.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

veche nishto nqma znachenie...

Izvinqvam se predvaritelno ne iskam da vi zanimavam s moqta depresiq no neshtata ve4e izlizat izvun kontrol .S moq priqtel se razdelihme predi pove4e ot mesec .beshe mi mnogo tejko i sega mi e tejko no ne sum go pokazala po4ti pred nikoi samo pred nai-blizkite mi.No ot kakto se razdelihme sum v neprekusnata depresiq ni6to ve4e ne me radva dori i tova 4e si vzeh predvaritelniq kandidatstudentski izpit s OTLICHEN .Tova vse edno nqma6e zna4enie za men ve4e nqma zna4enie ni6to i tova zapo4va da me plashi...vuprosnoto mom4e mi pisa predi okolo sedmica i mi kaza 4e iska da opitame pak ne mi go kaza v prav tekst no tova be6e zamisula.popita me az dali iskam otvurnah mu 4e e po-dobre da ostavim ne6tata taka i 6te vidim kakvo 6te se polu4i.kogato se razdelihme bqhme v mnogo optegnati otno6eniq i ne si govorihme toest az ne mu govorq no sega ve4e e po-razli4no.Nie rabotim moje da se kaje zaedno v edna i su6ta sgrada i ve4e idva pri men na rabotata 2 pyti otkakto mi kaza tova po skype,za subiraneto no kato se vidim ne govorim izob6to za tova.Daite mi suvet ,kajete mi kakvo da pravq,molq vi iskam da sum s nego vupreki vsi4ko.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Еми излезте някъде, започни темата и сама ще видиш как ще станат работите, макар че животът не свършва с един човек, но щом толкова не можеш без него се съгласи да опитате
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Znam 4e sveta ne svur6va s nego no prosto lipsva mi iskam da e do men.A sega sum malko oburkana za6toto mi pi6e deni ne6ta po skype a kato se vidqhme si govrihme za suvsem drugi.Vqrno e 4e ne bqhme sami kolegite mi bqha tam.No nqma6e vreme dosega koga da izlezem za6toto toi raboti mnogo az su6to osven tova i u4a,no se nadqvam da se suberem otnovo.

Послушай сърцето си. То очевидно те води към този човек. Не знам каква е причината да се разделите, но щом и двамата искате да сте заедно, то може би сте в състояние да превъзмогнете миналите проблеми. Според мен е добре да излезета например, да поговорите сериозно и да изясните акво точно искате. Успех, дано се случи най-доброто за теб!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Послушай сърцето си. То очевидно те води към този човек. Не знам каква е причината да се разделите, но щом и двамата искате да сте заедно, то може би сте в състояние да превъзмогнете миналите проблеми. Според мен е добре да излезета например, да поговорите сериозно и да изясните акво точно искате. Успех, дано се случи най-доброто за теб!
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Град
    Русе
    Незнам каква е причината да се разделите, но ако е в него..значи те е наранил много внимавай да не го направи втори път!
    ...

6tom mom4eto iska da probvate pak,zna4i mu puka,obi4a te i qvno i na nego mu e trudno bez teb,spored men trqbva da pogovorite,opitaite,vse pak iska6 da si 6tastliva nali?a 6tom toi te pravi takava,prosto se opitai,nqma da zagubi6 ;]

Голям фен
    А аз мисля,че не трябва да се захваща отново с него.Ако първият път сте се разделили по негова вина,той може да те нарани отново.Сега е самичък,иска му се да си има някой и разбира се бившата е добър вариянт за това.И знай,че човек много трудно се променя.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Остави нещата така все още си и наранена,имали смисъл пак да се измъчвате? Оставете нещата малко да утихнат и след това говорете. Успех.

Град
    dream town..
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Незнам каква е причината да се разделите, но ако е в него..значи те е наранил много внимавай да не го направи втори път!
    +1

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ами дай му шанс, може нещата наистина да се оправят.

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си