az ne moga da razbera zashto neinformirani i neznaeshti hora produljawat da se obajdat wyw wsqka wuzmojna tema?
plochki za 1 sedmica NE mogat da stanat garantiram ti go
koremnite muskoli sa edni ot nai trudnite za izgrajdane i se trenirat s meseci
zamisli se?ako beshe taka wseki shteshe za 1 sedmica da si prawi plochki i posle da stoi sedmici s tqh?ne slushai 'razbirachite' 99% ot foruma sa pylni kreteni
wlez w tozi sait
http://www.iwantsixpackabs.com/ registrirai se,razgledai go ima dosta widowe uprajneniq za wkushti za 4-5 meseca ako se uzorish(koeto ne wqrwam)moje da uspeesh,no glawnite rezultati se lichat sled 6tiq mesec na trenirowka
tyi kato stomashnite muskoli kakto kazah sa trudni za izgrajdane ne prawish po 150 koremni presi wednaj na den kato pylen IDIOT,a se prawqt otdelni serii i razlichni widowe uprajneniq,kato wseki put e preporachitelno upjranneniqta da sa razlichni ot minalata ti trenirowka
preporucwham ti da zapochnesh s 2 uprajneniq po 2 serii po okolo 15-20 powtoreniq kato pochiwkite m/u seriite ne biwa da sa poweche ot 30 sekundi ako iskash po burz rezultat razbira se sled koeto moje da uwelichish uprajneniqta,shtom kazawsh che si leko pulen i imash da izchistish korem weroqtno shte ti trqbwa i nqkakyw wid dieta za koqto az ne moga da ti pomogna i shte trqbwa da se porazrowish w google,no sega stawa toplo idwa lqto i e dosta po lesno da gi izchitish ot kolkoto zimata uwerqwam te

hubawo e i da ne otpuskash muskolite dokato prawish uprajnenieto dosta hora prawqt greshkata pri nachalen i kraen stadii da se otpuskat koeto ne e prawilno ,zabrawih da kaja,che i qdeneto chas predi i sled trenirowka ne e NIKAK jelatelno i che se trenira prez den ili wseki den w twoq sluchai ti preporuchwam da e prez den wednaj trugnesh li sys sedmicite uwelichawai po malko uprajneniqta,no ne prekalqwai sled kato weche gi izgradish weche moje da namalish uprajneniqta drastichno za da gi podurjash,no ne i da spresh zashtoto za nqkolko meseca shte si otidat i usiliqta ti shte budat naprazni
uspeh