- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Първоначално написано от lsd43
![]()
![]()
ТОКИО ХОТЕЛ ДРАЗНИШ СЕТИВАТА !
ТОКИО ХОТЕЛ МРАЗИМ ТЕ В ЧЕРВАТА !![]()
Музиката им не ми харесва.Имат само 1 що годе добра песен,1-вата им песен- Durch Den Monsun но само тя и то не ме кефи много много.Иначе този който пее Бил или Том нз точно..тоя с рошавата коса..само прическата много ме кефи.И онзи брат му Бил/Том е симпатяга обаче..зарежи то тяхното не е музика.
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Ето доказателство че не само "пиклите" под 15 ги слушат, познавам много дет са над 16 даже и ги кефят.Не е нужно сега да си показваме селската простотийка.Айде оставете си мнението за вас си.Първоначално написано от punkarkata
ПП:много ми е любопитно "пиклите" на колко годинки са само да кажат
вие сте болни беПървоначално написано от Mortisha`Adams
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
аууПървоначално написано от mravu4kata
значи и аз не разбирам
![]()
![]()
Az ot skoro mn im se kefq,osobeno na billi (vypreki 4e 1-q pyt kat go vidqh go pomislih za jena) abe cqlata grupa e velikaaa
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Офффф...Мразя гии... Най-тъпата немско-гейска групаа ....
Не можеш да ги разбереш момичета ли са, момчета ли са...![]()
Тая глупава тема още ли е жива!![]()
Аре ударете и един ключ най-накрая,ужас 300 теми за ТХ !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
+1Първоначално написано от lsd43
За други много по-стойностни и доказали се групи дори няма тема,или е не повече от 1-2 страници.
No comment.
Факани позьори![]()
Ето това е истинска група:
А не тези гейчета от ТХ:
![]()
НЕ МИ Е >>>> НИ ... скоро няя да ни омръзнат .. свиквайтеПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от Glam
Не виждам голяма разлика![]()
Освен в гласовите възможности поне тея горе могат да пеят добре за разлика от ТХ.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Nqmat skype li ? Lele shte umra ot mukaПървоначално написано от mimi_nesi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Стига с тази тоалетна хартия ,след време изобщо няма да ги помните ама както и да е !
Моля ви прекратете спора си или го продължете някъде другаде, но не във форума![]()
Група неосъзнати,бездрани,малки травеститчета.Какво да мисля?![]()
Защо направо не заключите темата?Първоначално написано от oth_fenka
мда и аз харесвам до известна степен музиката им ноо по-добре не дей много да разправяш освен ак не искаш цял форум да те псува .. като мен![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Злета !
от скоро ги слушам, имат някои готини песни