- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
TOKIO HOTEL SA VURHA.az mn im se kefq i stra6no se draznq ,4e ima tupaci koito si pravqt skype i se predstavqt za tqh.TOKIO HOTEL NQMAT SKYPE!!!razbrahte li.s tqh edinstveno moje da si pi6ete 4rez adresa im v berlin[/u]
Оф, амиии, как да ти кажа, твърде са ми тежки.А вокалът им е толкова мъжествен, чеее...
![]()
и аз много им се кефя...имат готини песни![]()
Radvai se na tova, koeto imash dnes i se bori za tova, koeto iskash da imash ytre!
Да, ама, той и Денчо не е от най-умните.Първоначално написано от cold_arrow
![]()
пфф злее :Р
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
TOKIO HOTELКххх тея са трагичниииииииии. А за вокалиста/ката да не говорим простооо
![]()
+1Първоначално написано от СмърФ
![]()
![]()
Mnogo sa sexi...Iskam da im scepq duparata![]()
Токио Хотел или така известните в металските среди като Тоалетна Хартия вокала им е едно такова гейче...и се кефи малеее...деба педерасчетата....и музиката една такава никаде...не се излагайте ве хора....първите два месеца след като видях вокала им....(бях го виждал 1 път) си мислех че е жена :Д то нали е Бил Дебил :Д
Entombed For live
пхах си и аз си помислих, че е жена и още го мисля ама карайПървоначално написано от Entombed
те немогат и да пеят песните и са ужасни
![]()
![]()
Не мога да ги слушам. Тежък ми е блек метъла![]()
Имат някои яки песни неможе да отречете.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Да бе имат и хубави песни айде са да неговорим кой-кво харесва,че става лошо.Първоначално написано от cold_arrow
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
На мен не ми харесват. Не ме вълнува как изглежда Бил, просто музиката не става.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Тоалетна хартия , Трътлест хуй , Твърд хуй ... the list continues ...
Няма кво да кажа за тая банда прошляци... да си бяха направили имидж като на Горилаз.. рисуван .. поне нямаше да гледам грозната мутра на биляна в телевизора си .. Незнам как може всяко второ пишлеме под 6ти клас да е фен на тия "мъжествени" момци. Онова дето има нещо като раста близначето и то същата работа. Общо взето кво да говоря . Гавра с хората , педерастия с цел комерсализация (което си е плащещо само по себе си ) , Малко техни работи съм слушал , но това което съм чул далеч не ме е впечатлилоОк нека да правят хубава музика , но имиджа им е меко казано неприемлив... ъъ да де.. за мен.. и за повечето които сме 15+.. А малките дечица и пиклите които ги слушат правят пари на промоутърите и продуцентите и ги подкрепят за още и още педерастия . ЕВАЛА ...
'Ма чакайте... таквоз ...
Верно ли вокала е мъж?![]()
Аз като го видях за първи път (което беше миналата седмица, на снимка) мислих, мислих реших че е момиче
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
аз все още мисля че е момичеПървоначално написано от Zorin
![]()
Не ме кефят,преди ми харесваха.Музиката им не струва,на външност са екстравагантни,което е хубаво![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ami az gi mrazq nenavijdam gi ama mi se nalaga da teglq pesni zaradi maika mi tq mn im se kefi![]()
![]()
![]()
Хаха токио мотел.Абе няма нужда да казвам нещо,той подписа говори сам за себе си.Но все пак да си го кажа ДА МРЪТ ТИЯ ПЕДАЛИ ДОЛНИ!!!
punkarkata съжалявам те душа,ако бях на твое място щях да пускам на майка ми само Dimmu Borgir ili Children of bodom![]()
Pffffffffff...egati komersialkite sa...mn zle....![]()
![]()
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
Повечето от вас ги обсъждат без дори най-малко да знаят кои са.Много е хубаво да се водите от общото мнение,показвате идентичността сиВместо да ги плюете по-добре ги чуйте...
И не са длъжни да се изглеждат така както на вас ви харесва само и само да ви угодят.
Чувала съм ги. Нищо особено не са. А жената, която пее, дори не може да завърши като хората песните си с онова лигавото педалско гласче.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.