- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да направим коремни плочки?
пичаго требва ли някаква почивка междо тия 150 коремни преси![]()
Здравейте на всички! На 16 години съм и съм 50кг. Искам да започна да се оформям. Някои ще може ли , да ми предложи програма? Коремните ми мускули започнаха да се показват , но само като ги стегна и то не много ...
леле на 50кг. брат какво ще оформяш ..- качи некой килограм..
![]()
Азис - Хоп [music]
znachi tyk sam nov no naistina li ako zapo4na da pravq na den po 150 koremni presi za 7 dena 6tew imam plo4ki pls bez laja
Не, няма да имаш плочки за 7 дни, ако ще и по 1000 преси да правиш.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ей за това влизам в тоя сайт да се посмея![]()
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
ne e hubavo mnogo hubavo decata da pravqt dieta, zashtoto ima edna bolest posle deteto ne moje da qde smisal moje ama ne mu se iska kogato qde samo polodove i zelenchuci zatova trqbva deva ot 10- 16g. ne trqbva da pravqt mnogo golqma diet. Moje ama trqbva da qdat i meso...
bitch,please.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
az treniram na fitnes zala no imam malko korem kogato stegna korema malko sa licat otgore plockite no iskam da si licat poveche
http://vbox7.com/play:a0e0923c gledaite tova moje da pomogne
С много тренировки и време ....
една много хубава тренировка за вкъщи Цък