.
Затворена тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 227

Тема: TOKIO HOTEL

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    аАааа ТОКИО ХОТЕЛ
    имат адски хубави песни и мн им се радвам ... аа анти феновете SUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    аАааа ТОКИО ХОТЕЛ
    имат адски хубави песни и мн им се радвам ... аа анти феновете SUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

шти кажа само 1.... FTH

хара,кажете...не ви ли омръзна да гледате тия шибани педалчета....и "феновете" им,които са жалки позьори
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Имат някои яки песни неможе да отречете.
    мога
    и аз.
    Токио петел

Голям фен Аватара на dark_wings
    TH?!

Знам от какво е това съкращение -----> Тоалетна Хартия

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Тия просто са възможно най-големия медиен провал...Просто са толкова зле горкичките,че .... Лелеле... Тая секси вокалистка цепи косъма на 2 ... И близначката й и тя ...
    Жалки позьрковци... Били завзели Амрика....Друг път...И само насън...
    ТХ СЪКС и то яко !!!!

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Токио Хотел или така известните в металските среди като Тоалетна Хартия вокала им е едно такова гейче...и се кефи малеее...деба педерасчетата....и музиката една такава никаде...не се излагайте ве хора....първите два месеца след като видях вокала им....(бях го виждал 1 път) си мислех че е жена :Д то нали е Бил Дебил :Д
    пхах си и аз си помислих, че е жена и още го мисля ама карай те немогат и да пеят песните и са ужасни

ама Вокалът е жена.Новина сред феновете на токио хотел.Вчера към 11 часа една фенка на токио хотел е свалила гащите на бил и какво вижда.Познайте: ПРАЗНО просрансво . И вашия бил се оказа просто една жена.
    Иначе токио хотел на сапун

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    И за какво направихте тая тема?Безсмислено е да се карате и да спорите.Токио Хотел-ми като всяка група си имат фенове и антифенове.Не мога да разбера нужно ли е да се спори,като до качествен резултат няма да се стигне.

П.П.:А някой би ли ми казал какъв точно е стилът на ТХ?
    Heavy metal
    Не е вярно те са в стил Як Норвежки Блек Метъл.

леле разбрахте новото им блек парче направо кърти мивката.не го знаете е парчето се казва "бил е просто един мазен педерас"

Град
    `Soмэewhэrэ...
    ее как бе "бил е просто един мазен педерас" е велика песен аз като "истинска" ТХ-фенка винаги след като спра Планета ТВ (тъка правят само истинските фенове ) я слушам

ПП:FTH

а гледа ли клипа.Такъв клип никога не съм виждал.Трябва да го сложат за рекордите на гинес за най-тъп клип

П.П ТХ на сапун

Град
    Силистра
    АМИ ТХ СА ЕДНА СУПЕР ГРУПА А КОЛКОТО ДО ВОКАЛА ПРОСТО ТОЙ Е РОМАНТИЧЕН НЕ Е ГЕЙ ! А И КВО ВИ ПУКА ЗА ВЪНШНИЯ ВИД..НАЛИ ПЕЕ ДОБРЕ
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

ei antita typi ne vi li pisna da se zaqjdate i da obijdate i da se praite na interesni kakvo to i da govorite fenovete pak 6te si gi haresvame a specialno za tiq deto se podigravaha za stila da vi kaja samo 4e Tokio Hotel peqt ROCK i 4e vas nikoi vi ne zn kolkoto i da govorite a te stavat vse po izvestni i po izvestni i imat vse pove4e i pove4e fenove pisna mi ve4e zna4i da obejdavam nqkakvi idioti v ne6to koeto nqmat mozyka da razberat PROSTO NE VLIZAITE VYV FORUMITE ZA TOKIO HOTEL NE GOVORETE S FENOVETE I TOVA E za6toto i az moga da obijdam mn muzikata koqto vie slu6ate ama si myl4a a da ne govorime za cradle of filth tiq ne struvat a danni filth e izrod ama ina4e govorime za tokio hotel nali metala ili kakyvto be6e tam

Голям фен Аватара на alehole
    И аз ги харесвам вее Стига сте обиждали наистина Бил не е момиче,и първия път като го видях в нета не си помислих,че е момиче и стига с тая "Тоалетна Хартия" и другите глупости,има хора които ги харесват много такива каквито са си,нужно ли е цяла такава тема и всеки да пише глупости за тях ? Аз принципно съм отворена към стиловете и слушам различни,каквото ми харесва..И Токио Хотел спадат към харесваните. По-добре да пишат тук хора,които ги харесват и да обменят инфо за песни,концерти и самата група,отколкото всеки да пише какво е ТХ.....
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Aко примерно беше така,можеше да се смеете и да казвате,че е момиче

Ама вижте го тук Не е никакво момиче
    <~ МНого сладък

Цитирай Първоначално написано от alehole
    И аз ги харесвам вее Стига сте обиждали наистина Бил не е момиче,и първия път като го видях в нета не си помислих,че е момиче и стига с тая "Тоалетна Хартия" и другите глупости,има хора които ги харесват много такива каквито са си,нужно ли е цяла такава тема и всеки да пише глупости за тях ? Аз принципно съм отворена към стиловете и слушам различни,каквото ми харесва..И Токио Хотел спадат към харесваните. По-добре да пишат тук хора,които ги харесват и да обменят инфо за песни,концерти и самата група,отколкото всеки да пише какво е ТХ.....
    Syglasna sym s teb no kato govori6 koi te slu6a az po princip slu6am gothic metal oba4e obojavam Tokio Hotel a imam 4uvstvoto 4e pove4eto hora ne gi haresvat samo za6toto nqkoi tehen priqtel e kazal 4e sa P*****i oba4e hora slezte na zemqta pointeresuvaite se malko i togava govorete pro4etete sasmo 1 tekst ili slu6aite 1 pesen ako ne vi haresvat prosto ne vlizaite v tiq forumi i taka nujno li e vsi4ko tva
    Tokio Hotel are not stars, they are the thing that makes stars twinkle!!! TOKIO HOTEL 4EVER!!!

Цитирай Първоначално написано от chester_love
    АМИ ТХ СА ЕДНА СУПЕР ГРУПА А КОЛКОТО ДО ВОКАЛА ПРОСТО ТОЙ Е РОМАНТИЧЕН НЕ Е ГЕЙ ! А И КВО ВИ ПУКА ЗА ВЪНШНИЯ ВИД..НАЛИ ПЕЕ ДОБРЕ
    и откъде разбра, че е романтичен?

ама наистина ли е романтичен? От онея милите, изтънчени момчета, които са нааай-светлите образи и АУУУУУУУУ

рофл.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от metala666
    а гледа ли клипа.Такъв клип никога не съм виждал.Трябва да го сложат за рекордите на гинес за най-тъп клип

П.П ТХ на сапун

открих сродната си душа

ПП:на сапунннн ти копеленца мизерни

Цитирай Първоначално написано от blueangel11
    ei antita typi ne vi li pisna da se zaqjdate i da obijdate i da se praite na interesni kakvo to i da govorite fenovete pak 6te si gi haresvame a specialno za tiq deto se podigravaha za stila da vi kaja samo 4e Tokio Hotel peqt ROCK

1.Не се права на интерсен и не съм тъп.
    2.ако ТХ свирят Рок аз да съм Най добрия волейболист(по Волейбол съм супер некъдърен)

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    Цитирай Първоначално написано от metala666

П.П ТХ на сапун

открих сродната си душа

ПП:на сапунннн ти копеленца мизерни

е най-накрая се намерихме.Можем да се видим

П.П-Тх На сапун.Сапуна че се казва"Не*бани Педерасчета"

Град
    `Soмэewhэrэ...
    какво си?..от къде?...години?

ПП:FTH

Град
    На Майната си xD
    TХ са най ужасната група в историята на света...засега!Само My Chemical Romance са емо-конкуренция...чудя се защо още не са ги забранили...те подтикват младежта(не че съм стар ) към самонараняване и самоубиване :S ...но вече в Русия в училищата е забранено Емо-стайл(пхаха..стайл ) и Gothic(Whyyyy?! ) тъй като както вече казах подтикват младежда не там където трябва...но жалко че те не правят разлика м/у емо и готик...са съжаление :S така че...не ми се мяркайте с некви криви гейски бретончета че ше си го получите!

----------------
    Listening to: Cheap Sex - Fuck Emo
    via FoxyTunes

Цитирай Първоначално написано от MetalL
    TХ са най ужасната група в историята на света...засега!Само My Chemical Romance са емо-конкуренция...чудя се защо още не са ги забранили...те подтикват младежта(не че съм стар ) към самонараняване и самоубиване :S ...но вече в Русия в училищата е забранено Емо-стайл(пхаха..стайл ) и Gothic(Whyyyy?! ) тъй като както вече казах подтикват младежда не там където трябва...но жалко че те не правят разлика м/у емо и готик...са съжаление :S така че...не ми се мяркайте с некви криви гейски бретончета че ше си го получите!
    Хах Миличък,щом като говорим за ТХ и ти споменаваш емо,значи ми става ясно доколко си запознат с тях,стила им Вярно е,че в Русия е забранено,и май е добре,защото от тези емота май само лоши случки стават.Иначе за Токио Хотел,ми разрови се да намериш повечко ама достоверно инфо да видиш,дори има интервюта,в които Бил и другите заявяват мненията си за Стила Емо и са доста отрицателни!

Токио Хотел или така известните в металските среди като Тоалетна Хартия вокала им е едно такова гейче...и се кефи малеее...деба педерасчетата....и музиката една такава никаде...не се излагайте ве хора....първите два месеца след като видях вокала им....(бях го виждал 1 път) си мислех че е жена :Д то нали е Бил Дебил :Д
    Подкрепям. Наистина са си тоалетна хартия. И какъв стил са- за мен са чалга И не мога да разбера как има такива които ги харесват...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Подкрепям. Наистина са си тоалетна хартия. И какъв стил са- за мен са чалга И не мога да разбера как има такива които ги харесват...
    ... И немога да разбера още кфо са жени или мъже , ама повече мнязат на момчета

Град
    На Майната си xD
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Цитирай Първоначално написано от MetalL
    Хах Миличък,щом като говорим за ТХ и ти споменаваш емо,значи ми става ясно доколко си запознат с тях,стила им Вярно е,че в Русия е забранено,и май е добре,защото от тези емота май само лоши случки стават.Иначе за Токио Хотел,ми разрови се да намериш повечко ама достоверно инфо да видиш,дори има интервюта,в които Бил и другите заявяват мненията си за Стила Емо и са доста отрицателни!
    За мен няма голямо значение какво казват в интервютата си ала бала..по важно е какво казват/показват чрез песните си и своето държание...(но ми кажи поне че приличат на Емота,каквито всъщност много хора и групи не са,но го правят просто за да са готини[ше има да мечтаят... ] а това ме отвращава даже повече ...
    съгласен съм 100% с горните постове за Тоалетната хартия ( ) и гейският им метъл(по скоро fake metal) ,но аз дори немога да ги нарека метъл...толкова са жалки...

Град
    `Soмэewhэrэ...
    метъл ...музиката им повече на чалга бие отколкото на метъл

ПП:FHT

Хорааа,съвсем съм разочарована от всички и сериозно се излагате,добре не ги харесвате,за вас са тъпи,гейове и нз си кво ама кажете ми КАК може да казвате,че музиката им е ЧАЛГА ?????????????????????????????????????????? Който го казва това се излага ужасно много..... ЧАЛГА ? ЛЕЛЕЛЕ
    Разбирачите на музика сравняват Токио Хотел с Гергана,Анелия,Галена,Амет и нз си кви още има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си