Ходех с едно момиче там няколко месеца,всичко беше хубаво тя ме обичаше аз я обичах,но я лъжех за всичко просто си я разигравах както си искам.Всеки път тя ми прощаваше за поредната лъжа,изневяра и какво ли още не.Аз обаче бях почнал да се занимавам с някви глупости там наркотици и такива неща ама тя незнаеше.Бяхме се скарали преди няколко дни ама се оправихме,само че аз мислех че сме скъсали окончателно и бях с едно момиче там,ама не и казах естествено след като се оправихме и днеска супер щастлив че сме се оправили пак и аз и звъня и тя ми говори някакво много гадно.Аз и вика Мило какво има и Тя като почна Ти с коя си бил нещастник наркоман и почнахме да се карме и вика писна ми да ме лъжеш и аз и викам а бе оправяй се мн ясно че ще те лъжа защото се бях ядосал и тя ми вика Това е края повече не ме търси няма нищо между нас вече и аз и викам хубаво радвам се. Но това не е така обичам я супер много това стана в 2 следобяд от тогава само и звъня и и се извинявам да се оправим искам .. но тя се държи много безразлично.Преди малко пак и звъняах и тя вика Какво искаш и аз моля те недей така обичам те не ме оставяй сам .. и тя вика ох добре ще говорим някой ден .. и аз и викам кога и тя ми незнам кога скоро .. и нещо пак почна да ми се кара и аз нещо и се развиках и тя вика това е края и аз и викам супер радвам се и тя ми така да е и ми затвори ;( ;( Много я обичам прекалено много за да съм без нея ама незнам какво да правя тя вика аз знам че няма да се промениш ;(