Izvinqvam se predvaritelno ne iskam da vi zanimavam s moqta depresiq no neshtata ve4e izlizat izvun kontrol .S moq priqtel se razdelihme predi pove4e ot mesec .beshe mi mnogo tejko i sega mi e tejko no ne sum go pokazala po4ti pred nikoi samo pred nai-blizkite mi.No ot kakto se razdelihme sum v neprekusnata depresiq ni6to ve4e ne me radva dori i tova 4e si vzeh predvaritelniq kandidatstudentski izpit s OTLICHEN .Tova vse edno nqma6e zna4enie za men ve4e nqma zna4enie ni6to i tova zapo4va da me plashi...vuprosnoto mom4e mi pisa predi okolo sedmica i mi kaza 4e iska da opitame pak ne mi go kaza v prav tekst no tova be6e zamisula.popita me az dali iskam otvurnah mu 4e e po-dobre da ostavim ne6tata taka i 6te vidim kakvo 6te se polu4i.kogato se razdelihme bqhme v mnogo optegnati otno6eniq i ne si govorihme toest az ne mu govorq no sega ve4e e po-razli4no.Nie rabotim moje da se kaje zaedno v edna i su6ta sgrada i ve4e idva pri men na rabotata 2 pyti otkakto mi kaza tova po skype,za subiraneto no kato se vidim ne govorim izob6to za tova.Daite mi suvet ,kajete mi kakvo da pravq,molq vi iskam da sum s nego vupreki vsi4ko.