- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да направим коремни плочки?
ИДИОТИТЕ сте Вие че непишете на КИРИЛИЦА .Абе човек увеличи кардиото щом имаш повече мазнинки ....ако искаш тичай ако искаш върти педали на колелото де ...но задължително продължавай с коремните
офф кво повечето момчета сте се хванали за тия плочкии беее майкоо00о0о начи може да имаш и идеално виждащи се плочки ама ако нямаш маса и кво да те удари някой си аут и за кво0о оффф ако сте 50кг и напраите плочки за зависи от възрастта няате нито кой зн ква мускулна маса нито нищо е така за газария басии хоратааа![]()
![]()
![]()
![]()
meche95 не е точно така .....ти искаш маса той иска плочки...всеки според интересите си
аз не говоря за мен (момиче съм) ама няма никакъв смисъл от ваще "плочки"Първоначално написано от misturX
![]()
![]()
за тва има разлика между предложените тука 2седмици и 6 месеца
![]()
![]()
![]()
Плуване (кроу) и вело според мен са отлични за трениране на т.нар. core strength (това са групите корем,кръст, задник, бедра). Core strength включва и вътрешните мускули, не само "видимите". Сега... в случай, че педалите на велото са с автомати или велотренажора е с каишки, коремните мускули и заден бедрен се наторват в пъти повече.Първоначално написано от lentinko
Като цяло колоезденето е много подходящо за горене... Ще дам пример за програма за отслабване. От значение са каданса (скоростта на въртене на педалите), пулса и степента на съпротивление. Редуват се бърз каданс с малко съпротивление, нормално релаксиращо темпо и бавен каданс с по-голямо съпротивление. През цялото време не се спира да се върти. Идеята да се съобразявате с пулса - при увеличение над 60-70% на пулса, тялото започва да гори едновременно и въглехидрати, и мазнини. Задължително е да има кислород в случай, че се тренира на велотренажор.
Много подходящо упражнение е Bicycle Crunch -> Гугъл...
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
аз имам и бягаща пьтека но не е автоматична ии с това плуване и правя едни тренировки надявам се да ми помогнат кардио просто не ми остава време за него нямам и 1 час свободен
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
Аз пък искам да ти дам един друг съвет.
Чуди се как да направиш истинските мускули защото всяка хърба.... всеки клечо дето мога да му преброя ребрата има плочки.
Иначе ще ти кажа как стават има 2 начина
1. Както казах не яж 2 месеца ще ти се вижда всичко без да се напъваш плочки ребра.... ще си като рентген
2 Направи преса със коремни преси ( тва ако си някъф плужек който неможе се напъне ) иначе хвани лоста и почвай да си дигаш краката и съчетай с коремни възлизания.После чисти мазнотията чрез разни кардиота.... препоръчвам бягане
ааа един с ПРАВИЛНО МНЕНИЕ бравоПървоначално написано от RoYaLTy
![]()
![]()
![]()
хахаххаха, истински се забавлявах с тази тема. Значи виж как стоят нещата (наистина не някой смешко да ти каже не яж 2 месеца и ще имаш всичко като някоя СУПЕРЯКА хърба на 55кг :Д):
първо за автора, щом си слаб и си личат просто прави упражнения за корем - коремни преси, повдигане на краката от лег и ще се оформят и ще изглеждат далеч по- добре. За тези които имат мазно по- корема - то няма да се махне с преси, а с кардио и хран. режим. Ограничи боклуците и газираното до минимум, спри въглехидратите след обяд, наблегни на белтъчините и си ти. Яж 4-5 пъти на ден по малки порции (100гр пилешко примерно значи малка порция, не 2 солетки). Прави много кардио - велоергометър, бягане, скачане на въже. Прави успоредно с това упражнения за корем и ще видиш ефекта скоро. Успех![]()
plo4ki-->te se pravqt s glad i nervi!![]()
^ Глупости ..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 ---> така се правят плочки![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
абе, пич както казваш имаш мазнини и ти се виждат малко плочките за 1-2 седмици е НЕВЪЗМОЖНО да се направи просто забрай ако искаш за 1-2 седмици така по добре да ти се гледат ти предлагам , ЗДРАВО ТИЧАНЕ.
Спорт мо е майката.
Постоянство мо е майката.:P
ke praim ko iskam
скачай на въже .. тичането също помага .. но щом искаш да има резултат за кратко време трябва да се стегнеш и здраво да спортуваш
smile-it's the second best thing you do with your lips
ДАДАДАДАДАДА за 1 седмица ще направи плочки... КУРА МИ! -.-
--
А иначе.. ходи да тичаш през ден,и всеки ден тренирай корема,правейки коремни преси.. Аз лично карам а 10 минути коремни преси с много малка почивка.. прави всякакви видове,потърси из нета има доста клипчета.
пиши ми на лично и ше ти кажа веднага как да имаш корем като моя![]()
<<<<<<<<---------------![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Първоначално написано от foreverr
По-голяма простотия не бях чувал![]()
![]()
![]()
![]()
Аз точно от плуването поналях малко мускули
Глупаво мнение
![]()
Abe hora q spodelete kak moga da svalq kg.Zna4i az bqh zimata 80kg sega ot blizo mesec sam ograni4il hlqba hodq ot 2 dena na fitnes i igraq futbol.Imam korem i iskam da go smalq zna4itelno spodelete ako ima takuv kato men kak e svalil![]()
Е, да де - с глад и нерви!!Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
к са и аз имам основата и на ден правя някаде по 200
но не се блъскам кат луд после излизам поти4кам малко и тва ми е тренинга може това да ти е полезно но не зн как ще свалиш мазнините
аз си спомням как свалих моите имах леко бирено коремче обичах да си хапвам.но изведнъж ми се изгуби апетита и спрях да ям на ден ядох по половин филия хляб
по добре не го прави
замалко да вляза в болница![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм як и съм на 11
Zdraveite az bih izkal da vi popitam edno ne6to. Iskam da znam kakvo e kardio trenirowka za6toto se opitvam da napravq koremni plo4ki i mi se iziskvat kardio trenirovki.
Awe sq simetri4no az sum fizeologi4eski individ a gramati4no neizvestno kvadrat4e koeto ne e kvadrat =]
По принцип кардио е всичко свързано със сърцето, но спортното понятие означава бягане (то пак е свързано със сърцето де) - на пътека във фитнеса или на улицата. Да не поствам линк на друг сайт тука, напиши в гугъл "кардио" и първото, което ще ти излезе, е всичко свързано с него - кога е най-добре да го практикуваш, за какво е полезно и т.н.Първоначално написано от BGMonster
МОМЧЕ
ВМ-НВД + кардио --> нисък процент подкожни мазнини = плочки
Просто уравнениe By Holy Shit!![]()
Абе вие се сбъркахте бе, темата е от 2008 ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
здравеите искам да ви попитам медо тия 150 коремни преси има ли някаква почивка