.
Затворена тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 227

Тема: TOKIO HOTEL

На колко годинки си?

Защо толкова се интересуваш ? ;]]]
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Щото трябва да си на 14-15 за да се впечатляваш от такива текстове.

Ето това е хубава лирика:

Forgive her
    For she knows
    Not what she does....

A cross upon her bedroom wall.
    From grace she will fall.
    An image burning in her mind.
    And between her thighs.

A dying God-man full of pain.
    When will you cum again?

Before him beg to serve or please.
    On your back or knees.

There's no forgiveness for her sins.
    Prefers punishment?

Would you suffer eternally
    Or internally?

Ah.

For her lust
    She'll burn in hell.
    Her soul done medium well.

All through mass
    manual stimulation
    Salvation.

Corpus Christi
    She needs
    Corpus Christi
    Corpus Christi.

Corpus Christi
    She needs
    Corpus Christi
    Corpus Christi.

Body of Christ.
    She needs.
    Body of Christ.
    Body of Christ.

She'd like to know God.
    love God.

Feel her God.
    Inside of her - deep inside of her.

She'd like to know God.
    love God.

Feel, feel, feel
    Her God,
    Inside of her
    Deep inside of her.

Inside of her
    Deep inside of her.

Jesus Christ looks like me
    Jesus Christ,
    Jesus Christ.

Jesus Christ,
    Jesus Christ.

Jesus Christ,
    Jesus Christ.

Jesus Christ,
    Jesus Christ.

Впечатлявам се защото наистина са много хубави... Всеки си има различен вкус и както аз няма да осъдя твоя така и ти не бива да осъждаш моя.. Не същност прави каквото искаш... няма смисъл да се опитвам да обясня ...

Tokio Hotel са незряла група, повечето от феновете им са малки момиченца.
    Затова толкова много хора ги нареждат Защото малките момиченца говорят за тях като за някоя голяма, сериозна група, а всъщност не е така. И когато пораснете ще разберете, че сте се заблуждавали.

Цитирай Първоначално написано от Orono
    Затова толкова много хора ги нареждат Защото малките момиченца говорят за тях като за някоя голяма, сериозна група, а всъщност не е така. И когато пораснете ще разберете, че сте се заблуждавали.
    Да тука си доста прав ,но лично аз никога не съм се опитала да изкарам токио хотел най великите или нещо от тоя род.Велика група можеш да кажеш на metallica ,AC/DC,Purple ... А що се отнася до порастването не бързам за никаде аз и така се чувствам одъртяла....

Аз ти го казвам за да не се чудиш що хората толкова ги нареждат
    Пък щом на теб ти харесва музиката - слушаш си я без да ти пука.

Аз ти го казвам за да не се чудиш що хората толкова ги нареждат
    Пък щом на теб ти харесва музиката - слушаш си я без да ти пука.
    Пределно ми е ясно защо ги нареждат и няма нужда да се чудя...Аз също мн мразя такива групички като симпъл план и булет фор май кви бяха не ги знам и неискам... Мразя също някви превзети дрисли да ми с аобясняват в кой китарист или вокалист били влюбени и как било за цял живот.Аз веднъж отидох на фен среща на тх и всикчо живо пищеше и нз как не ги убих.... "ааааАаа БИЛЛ " " АААа Том"

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Най-стойностният текст,който съм чел някога е бил на Пинк.Ето това е най-хубавият й:...
    Все пак това е мое мнение...

Самата тя не е известна,колкото Бритнита и разни там курви,ама поне музиката й е в пъти по-стойностна!

Песента е рядка и докато не се чуе,не може да се и усети,прекрасна песен/балада!

Living in my world

So many riffs u have with your girl
    But I'm here to hear all your problems and tell you I understand,
    Falling in and out of love with her now. As i watch all I can see...is you being with me,
    I know you feel like a fool, being used, paying dues,
    Afraid of your loving is taken advantage of,
    You don't have to live a life full of strife, take my hand and i'll be the leader
    You can depend on me

CHORUS
    You can be living in my world, sharing my time, being the one,
    stare in the face of love, long enough to see,
    You can be living in my world, you'll never shed another tear,
    And i'll never stop the love, I'll give you all of me

With open eyes and ears I can hear, hear your crys come from the inside,
    But baby its alright, you can just let it go,I'm your friend
    Sitting here, willing to listen...oh baby see that you don't have to live,
    Like you do, come with me be my king i'll be by your side,
    Just let me know what to do, only one goal in mind,
    Take your heart, share with mine, make you believe, so you can see that

CHORUS

It only takes one look to see,
    That she's a fool and you should know,
    Come with me, and i will be...all that you need,
    Theres no dreams we can't make real,
    And theres no feelings we can't feel,
    I'm just...wanting you...needing you..don't you know

CHORUS

http://www.youtube.com/watch?v=_mOB01xxCxw

Втръснало ми е от някви дребни пикли да ми разправят как Алиша била под нивото на Бил и че успехите,които те постигнали тя никога не можела и нямала дори гласови данни...да се смея ли,да се жалвам ли...божеееее

Преклон пред групи като Бийтълс,АББА,Металика,Деф Лепард,Лед Зепелин и прочие (не са мой стил и изобщо не харесвам музиката),но те са дали път на музиката да се развива и да е това,което е сега.Същото мога да кажа и за Пинк.Но жалко,че такива аматьори,които идват и си отиват за 1-2 години,рушат нещо,което е правено с ДЕСИТЕЛЕТИЯ(не говоря само за ТН)!

Различни хора,различни интереси!

Не текста на песента прави песента,а този,който я изпълнява!!!

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    хаха музиката - no comment
    що се отнася до музикантните гугълнах ги и направо паднах от стола
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blueangel11
    Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Чудя се кои повече ме дразнят-Tokio Hotel или техните малки и умни т.е. малоумни фенчета?!
    И аз .От една страна лигавите 12-13 годишни пикли,които въздишат по онзи "красавец" вокалиста(btw не можем да сме напълно сигурни за пола му ) и нападат всеки,който не ги харесва с думите,че им завижда на успеха и дори и за целия си живот няма да постигне толкова,колкото ТХ до момента .И от друга самата група и песните й,които са пълна боза.

П.П. Нямам нищо против да си ги харесват,но не е нужно да ни навират в очите колко са "страхотни".Все пак различни хора,различни вкусове .
    1.Nito sym malka,nito sym maloumna
    2. Ne sym na 12-13 god mn po golqma sym
    3.Pesnite na grupata ne sa boza silno se symnqvam 4e si slu6ala nqkoq za da go tvyrdi6
    A 6to se otnasq do tova 4e ne e nujno da vi navirame v o4ite kolko sa strahotni to ne e nujno i vie da ni NAVIRATE V 4ITE 4E BILL E GEI NALI?A za razli4nite vkusove UVAJAVAITE NA6IQ NA FENOVETE I IZLEZTE OT TOQ FORUM I OT OSTANALITE NUJNO LI E VSI4KO TOVA OSTAVETE TVA AMI NE VADITE NQKAKYV SVESTEN DOVOD SRE6TU TQH AMI SI ZNAETE SAMO 1 BILL E GEI SIGURNO ZNAETE OT LI4EN OPIT NALI INA4E NE ZNAM KAK MOJE DA STE SIGURNI az bqh do tuk pisna mi da obqsnqvam na grupa idioti ne6to koeto nqmat mozyka da razberat nqma da vlizam pove4e obijdaite gi govorete kakvoto iskate koito si e fen 6te ostane takyv a na vas MAINATA VI !!!
    1.Да,не си на 12-13,на 10 си сигурно.
    2.Вземи да се научиш да пишеш,защото щях да ослепея докато ти чета поста и пак нищо не разбрах(не че беше написала нещо смислено,ама се 1).
    3.Майната ти на тебе и на всички дето си мислят,че Бил е едва ли не Господ.
    Айде да те няма.

Цитирай Първоначално написано от blueangel11
    Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Чудя се кои повече ме дразнят-Tokio Hotel или техните малки и умни т.е. малоумни фенчета?!
    И аз .От една страна лигавите 12-13 годишни пикли,които въздишат по онзи "красавец" вокалиста(btw не можем да сме напълно сигурни за пола му ) и нападат всеки,който не ги харесва с думите,че им завижда на успеха и дори и за целия си живот няма да постигне толкова,колкото ТХ до момента .И от друга самата група и песните й,които са пълна боза.

П.П. Нямам нищо против да си ги харесват,но не е нужно да ни навират в очите колко са "страхотни".Все пак различни хора,различни вкусове .
    1.Nito sym malka,nito sym maloumna
    2. Ne sym na 12-13 god mn po golqma sym
    3.Pesnite na grupata ne sa boza silno se symnqvam 4e si slu6ala nqkoq za da go tvyrdi6
    A 6to se otnasq do tova 4e ne e nujno da vi navirame v o4ite kolko sa strahotni to ne e nujno i vie da ni NAVIRATE V 4ITE 4E BILL E GEI NALI?A za razli4nite vkusove UVAJAVAITE NA6IQ NA FENOVETE I IZLEZTE OT TOQ FORUM I OT OSTANALITE NUJNO LI E VSI4KO TOVA OSTAVETE TVA AMI NE VADITE NQKAKYV SVESTEN DOVOD SRE6TU TQH AMI SI ZNAETE SAMO 1 BILL E GEI SIGURNO ZNAETE OT LI4EN OPIT NALI INA4E NE ZNAM KAK MOJE DA STE SIGURNI az bqh do tuk pisna mi da obqsnqvam na grupa idioti ne6to koeto nqmat mozyka da razberat nqma da vlizam pove4e obijdaite gi govorete kakvoto iskate koito si e fen 6te ostane takyv a na vas MAINATA VI !!!
    1.Да,не си на 12-13,на 10 си сигурно.
    2.Вземи да се научиш да пишеш,защото щях да ослепея докато ти чета поста и пак нищо не разбрах(не че беше написала нещо смислено,ама се 1).
    3.Майната ти на тебе и на всички дето си мислят,че Бил е едва ли не Господ.
    Айде да те няма.

БОГ .. тва е тъпо !Как може някой да го мисли за БОГ... има и такива де

Град
    Shove IT
    http://vbox7.com/play:f8e301da Поздрав за фенчетата на ТХ.. ГЛЕДАНЕТО СЪС СУБТИТРИ И НАМАЛЕН ЗВУК Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    http://vbox7.com/play:f8e301da Поздрав за фенчетата на ТХ.. ГЛЕДАНЕТО СЪС СУБТИТРИ И НАМАЛЕН ЗВУК Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
    Ако си мислиш, че с това си станал/а голям герой/иня - браво на теб.
    Аз също ги слушам - и съм на 18.
    Всички, които пишат против тях си имат причина да пишат това - или са чули, че е модерно да ги плюят или просто си запълват времете с това. Кое е тъпото - всички мислят че те са емо група, дори и по БТВ бяха пуснали репортаж за емотата на фона на което звучеше Schrei.
    Към тези, които ги мразят - ако някой започне да говори така за вашите любимци и вие ще ги защитавате яростно, нали?
    Както беше написал някой по нагоре наистина има момичета, които прекалено много ги величаят и това наистина е тъпо.
    И ако пак ще има някои дето ще кажат "Как може човек с аватар на Гуен Стефани да ги слуша?" - може да си го спестите.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Оф, амиии, как да ти кажа, твърде са ми тежки. А вокалът им е толкова мъжествен, чеее...
    ами ...аз все още си го мисля за жена...

напълно съгласна
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    На Майната си xD
    ЙЕсс..пак ги плюем

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от kiki_riki90
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Ако си мислиш, че с това си станал/а голям герой/иня - браво на теб.
    Аз също ги слушам - и съм на 18.
    Всички, които пишат против тях си имат причина да пишат това - или са чули, че е модерно да ги плюят или просто си запълват времете с това. Кое е тъпото - всички мислят че те са емо група, дори и по БТВ бяха пуснали репортаж за емотата на фона на което звучеше Schrei.
    Към тези, които ги мразят - ако някой започне да говори така за вашите любимци и вие ще ги защитавате яростно, нали?
    Както беше написал някой по нагоре наистина има момичета, които прекалено много ги величаят и това наистина е тъпо.
    И ако пак ще има някои дето ще кажат "Как може човек с аватар на Гуен Стефани да ги слуша?" - може да си го спестите.

1. Не се мисля за герой.
    2. За модата ми е през десния крачол.
    3. Почвай да говориш за "нашите любимци" за това също ми е през десния крачол.
    4. Тия германски гейчета ме дразнят, какви комерсиални п*утки са
    KK ?!

ПЛЮЙТЕ ГИ ВЕ ПРЕЗ ГЪЗА МИ МИНАВА

Град
    Плевен
    Ауууууу Токио Хотел.Това ми е любимата група.Слушам ги от 2 години и направо нямам думиии Всеки като чуе за тях и ... и всички ги обиждат.Като не ви харесва не го слушайте(гледайте) Tokio Hotel The Best
    A.F.{the cherry}`[NYAPPY Girl]

Град
    Някъде по широкия свят...
    ААААААААААААААААААААААААА ААААААААА СТИГААААААААААААААААААААА ААААААААААА С ШИБАНИЯ КИНЕФ ПАПИРУС!
    Ужас ТХ са проклети пиирази и точка по въпроса!!!!!!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Mortisha`Adams не честно кажи на колко си ...просто ми е интересно да разбера на колко години човек може да продължава да пише "умраза"...

Съгласна съм с това,че всеки трябва да уважава вкуса и мнението на другите.
    Аз никак не ги харесвам и според мен това тяхното не е никаква музика........... Ае .... тъпа работа

Ами Токио Хотел-Немските Дениславки правете си изводи...а пък малките пикли да им се кефят ся...какво да направим...И без тва България си затъва...
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    Не мога да ги слушам. Тежък ми е блек метъла
    Ти не разбираш от стилове,това е блек-дет-краш-нео-кубинка-хомо метъл.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си