Тая "кучката " дойде снощи при мене и ми падна на колене и каза "не съм имала нищо общо с него тъй като ти си ми най-добрата приятелка и не искам да си загубя преиятелството с тебе " Аз и казах ,че т'ва е станало преди 2 месеца а тя каза 1 месец преди нова година Гошо (приятелят и) и забранил да излиза с мене и да си пише с моя приятел и мене и изобщо да нямаме никаква връзка(аз мн са чудих що ма отбягваше пък вижте за к'во било) и после приятелят ми каза ,че много ме обича и никога не би го напраел т'ва (даже баща му ми каза че съм го променила коренно и само мене слушал , че вече не хайманосвал като преди .. и много ме харесали заради това, че го контролирам) .. после разпитах техни приятели на който знам че биха казали а те казаха , че никога не е имало такова нещо а едно момиче от класа на "кучката" го е разпространила защото ме мрази
И сега немога да намеря бившя никъде за да му обесня Даже кучката ми помогна снощи да го намеря но се оказа ,че е извън града и от тогава не съм го намерила никаде и сега му званя, но му е изключен телефона не пише в skype (най-голямата вероятност е да спи 'щото той спи до мн късно поне до 3 , другата вероятност е да не иска да ме вижда ) . В крайна сметка аз се оказах виновна за това ,че не му повярвах защото е бил прав .. за това съжалявам най-много