е никакво момиче
<~ МНого сладък

Syglasna sym s teb no kato govori6 koi te slu6a az po princip slu6am gothic metal oba4e obojavam Tokio Hotel a imam 4uvstvoto 4e pove4eto hora ne gi haresvat samo za6toto nqkoi tehen priqtel e kazal 4e sa P*****i oba4e hora slezte na zemqta pointeresuvaite se malko i togava govorete pro4etete sasmo 1 tekst ili slu6aite 1 pesen ako ne vi haresvat prosto ne vlizaite v tiq forumi i taka nujno li e vsi4ko tvaПървоначално написано от alehole

Tokio Hotel are not stars, they are the thing that makes stars twinkle!!! TOKIO HOTEL 4EVER!!!
и откъде разбра, че е романтичен?Първоначално написано от chester_love
ама наистина ли е романтичен? От онея милите, изтънчени момчета, които са нааай-светлите образи и АУУУУУУУУ

рофл.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от metala666
открих сродната си душа
ПП:на сапунннн ти копеленца мизерни

Първоначално написано от blueangel11
1.Не се права на интерсен и не съм тъп.
2.ако ТХ свирят Рок аз да съм Най добрия волейболист(по Волейбол съм супер некъдърен)
Първоначално написано от `noтhИng...
е най-накрая се намерихме.Можем да се видим

П.П-Тх На сапун.Сапуна че се казва"Не*бани Педерасчета"

какво си?..от къде?...години?
ПП:FTH
TХ са най ужасната група в историята на света...засега!Само My Chemical Romance са емо-конкуренция...чудя се защо още не са ги забранили...те подтикват младежта(не че съм стар) към самонараняване и самоубиване :S ...но вече в Русия в училищата е забранено Емо-стайл(пхаха..стайл
) и Gothic(Whyyyy?! ) тъй като както вече казах подтикват младежда не там където трябва...но жалко че те не правят разлика м/у емо и готик...са съжаление :S така че...не ми се мяркайте с некви криви гейски бретончета че ше си го получите!

----------------
Listening to: Cheap Sex - Fuck Emo
via FoxyTunes
ХахПървоначално написано от MetalL
Миличък,щом като говорим за ТХ и ти споменаваш емо,значи ми става ясно доколко си запознат с тях,стила им
Вярно е,че в Русия е забранено,и май е добре,защото от тези емота май само лоши случки стават.Иначе за Токио Хотел,ми разрови се да намериш повечко ама достоверно инфо да видиш,дори има интервюта,в които Бил и другите заявяват мненията си за Стила Емо и са доста отрицателни!
Подкрепям. Наистина са си тоалетна хартия. И какъв стил са- за мен са чалгаПървоначално написано от Entombed
И не мога да разбера как има такива които ги харесват...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Първоначално написано от marilyn
... И немога да разбера още кфо са жени или мъже , ама повече мнязат на момчета

За мен няма голямо значение какво казват в интервютата си ала бала..по важно е какво казват/показват чрез песните си и своето държание...(но ми кажи поне че приличат на Емота,каквито всъщност много хора и групи не са,но го правят просто за да са готини[ше има да мечтаят... ] а това ме отвращава даже повече ...Първоначално написано от alehole
съгласен съм 100% с горните постове за Тоалетната хартия () и гейският им метъл(по скоро fake metal) ,но аз дори немога да ги нарека метъл...толкова са жалки...
метъл...музиката им повече на чалга бие отколкото на метъл
ПП:FHT
Хорааа,съвсем съм разочарована от всички и сериозно се излагате,добре не ги харесвате,за вас са тъпи,гейове и нз си кво ама кажете ми КАК може да казвате,че музиката им е ЧАЛГА ?????????????????????????????????????????? Който го казва това се излага ужасно много..... ЧАЛГА ? ЛЕЛЕЛЕ

Разбирачите на музика сравняват Токио Хотел с Гергана,Анелия,Галена,Амет и нз си кви още има