.
Затворена тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 227

Тема: TOKIO HOTEL

ГоТиНкИ ПеСнИ ИмАт КаТ ЦяЛо Ме КеФъТ КаТо ГрУпА

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Нещо мн нашумяха тея напоследък и писах в гоогле да ги вида кви са... тоя вокала не мога да го разпозная мъж ли е или жена... най-вероятно хермафродит.
    The Spark

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Нещо мн нашумяха тея напоследък и писах в гоогле да ги вида кви са... тоя вокала не мога да го разпозная мъж ли е или жена... най-вероятно хермафродит.
    по-скоро вече им минава модата

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    няколко педала сабрани на едно място и вие правите тема така ли?
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    по-скоро вече им минава модата
    хахаха съгласна съм с вас а отностно тоз дето пее..хахах верно мяса на жена.. то и аз за пръв пък като ги чух се чудих жена или мъж пее и викам да ги видя как изглеждат,и след тва мн се чудих на вокалиста дали е женаа..и след тва разбрах,че е мъж и се казва Билл
    Желязна Девица

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Total
    Hipis
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на 8992
    Аз ги харесвам другите не ставате по умни като убиждате и се правите на остроумни

Цитирай Първоначално написано от gazar4e_bs
    Total
    Hipis
    Тея педерасти и хипита не заслужават да ги наричаш.
    "Педерасти" е най-подходящо!
    London Tipton

Хехаехахе... обичам ги.
    Като почнат разни екзалтирани 13-годишни фенки (чудно що ли не знам за момче, което да им е фен) да наричат антифеновете им 'комплексари', 'завистници', 'грозни', 'позери' и намсикви смешни определения още, ми идва да се метна отнякъде...
    А на Тоалетната Хартия музиката им е бездарна, безчувствена, суха и ужасна. Плюс тва вокалът звучи... пикливо.

уупс, едит: вокалото, 'вокал' го наричам по инерция

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Цитирай Първоначално написано от punk_girl4ee
    ГоТиНкИ ПеСнИ ИмАт КаТ ЦяЛо Ме КеФъТ КаТо ГрУпА

НъЛИ МнОГу сЪ ЙъкИ НЪпРаФу дА Ги ИсПъПъШ!!!!

Пффф трудно се пише така...Явно трябва да си някакъв гениален..Дали тайната не е в това идола/ката (не съм сигурен какво е) ти да изглежда така:

.....

az misleh predi, 4e vokala e jena, a sega sum ubedena, 4e e travestit

Блааааа.....колко са "мъжествени" ох

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Принципно и аз не съм от хората, които се ограничават в един стил, но как може човек с аватар на Гуен СТефани да харесва....ъъъъ....тези.
    О я оставете момичето на мира като слуша ТХ какво?! да не слуша нищо друго ли?!
    Today is gonna be the day
    That they're gonna throw it back to you
    By now you should've somehow
    Realized what you gotta do
    I don't believe that anybody
    Feels the way I do about you now

Уууу тия толкови ги обичам, че направо, ако ги видя ше ми се прииска да ги убия.... А колко съм влюбена във вокалиста им лелеее сладък, та диабет да хванеш

Град
    Където той,там и аз! :D
    Като чух Токио Хотел...и някакси засмърдя на застояли под леглото непрани чорапи,усетих полъха на потта от розовата тениска на мъжествения вокалист и започнах да виждам размазани образи на плъхове,лайна и травестити!Това са те-Токио хотел
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

Град
    Някъде по широкия свят...
    Кво се занимавате с тая тъпа група оствете 13 годишните пуберки да изживяват скритите си лесбийски наклонности със снимка на Билка в ръката и пръст под полата.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Кво се занимавате с тая тъпа група оствете 13 годишните пуберки да изживяват скритите си лесбийски наклонности със снимка на Билка в ръката и пръст под полата.
    Ne moga da razbera kakvo im pre4i na horata Tokio Hotel. Ako trqbva da sme 4estni ne samo "13 godi6ni puberki" haresvat TH. Qvno kogato tolkova mladi hora stanat izvestni, to tezi koito ne sa postignali ni6to zapo4vat da zavijdat...

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от kiki_riki90
    Ne moga da razbera kakvo im pre4i na horata Tokio Hotel. Ako trqbva da sme 4estni ne samo "13 godi6ni puberki" haresvat TH. Qvno kogato tolkova mladi hora stanat izvestni, to tezi koito ne sa postignali ni6to zapo4vat da zavijdat...
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от kiki_riki90
    Точно така си е=) Аз нито съм на 13 нито съм лезбийка...Не съм и изключение ;]

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ah mn sa qki i pesnite im i te...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Не ми харесват изобщо. Тоя Бил ми бърка в здравето с приказния си гласец.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    И за какво направихте тая тема?Безсмислено е да се карате и да спорите.Токио Хотел-ми като всяка група си имат фенове и антифенове.Не мога да разбера нужно ли е да се спори,като до качествен резултат няма да се стигне.

П.П.:А някой би ли ми казал какъв точно е стилът на ТХ?
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    П.П.:А някой би ли ми казал какъв точно е стилът на ТХ?

Ами..Ето това,дами и господа е въпрос с повишена трудност Аз лично си мисля,че са някакъв поп-рок? Никой не знае..Всичко друго са,само не рок и метъл,в това съм сигурна
    А иначе ги слушах..Бях страшно зарибена..Имат някои хубави песни:..Der letzte Tag,Totgeliebt,Heilig,Ich bin da..Песните от първия албум не са нищо особено.Надявам се тази мания по тях да стихне,вече се дразня..Всеки втори в нета "лофф ТХ и Билиту/Томиту".. Ако фенките им толкова не натякваха,че едва ли не са Бийтълс на 21-ви век и ако антитата не защитаваха толкова упорито тезата,че Бил е готина мацка и пее женствено,светът ще бъде по-добро място

Град
    XaCkoBo БеЕ
    Токио Хотел е една много готина банда мен ме кефят адски много
    LeB`dIe sEkuNde :]

низнамммм...преди мн мн яко им се бях запалила и тва не трае малко ,но после вече стана мн мн лигаво защото всички малки лапитии започнаха да ги слушат,да съ кълнат че са им луди фенки и да препадат от радост като ги чуят.Това е тъпо.Да слушаш Tokio Hotel а да се обличаШ кат тъпа чалгарка.А и това с skype е страшно тъпо за nick както каза вечи elly~Всеки втори в нета "лофф ТХ и Билиту/Томиту".. баси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си