.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    А я си прдставете примерно да речеме следната ситуация.Седите си по средата на рейса.Отпред срещу вас седи някакво много готино момиче.Усмихва ви се постоянно и дори ви прави разни знаци.Усмихване се и вие.По някое време отивате да се запознаете и през целият път и се усмихване.Стигане до нея и с усмивка я питате да се запознаете.Тя прави някаква реакция,която ви кара да се обърне към задната страна и съвсем ненадейно забелязвате на края на рейса момче или момиче(приятел или приятелка)на това момиче който/която също и се усмихва и и прави знаци.Готино нали?
    Как ще се почувствате и какво ще направите?

П.П.Случката няма връзка с реални лица и събития,просто ми хрумна и си я измислих в момента.
    ХАх Ми значи съвет към мъжките- преди да тръгнат да действат да видят какво има зад тях
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

хахах на мене ми се случи нещо подобно вчера един ме зяпаше, но аз нищо не направих защото определено беше голям селянин
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от comics
    ще и се усмихна и аз предизвикателно.
    Д0кат0 1 0т м0я клас 100 % ще си г0 извади

toq vednaga 6 v1rje predpolagam...ako ne drugo..to pogledite na si4ki v avtobusa

Mene malko me e sram ,ama az sig bih se umihnal i iz4ervi

Цитирай Първоначално написано от I_likE_Sex
    Ами аз ще тръгна към нея по пътя ще и се усмихвам и като стигна до нея ще я попитам "Кво ма гледаш бе", ще и одаря цигански шамар с всичка сила и ще си слезна на следващата спирка.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от GerSity
    олееееееее тва ми се случи за пореден път днес...
    ужаааааааас...40мин се гледахме...иии...нищо
    ама беше мн готин :PpP~
    да не съм та гледал ас?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    София
    bix se zapoznal s neq

Град
    там където мечтите стават реалност
    Не пътувам в автобуси често,но ако ми се случи ще и се усмихна и аз,ще и намигна,може да й кажа здрасти и да се запозная с нея.Не бих се притеснил,няма от какво,гордея се със себе си
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Не пътувам в автобуси често,но ако ми се случи ще и се усмихна и аз,ще и намигна,може да й кажа здрасти и да се запозная с нея.Не бих се притеснил,няма от какво,гордея се със себе си
    Евалата пич . А какво ще и кажеш ?
    it's fear

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Ще и се усмихна в отговор. Пък, ако не е претъпкано ще отида и ще започна разговор.
    И Смърфке, преди да попиташ какво ще и кажа... хайде да не ставаме нагли, а мила? Все пак ти се усмихваш. Ще се постараеш да направиш така, че нещата да потръгнат. Ако очакваш някой висок с черна коса от песните на Дж. Лопез да ти рецитира теорията на относителността с уличен жаргон... Доста билети ще трябва да си купиш преди да го нацелиш този младеж.
    Успех в бъдещите начинания.
    He who runs with aggression walks with no dignity

ne,po skoro ako e simpatichna i charowna i az shet is e usmihn da widim tq dali bi se pristrashila:)

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    ne,po skoro ako e simpatichna i charowna i az shet is e usmihn da widim tq dali bi se pristrashila
    Не се заяждам и не казвам, че е нещо лошо, но аз бих се почуствал странно, ако момиче дойде при мен първо.
    От една страна ме лишава от правото ми да имам тестиси, а от друга - ще си помисля, че е отчаяна, което доста променя нещата.

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    ne,po skoro ako e simpatichna i charowna i az shet is e usmihn da widim tq dali bi se pristrashila
    Не се заяждам и не казвам, че е нещо лошо, но аз бих се почуствал странно, ако момиче дойде при мен първо.
    От една страна ме лишава от правото ми да имам тестиси, а от друга - ще си помисля, че е отчаяна, което доста променя нещата.

Ок. Това е кофти. Като отива момче- "Лол супер"(положително впечатление), а като отиде момичето- "Оо тя е отчаяна"
    . Пък после момчетата се оплакват, че винаги те трябвало да праавят първата крачка. ...
    it's fear

towa,che ti bi se pochuwstwal stranno, ne oznachawa, che i drugi biha
    lishawa te ot PRAWOTO da imash testisi?shto za glypost?)a otdelno ako ne se prestrashi zashto da e otchaqna?po skoro ako ne doide znachi ne me e haresala dostatachno,a i dori da ne me e haresala i da ne go naprawi znachi ne e dostatachno reshitelna i sled towa weroqtno shte q hwane qd za towa,che ne go e naprawila ne wijdam nishto losho w towa momicheto da naprawi purwata stupka ako ti wijdash qwno gledash staromodno na neshtata

На мен така ми се случи веднъж Не откъсвах поглед от една и тя от мен и като тръгна да става мислех да се запознаем,но беше доста пълна в ханша и се сконфузих

първо ще се ухиля и аз ето така " "
    пък после може и да отида да се запознаем ...
    we give it all.

пъххх...
    ще се събудя,ако се случи,най-вероятно.
    Това е невъзможна случка,братя

Супер фен
    Рядко пътувам в градски транспорт, но това са женски игрички и доста често отивам и отрязвам момичето, ама така че после 10 минутки да се чуди от къде и е дошло. Другия път по малко да зяпа...

Re: Към мъжките=)

Цитирай Първоначално написано от СмърФ
    Тази тема не съм много сиг къде трябваше да е, но хайде тук. Такам.. към момчетата- Ако симпатично, хубаво момиче ви зяпа постоянно в автобуса и накрая ви се усмихне предизвикателно, как ще реагирате? Ще отидете ли да се запознаете? Ще се усмихнете и вие? Ще се притесните? ........................
    Ще се притесня.

Град
    Sofia
    EnriqueIglesias:
    Благодаря ти за навременната забележка.
    Подразбира се, че това е моето виждане, което наистина не означава, че всички мислят така. Даже напротив.
    И да, старомоден съм.
    Родил съм се, порастнал съм и имам правото да се оплаквам от факта, че първата стъпка се прави от мъжа, но това не означава, че обратния вариант ще ми харесва повече.
    Наистина няма да се чувствам много добре, ако момичето събере кураж да ме заговори, а не аз нея при положение, че сме разменили погледи, усмивки, феромони. По този начин се лишавам и от още едно "алфа право" от кодекса на мъжкия пол - правото на избор.

Отново повтарям, че това съм си аз. Убеден съм, че много младежи ще се зарадват, ако някоя мадама го удостои нейното внимание и присъствие първа.

Никога не бих се усмихнала на някой в автобуса...
    а на мен няма шанс да ми се усмихнат понеже винаги съм прекалено сериозна /+че изглеждам студена/ и гледам навън и си мисля за нещо,не търся погледи..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

EnriqueIglesias:
    Благодаря ти за навременната забележка.
    Подразбира се, че това е моето виждане, което наистина не означава, че всички мислят така. Даже напротив.
    И да, старомоден съм.
    Родил съм се, порастнал съм и имам правото да се оплаквам от факта, че първата стъпка се прави от мъжа, но това не означава, че обратния вариант ще ми харесва повече.
    Наистина няма да се чувствам много добре, ако момичето събере кураж да ме заговори, а не аз нея при положение, че сме разменили погледи, усмивки, феромони. По този начин се лишавам и от още едно "алфа право" от кодекса на мъжкия пол - правото на избор.

Отново повтарям, че това съм си аз. Убеден съм, че много младежи ще се зарадват, ако някоя мадама го удостои нейното внимание и присъствие първа.
    И аз съм съгласна стеб. Пък и момчета, които мислят като теб ми улесняват живота просто.

Ще се притесня и ще помогля шофиора да спре за да сляза

Много ясно, че ще се запозная с нея

и аз съм голям на думи

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от GerSity
    олееееееее тва ми се случи за пореден път днес...
    ужаааааааас...40мин се гледахме...иии...нищо
    ама беше мн готин :PpP~
    да не съм та гледал ас?
    Лелеее,тъпкано ще ти го върна за чаровните и загадъчни погледи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си