.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    NE VQRVAI NA DRUGI HORA!!!!!!!!!tova trqbva da e purvoto ne6to za koeto se seti6 nikoga ne vqrvai za6toto pove4eto puti se okazva luja nqkoi go pravqt ot zavist drugi ot 4ista 4ove6ka zloba i takam pogovori s nego kaji mu 4e sa ti kazali i koi ti go e kazal za da se znae i za da moje da se opravqt ne6tata vnimavai da ne go izgubi6!!!!
    Да но това ми го казах хора който са мн дискретни и знам ,че те не завиждат защото ги познавам на може ако на тях е казал някой друг ...
    А пък за това че е физическа изневяра немога да го приема тъи като тя ми е уж приятелка голяма .. и аз след това немога да му имам доверие за нищо
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

da i az mislq che ne moje da im sluji za opravdanie na mujete "tfa e prosto sex" .. puk i t0lkova li nqma momicheta che to0chno s neina priqtelka /ako vuobshte e vqrn0/????!
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    "Връзката ни не може да се крепи на лъжи.Ако си ме обичал някога ми отговори честно.Спа ли с еди кояси или не?"
    +1
    +1
    +1
    +1 ... колкото повече бавиш въпроса, толкова повече ще те боли ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

| 1 6amar | -> "EI! MAIMUNO E*A LI ONAQ K*RVA ??! "
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Очи в очи!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    За жалост се оказа вчрно защото и сестра ми го знаеше .. зарязах го тази вечер .. а толкова много го обичам че просто немога.. изревах си очите ..
    Все пак благодаря за съдействието ви Не сам Се чувствала по зле от сега за никой не съм ревала освен за него представете си колко го обичам
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Варна
    А сега си задай въпроса ... "Струват ли си сълзите?" и си готова... Мъже много ... Видях те в импулса и имам чувстовото, че той губи повече отколкото си представя ... По-голям късмет нататък и горе главата!

Град
    Тая "кучката " дойде снощи при мене и ми падна на колене и каза "не съм имала нищо общо с него тъй като ти си ми най-добрата приятелка и не искам да си загубя преиятелството с тебе " Аз и казах ,че т'ва е станало преди 2 месеца а тя каза 1 месец преди нова година Гошо (приятелят и) и забранил да излиза с мене и да си пише с моя приятел и мене и изобщо да нямаме никаква връзка(аз мн са чудих що ма отбягваше пък вижте за к'во било) и после приятелят ми каза ,че много ме обича и никога не би го напраел т'ва (даже баща му ми каза че съм го променила коренно и само мене слушал , че вече не хайманосвал като преди .. и много ме харесали заради това, че го контролирам) .. после разпитах техни приятели на който знам че биха казали а те казаха , че никога не е имало такова нещо а едно момиче от класа на "кучката" го е разпространила защото ме мрази
    И сега немога да намеря бившя никъде за да му обесня Даже кучката ми помогна снощи да го намеря но се оказа ,че е извън града и от тогава не съм го намерила никаде и сега му званя, но му е изключен телефона не пише в skype (най-голямата вероятност е да спи 'щото той спи до мн късно поне до 3 , другата вероятност е да не иска да ме вижда ) . В крайна сметка аз се оказах виновна за това ,че не му повярвах защото е бил прав .. за това съжалявам най-много
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Сдобрихте ли се?Ако не сте помоли му се не е срамно, 8 месеца не са малко...

Град
    Цитирай Първоначално написано от kalin4ity17
    Сдобрихте ли се?Ако не сте помоли му се не е срамно, 8 месеца не са малко...

Ох отидох у тях .. той ми обърна вниамние за 10 минути и каза "Ще ти се обадя след 1-2 дена сега не ми се приказва " и аз си тръгнах не сам говорила с него от неделя Да се надяваме ,че ще ми прости и двамата се обичаме, но аз го нараних с простия си акъл
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Не вярвай на всичко което ти казват, щото понякога това е от завист и искат да ви скарат или разделят
    Провери нещата и го попитай открито без да се притесняваш
    +1
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

питай го... няма смисъл да гадаем...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    emi kakvo da ti kaja edin pr e razpravql laji za men 4e sam spala s nego no tova e laja i stignali do pr mi ujas tai 4e mila moje da ti go kazvat samo za6toto iskat da vi razdelqt vnimavai mn

Град
    Варна
    Четете малко и другите мнения ... момичето вече е говорило с него

Град
    Събрахме се Ама без вас нямаше да мога да направя нищо много ви благодаря на всички ..
    Сигурно ще ви се стори смешно на някой , когато почнах да му се изивнявам за това му се напълниха очите и каза че не е вярно това което са приказвали Ей затова си го обичкам
    Много благодаря на всички !
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    somewhere over the rainbow
    Моля,моля...

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Най-добре да му го кажеш в прав текст : " Обичам те много и искам да знам дали си искрен с мен! Вярно ли е че..."
    Дам... послушай този съвет... [!]

виж какво, била съм на мястото на "кучката" за която говориш... радвам се, че за сега изглежда като неистина...но според мен е вярно и те го крият от теб.
    все пак - извини му се. без обяснения. просто кажи ИЗВИНЯВАЙ. и чакай реакция. нищо повече. най-голяма грешка , която можеш да направиш в любовта, е да се престараеш.
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Град
    Ами по-горе споменах каква му беше реакцията след като почнах да му се извинявам .. прочете всички коментари за да разберете
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Re: Как да го попитам за... :((((

" вече слушал само мен "

Хаха... е за това е спал с друга. За да си с някой трябва да те слуша само тебе ли ?

ПС. Не съм чел другите коментари.[/b]

Мммм дам... история с щастлив край

затворете темата :P

promenila si 4oveka ku4ka zarejigo dostata4no pedi mu dokara na glavata
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си