- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
хахааа...ми ти с кой с Корн ли ги сравнявашПървоначално написано от alehole
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Слушам и Корн така че знам и двата стила какви са и се различават много,но как може да се сравнява с чалга ??????????????Първоначално написано от `noтhИng...
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
еее...чалгата беше в края на списъкаПървоначално написано от alehole
![]()
с тфа "амет" напрао ме уби
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пък тфа с KoRn...ако искате нещо по hardcore - Slipknot!
![]()
Добре,видяло се е че няма да излеземе от спораАз съм дотук не ми се спори за неща,за които мисля,че съм права но от другата страна и вие се мислите за прави
Айде нека секи си слуша стила,който харесва и да се кефи на живота .. :P чао
а за това какво ще кажете...г/д това е истината..за съжаление...
![]()
[quote="metala666"]Първоначално написано от blueangel11
1.Не се права на интерсен и не съм тъп.
2.ако ТХ свирят Рок аз да съм Най добрия волейболист(по Волейбол съм супер некъдърен)
Naprotiv pravi6 se misli6 se za mn velik kato obijda6 i vika6 Tokio Hotel sa geiove oba4e ne razbira6 4e si 1 ot mn a 4estno kazano predi se karah i se qdosvah zaradi takiva kato teb sega ne mi puka ve4e govori si... A za tova kakyv stil sa ti pyk 6te kaje6 4e ne sa rock navsqkyde opredelqt stila im kato takyv i nqkoi si po skoro nikoi 6te kaje 4e ne sa..
Tokio Hotel are not stars, they are the thing that makes stars twinkle!!! TOKIO HOTEL 4EVER!!!
абе ти добре ли си те метъл.Ако свирят метал аз да съм танк.Първоначално написано от MetalL
ТХ-Свирят ЕМО СТИЛ![]()
![]()
![]()
![]()
Е разбира се първо съм метъл От Ботевград съм.Айде за останалото ще пишем на ЛСПървоначално написано от `noтhИng...
ТХ-На Сапун ПЕДАЛИТЕ НЕДОЕБАНи![]()
![]()
![]()
![]()
На тоалетна хартия мястото и е в кинефа ,а не на сцената!![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от lsd43
и аз така мисля.Също тоялетната хартия е да си чистиш Г*за. Айде сега един протест за ТХ да си идат по кенефите
![]()
П.П.-Тх да си чистя гъза
ами именно това нещо трябва да разберът ТХ-фенчетатаПървоначално написано от lsd43
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Кинеф Пейпър Рулз!![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
OMS....явно други групи не си виждала/слушала :смт021:Първоначално написано от fenkatakrisi952
:
:
:
:
: TOKIO kOTEL
:
Първоначално написано от fenkatakrisi952
Мила ти си се сбъркала нещо.Оправи се.Слез на земята ТХ са скапани педераси
ТХ на Сапун![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еееееее оставете момичето ,всеки му е нужна от тоалетна хартия като му се досере.Първоначално написано от metala666
![]()
Ехе .... Направо я изядохте ..... Всеки има право на мнение и собствен вкус. А иначе потемата ... само две песни ми харесват на тая група.Първоначално написано от lsd43
Out of control
Първоначално написано от armani169
За това, че всеки има право на мнение и собствен вкус. съм напълно съгласна , ама всички песни са боза и все още се чудя от къф пол са![]()
И какво ? Ти ли ше наложиш на всички какво трябва да разберат,какво да харесват и слушат?Темата е безсмислена,тоест темата си е добра ама целия спор е безсмислен,защото нито ти нито някой от другите имате право да казвате на кой какво да харесва,имате право да си изкажете "хубавите" мнения които всички видяхме и да се спрете дотук.Не мислиш ли,че всеки си преценява какво,кой,как,къде да слуша и никой друг няма влияние над това,всеки гледа себе си ! Не другитеПървоначално написано от `noтhИng...
Азис би паснал точно в групата![]()
AWE ANTITA TYPI NE VI LI PISNA DA SE ZAQJDATE I DA OBIJDATE FENOVETE KATO NE VI HARESVA GRUPATA NE VLIZAITE VYV FORUMITE ZA TQH I OSTAVETE HORATA KOITO NAISTINA SE INTERESUVAT DA GI OBSTJDAT NE RAZBIRATE NI6TO NE STE SLU6ALI 1 PESEN NITO PYK STE PRO4ELI 1 TEKST A SPORITE EBATI KOLKO STE TYPI ZNA4I VSEKI IMA RAZLI4EN VKUS I VSEKI MOJE DA NE HARESVA SY6TOTO KATO DRUGIQ OBA4E KAKVO TOVA ZNA4I 4E TRQBVA DA SE DRAZNIME DA SE OBIJDAME I DA SE KARAME TAKA LI ? TA NALI VSEKI IMA6E PRAVO NA SOBSTVEN VKUS KAKVO SI MISLITE 4E SYS ZLOBNITE GLUPOSTI KOITO PI6ETE 6TE NAKARATE NQKOI DA SPRE DA SLU6A GRUPATA LI NQMA NA4IN IZPOKARAH SE S POLOVINATA SI PRIQTELI AKO TRQBVA 6TE SE SKARAM I S DR POLOVINA NO 6TE UVAJAVAT TOVA KOETO HARESVAM KAKTO I VIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tokio Hotel are not stars, they are the thing that makes stars twinkle!!! TOKIO HOTEL 4EVER!!!
xax са изкарахте че целия форум е за токио хотелПървоначално написано от blueangel11
![]()
![]()
![]()
![]()
едит : sry няма да го уважавам :/
Тази тема си е за ТХ...има и такива които я обичат(пз Metallica - Kill 'em AllПървоначално написано от BaiboCo
) и тези които я плюят
![]()
а и кой си ти че да ни казваш кфо да правим,къде да влизаме и кфо да пишем
![]()
![]()
а това че ТХ sucks и че са педали си е неоспорим ФАКТ!
----------------
Listening to: Northern Kings - Rebel Yell
via FoxyTunes