Здравейте от доста време чета из вашите форуми
Искам да споделя с вас какво ми се случва напоследък...
Значи видях едно момиче в дискотеката ни след време се запознахме и намерих нейният скайп.. първите дни тя не ми пишеше само ако аз и пиша ми връщаше,след това се опознахме още повече вече цяла седмица почти по цял ден си пишем всичко дотук супер харесвасвам си я направо като я видя и започнем да си говорим деня ми се усмихва и ставам друг човек и така докато вчера си писахме отново тя обърка чата и написа на мен това което трябваше да е за друг успях да прочета малко тя бързо го изтри "той ме зарибява обаче" и неможах да прочета,но няма разлика пак продължаваме да си пишем все така,миналия петък пак беше тук поденсихме заедно от там се опознахме още повече макар че вече би трябвало да ми е по-лесно да я сваля искам да вие да ми предложите начин ако може иии още един въпрос да се притеснявам за това което тя обърка и го написа на мен ? защото пак ми минават някви мисли че ще ме използва за едната вечер и всичко ще свърши а аз точно това не искам в момента съм много объркан незнам какво да си мисля..
Предварително ви благодаря!!! [/b]