- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За смелите
Poneje vsi4ki govorite s kogo kakvo i kak bihte pravili s 4ovek ot foruma (koeto niama da stane osven ako ne trugnete s niakoi ot tuk) bihte li si pozvolili pone da pravite virtualen seks s niakoi ot tuk i posle da spodelite kak e minalo...?
P.P A moje i edin obsht 4at i tam da se po4nete :PpPpPp
т.7
krem4et0
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
не съм смел
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
едва ли бих правил какъвто и да е секс с който и да е тук![]()
обичам абсолютно случайни запознанства с абсолютно непозната партньорка - за един път... дори и да правя с някойя девойка от форума едва ли ще разбера че тя послещава въпросното място.. или още по-малко вероятно тя да разбере, че аз го посещавам![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
тоя общ чат нещо като групов ли трябва да представляваПървоначално написано от padnal_angel
![]()
![]()
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Ami nie s Aniezina sme pravili. Poluchi se dobre mislq.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
аз съм смел , ама ше е за ебавката , не съм преритал..
moje![]()
![]()
![]()
Виртуален..правил съм с разни девочки...или по-скоро те се вживяваха...а аз само "аха" , "ок" докато ям ,или играя ,или сушам музика![]()
Ne mislq,che tova e vypros na smelost!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Хъхъ...и аз съм правила с момче от тук,ама не "виртуален секс",а просто си говорим по-мръсно![]()
честно казано и азПървоначално написано от Lorelei
Честно казано идеята не е от най-добрите. За виртуалния секс, няма нищо лошо, който има желание, нека прави и такъв секс, но... за споделянето, май не е най-редно.
SY
Ако пък има навита да прави стриптийз на уеб камерата - да драсне едно ЛС, че нещо не съм любител на виртуалният секс, но, виж, няма да откажа стриптийз.![]()
Левски шампион але але!
padnal_angel ако си мераклийка давай да се почваме,че съм сополив и нямам какво да правя![]()
Авторката братче... толко загоряла... Само някви малоумни теми бълва.
Каква смелост е виртуалния секс, мамка му?
Не е смелост, а е срам по-скоро.Първоначално написано от Made_of_Pain
(че си толкова загорял..)Или пък не е срамно, незнам- на някой може да му доставя голямо удоволствие без да е загорял...
![]()
Аз с никой не бих правила мисля..Е, може би с момче, което познавам и имаме по-сериозни отношения(и без това съм малка за реален секс
).
ко та ебе. да има де да пишеме бисери.ина4е праим на боза важните темиПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз така...Първоначално написано от b0ck0v
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
нали под виртуален имате в предвид чрез уеб камера...![]()
ее мамка му..нямам камера![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Ми нямам проблем, то каква толкова смелост се иска за това![]()
какво значи виртуален секс - как ще усета мазгичката върху "цели 2 инчовото" ми чепче ??обяснете как точно се прави виртуален секс - пускате си камерата на скайпа и почвате да лъскате и двамата ли ? щото ако е това идеята аз по предпочитам да си лъскаме заедно с кака Джена :>Първоначално написано от padnal_angel
Аз ще ти пратя една по мейла бряПървоначално написано от BrokenHeart
![]()
+1Първоначално написано от Lorelei
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?