Знам че много преди мен са пускали такива теми,и че ще ви се стори глупаво пак да искам съвет,но просто искам си изкажете мнението,защото знам че във форума има много компетентни хора които ще ме разберат и ще ми дадът съвет Почти на 19 години съм и имам приятел от 3 месеца.Много държа на него и той на мен.Всичко е ок,но когато стане въпрос за секс не е.До сега не съм правила секс,може да ви се стори странно,но просто не съм за едното ебане (съжалявам за точния израз).Много пъти когато сме оставали насаме се е стигало до събличане,опипване и всякакви такива неща,но просто мен много ме е страх да продължа напред и да правя секс.Прочела съм много неща за секса,за предпазните мерки и съм доста информирана.Той също ми е казвал,че всичко ще бъде наред и няма от какво да се плаша,но аз го правя.Много искам да правя секс с него,защото наистина много го обичам и знам,че с него всичко ще е 6.Много ме е страх от болката и от кръвта.Вчера бяхме във тях и всичко си вървеше както трябва,но просто незнам какво ми стана и спрях и така развалих всичко.Моля ви кажете какво да правя?