- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
аАааа ТОКИО ХОТЕЛ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имат адски хубави песнии мн им се радвам ... аа анти феновете SUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от -4arovnata-
шти кажа само 1.... FTH![]()
хара,кажете...не ви ли омръзна да гледате тия шибани педалчета....и "феновете" им,които са жалки позьори![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и аз.Първоначално написано от Taste the rainbow
Токио петел![]()
![]()
![]()
TH?!
Знам от какво е това съкращение -----> Тоалетна Хартия![]()
![]()
Тия просто са възможно най-големия медиен провал...Просто са толкова зле горкичките,че .... Лелеле...Тая секси вокалистка цепи косъма на 2 ...
И близначката й и тя ...
Жалки позьрковци... Били завзели Амрика....Друг път...И само насън...
ТХ СЪКС и то яко !!!!
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от cold_arrow
ама Вокалът е жена.Новина сред феновете на токио хотел.Вчера към 11 часа една фенка на токио хотел е свалила гащите на бил и какво вижда.Познайте: ПРАЗНО просрансво![]()
![]()
![]()
. И вашия бил се оказа просто една жена.
Иначе токио хотел на сапун![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lsd43
леле разбрахте новото им блек парче направо кърти мивката.не го знаете е парчето се казва "бил е просто един мазен педерас"
ее как бе "бил е просто един мазен педерас" е велика песеназ като "истинска" ТХ-фенка винаги след като спра Планета ТВ (тъка правят само истинските фенове
) я слушам
![]()
![]()
ПП:FTH![]()
![]()
а гледа ли клипа.Такъв клип никога не съм виждал.Трябва да го сложат за рекордите на гинес за най-тъп клип
П.П ТХ на сапун![]()
АМИ ТХ СА ЕДНА СУПЕР ГРУПА А КОЛКОТО ДО ВОКАЛА ПРОСТО ТОЙ Е РОМАНТИЧЕН НЕ Е ГЕЙ !А И КВО ВИ ПУКА ЗА ВЪНШНИЯ ВИД..НАЛИ ПЕЕ ДОБРЕ
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
ei antita typi ne vi li pisna da se zaqjdate i da obijdate i da se praite na interesni kakvo to i da govorite fenovete pak 6te si gi haresvame a specialno za tiq deto se podigravaha za stila da vi kaja samo 4e Tokio Hotel peqt ROCK i 4e vas nikoi vi ne zn kolkoto i da govorite a te stavat vse po izvestni i po izvestni i imat vse pove4e i pove4e fenove pisna mi ve4e zna4i da obejdavam nqkakvi idioti v ne6to koeto nqmat mozyka da razberat PROSTO NE VLIZAITE VYV FORUMITE ZA TOKIO HOTEL NE GOVORETE S FENOVETE I TOVA E za6toto i az moga da obijdam mn muzikata koqto vie slu6ate ama si myl4a a da ne govorime za cradle of filth tiq ne struvat a danni filth e izrod ama ina4e govorime za tokio hotel nali metala ili kakyvto be6e tam
И аз ги харесвам вееСтига сте обиждали наистина
Бил не е момиче,и първия път като го видях в нета не си помислих,че е момиче и стига с тая "Тоалетна Хартия" и другите глупости,има хора които ги харесват много такива каквито са си,нужно ли е цяла такава тема и всеки да пише глупости за тях ?
Аз принципно съм отворена към стиловете и слушам различни,каквото ми харесва..И Токио Хотел спадат към харесваните.
По-добре да пишат тук хора,които ги харесват и да обменят инфо за песни,концерти и самата група,отколкото всеки да пише какво е ТХ.....
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
![]()
Aко примерно беше така,можеше да се смеете и да казвате,че е момиче
Ама вижте го тукНе е никакво момиче
<~ МНого сладък
![]()
![]()
Syglasna sym s teb no kato govori6 koi te slu6a az po princip slu6am gothic metal oba4e obojavam Tokio Hotel a imam 4uvstvoto 4e pove4eto hora ne gi haresvat samo za6toto nqkoi tehen priqtel e kazal 4e sa P*****i oba4e hora slezte na zemqta pointeresuvaite se malko i togava govorete pro4etete sasmo 1 tekst ili slu6aite 1 pesen ako ne vi haresvat prosto ne vlizaite v tiq forumi i taka nujno li e vsi4ko tvaПървоначално написано от alehole
![]()
Tokio Hotel are not stars, they are the thing that makes stars twinkle!!! TOKIO HOTEL 4EVER!!!
и откъде разбра, че е романтичен?Първоначално написано от chester_love
ама наистина ли е романтичен? От онея милите, изтънчени момчета, които са нааай-светлите образи и АУУУУУУУУ![]()
![]()
рофл.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от metala666
открих сродната си душа![]()
ПП:на сапунннн ти копеленца мизерни
Първоначално написано от blueangel11
1.Не се права на интерсен и не съм тъп.
2.ако ТХ свирят Рок аз да съм Най добрия волейболист(по Волейбол съм супер некъдърен)
Първоначално написано от `noтhИng...
е най-накрая се намерихме.Можем да се видим
![]()
П.П-Тх На сапун.Сапуна че се казва"Не*бани Педерасчета"![]()
![]()
какво си?..от къде?...години?
ПП:FTH
TХ са най ужасната група в историята на света...засега!Само My Chemical Romance са емо-конкуренция...чудя се защо още не са ги забранили...те подтикват младежта(не че съм стар) към самонараняване и самоубиване :S ...но вече в Русия в училищата е забранено Емо-стайл(пхаха..стайл
) и Gothic(Whyyyy?! ) тъй като както вече казах подтикват младежда не там където трябва...но жалко че те не правят разлика м/у емо и готик...са съжаление :S така че...не ми се мяркайте с некви криви гейски бретончета че ше си го получите!
![]()
----------------
Listening to: Cheap Sex - Fuck Emo
via FoxyTunes
ХахПървоначално написано от MetalL
Миличък,щом като говорим за ТХ и ти споменаваш емо,значи ми става ясно доколко си запознат с тях,стила им
Вярно е,че в Русия е забранено,и май е добре,защото от тези емота май само лоши случки стават.Иначе за Токио Хотел,ми разрови се да намериш повечко ама достоверно инфо да видиш,дори има интервюта,в които Бил и другите заявяват мненията си за Стила Емо и са доста отрицателни!
Подкрепям. Наистина са си тоалетна хартия. И какъв стил са- за мен са чалгаПървоначално написано от Entombed
И не мога да разбера как има такива които ги харесват...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от marilyn
... И немога да разбера още кфо са жени или мъже , ама повече мнязат на момчета
![]()
За мен няма голямо значение какво казват в интервютата си ала бала..по важно е какво казват/показват чрез песните си и своето държание...(но ми кажи поне че приличат на Емота,каквито всъщност много хора и групи не са,но го правят просто за да са готини[ше има да мечтаят... ] а това ме отвращава даже повече ...Първоначално написано от alehole
съгласен съм 100% с горните постове за Тоалетната хартия () и гейският им метъл(по скоро fake metal) ,но аз дори немога да ги нарека метъл...толкова са жалки...
метъл...музиката им повече на чалга бие отколкото на метъл
ПП:FHT![]()
Хорааа,съвсем съм разочарована от всички и сериозно се излагате,добре не ги харесвате,за вас са тъпи,гейове и нз си кво ама кажете ми КАК може да казвате,че музиката им е ЧАЛГА ?????????????????????????????????????????? Който го казва това се излага ужасно много..... ЧАЛГА ? ЛЕЛЕЛЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Разбирачите на музика сравняват Токио Хотел с Гергана,Анелия,Галена,Амет и нз си кви още има![]()
![]()