.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Имам комплекси от височината си

Awe mislq 4e sam mnogo nisak i zapo4vam da izbizam kompleksi 151 sam a sam na 14 !!!

т.7
    krem4et0
    Ne Se Vprqgaite tolkova v jivota taka ili ina4e jivi ot nego nqma da izlezete!

Супер фен
    Град
    Панацея
    плуване
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ujas i nie imame eedin v kals igrai basket ama pak tolkoz si sedi
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Тапая, Кирибати
    Височина не може да се постигне с никой спорт, тя си е генетично заложена, ама да не те притеснява това, момчетата растат до към 18 годишна възраст, един сученик за едно лято дръпна около 15-16 сантиметра.

PROUD MEMBER OF THE PACK

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    имаш за кога да растеш

Пич и аз съм на 14.Висок съм 165 и се мился за г/д нисък ама ти..... Ма спокойно с тебе ще дръпнем след 1-2 годинки,ще видиш :P

Цитирай Първоначално написано от niceboy
    Пич и аз съм на 14.Висок съм 165 и се мился за г/д нисък ама ти..... Ма спокойно с тебе ще дръпнем след 1-2 годинки,ще видиш :P
    e dano mersi ina4e sa potkrepata

Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    еми пи4 6те съм 4естна-нисък си тряя да по4не6 да тренира6 баскет или не6то такоа споко при някои мом4ета е така 6е доиде момент в които мн бързо 6е дръпне6
    em treniral sam i to dosta!

Имаш два варианта - да пробваш да компенсираш с ширина (фитнеси разни) или височина(лостове и плуване). Повечето от безнадеждност избират първото и се прецакват окончателно.

За жалост е адски трудно да се превъзмогне този тип проблем.Ако може да не обръщаш внимание, ще си най-добре. ;]

п.с. Питаш ли ме мен? Аз съм 1.64 на 17 години.

Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Имаш два варианта - да пробваш да компенсираш с ширина (фитнеси разни) или височина(лостове и плуване). Повечето от безнадеждност избират първото и се прецакват окончателно.

За жалост е адски трудно да се превъзмогне този тип проблем.Ако може да не обръщаш внимание, ще си най-добре. ;]

п.с. Питаш ли ме мен? Аз съм 1.64 на 17 години.

Брат тва е много гадн0 , дано дръпнеш Но и ти имаш шанс да станеш с 10-12 см по-висок.И аз съм нисък.Колкото теб съм,но съм на 14

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от comics
    плуване
    \/ \/ \/ ама е малко късно ама ако почнеш няма да е зле мога да ти кажа че сам забелязал че хората се издалжават м/у 14 и 16 год най-много аз например лятото м /у 14-15 се издалжих с 14 см и сега сам най-висок от цялата рода и мога да ти кажа че тва го дължа на плуването ама тренирам от 7 годишен
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    абе и стига пускахте една и съща тема през два реда
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...880661#2880661
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Па то и аз на 15 бях 150 и нещо. Сега съм 180. Къде е проблема?

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от gadnqr4e_f
    qj Neskyik
    Цитирай Първоначално написано от Терорист
    Височина не може да се постигне с никой спорт
    +1 и за двете
    сега ще ти кажа моето мнение занимавам се с фитнес и при фитнеса като се растегнеш се чустваш малко по висок от преди така че, немога да ти го убесня как да си растягаш краката и рацете най-лесното е да се хванеш за 1 лос и да висиш по 30 секунди повече повторения може и смешно да звучи ама и размера не зву4и никак сериозно.. :> мога да ти препора4ам да си набавиш витамин А той много помага усобено ако го пиеш докато си в побертет.. комбинация 6+
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

pi4 ne se gazirai az na 15 bqx 162 a sega samm na 17 i sam 175 cm i xodq pri tova na fitnes. tei 4e spox ako moje6 nablegni na xrani bogati na kalcii tova moje da ti pomogne no vse pak tova si e geneti4no zalojeno
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Хмхх волей и баскет би трябвало да помогне

Pi4 ne se kosi az mejdu 14 i 15 drupnax s 8sm taka4e spoko sega sum 179 i sam na 16.Ni6to ne se znae az imam edin fr na 19 e toi do 17 be6e 170 normalen rust ot 17 do 19 drupna s 12,13sm

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    еми пи4 6те съм 4естна-нисък си тряя да по4не6 да тренира6 баскет или не6то такоа споко при някои мом4ета е така 6е доиде момент в които мн бързо 6е дръпне6

+1

ina4e moq problem e dr,...na 14 s1m a s1m 1.75....e to si ima i qki viso4ki mom4eta de...

еми малко нисък си то аз съм на 13 (момиче съм) и съм 1.60

Повече от фен
    Хах! И аз съм на 14 и съм 180 ама се чувствам доста нисък в сравнение с другите гиганти Ама не се притеснявай Българите попринцип са доста високи ама виж сега японците - тия на по 16 години повечето са около 165. Аз имам и един приятел на 11, който е някъде към 130 сигурно Ма споко, не си единствения. А и 100% ще дръпнеш.
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    dosta go smenqm
    spoko imam edin bratov4ed deto na 14 godini beshe mnogo nisuk i sega e na 20 i e 1:90 i ne e treniral nishto az za tva my vikam mutant shtot za adski kratko vreme stana mnogo visok
    No martini .. no party..

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Има не редки случаи в който момчетата порастват изведнъж
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

и аз имах комплекси

въпреки,че съм женско,като гледам връстниците си...170,175,а аз съм 1.53..

но вече не ми пука,харесвам се такава,каквато съм
    миньонче

опитай и ти

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    beti_niki , ти нямаш идея колко висока си в действителност за годините си...

а иначе като се започне със съвети да се играя баскетбол...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си