- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към мъжките=)
ХАхПървоначално написано от Niakoitam
Ми значи съвет към мъжките- преди да тръгнат да действат да видят какво има зад тях
![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
хахах на мене ми се случи нещо подобно вчераедин ме зяпаше, но аз нищо не направих защото определено беше голям селянин
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от comics
![]()
![]()
toq vednaga 6 v1rje predpolagam...ako ne drugo..to pogledite na si4ki v avtobusa
![]()
да не съм та гледал ас?Първоначално написано от GerSity
![]()
Първоначално написано от Say It Right
bix se zapoznal s neq![]()
Не пътувам в автобуси често,но ако ми се случи ще и се усмихна и аз,ще и намигна,може да й кажа здрасти и да се запозная с нея.Не бих се притеснил,няма от какво,гордея се със себе си![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Евалата пичПървоначално написано от vamp
. А какво ще и кажеш
?
it's fear
Ще и се усмихна в отговор. Пък, ако не е претъпкано ще отида и ще започна разговор.
И Смърфке, преди да попиташ какво ще и кажа... хайде да не ставаме нагли, а мила? Все пак ти се усмихваш. Ще се постараеш да направиш така, че нещата да потръгнат. Ако очакваш някой висок с черна коса от песните на Дж. Лопез да ти рецитира теорията на относителността с уличен жаргон... Доста билети ще трябва да си купиш преди да го нацелиш този младеж.
Успех в бъдещите начинания.
He who runs with aggression walks with no dignity
ne,po skoro ako e simpatichna i charowna i az shet is e usmihn da widim tq dali bi se pristrashila:)
Не се заяждам и не казвам, че е нещо лошо, но аз бих се почуствал странно, ако момиче дойде при мен първо.Първоначално написано от EnriqueIglesias
От една страна ме лишава от правото ми да имам тестиси, а от друга - ще си помисля, че е отчаяна, което доста променя нещата.
Първоначално написано от Crafter
Ок. Това е кофти. Като отива момче- "Лол супер"(положително впечатление), а като отиде момичето- "Оо тя е отчаяна". Пък после момчетата се оплакват, че винаги те трябвало да праавят първата крачка. ...
it's fear
towa,che ti bi se pochuwstwal stranno, ne oznachawa, che i drugi bihaПървоначално написано от Crafter
lishawa te ot PRAWOTO da imash testisi?shto za glypost?)a otdelno ako ne se prestrashi zashto da e otchaqna?po skoro ako ne doide znachi ne me e haresala dostatachno,a i dori da ne me e haresala i da ne go naprawi znachi ne e dostatachno reshitelna i sled towa weroqtno shte q hwane qd za towa,che ne go e naprawila ne wijdam nishto losho w towa momicheto da naprawi purwata stupka ako ti wijdash qwno gledash staromodno na neshtata
![]()
На мен така ми се случи веднъжНе откъсвах поглед от една и тя от мен и като тръгна да става мислех да се запознаем,но беше доста пълна в ханша и се сконфузих
![]()
първо ще се ухиля и азето така "
"
пък после може и да отида да се запознаем ...
we give it all.
пъххх...
ще се събудя,ако се случи,най-вероятно.
Това е невъзможна случка,братя![]()
Рядко пътувам в градски транспорт, но това са женски игрички и доста често отивам и отрязвам момичето, ама така че после 10 минутки да се чуди от къде и е дошло. Другия път по малко да зяпа...
Ще се притесня.Първоначално написано от СмърФ
![]()
EnriqueIglesias:
Благодаря ти за навременната забележка.
Подразбира се, че това е моето виждане, което наистина не означава, че всички мислят така. Даже напротив.
И да, старомоден съм.
Родил съм се, порастнал съм и имам правото да се оплаквам от факта, че първата стъпка се прави от мъжа, но това не означава, че обратния вариант ще ми харесва повече.
Наистина няма да се чувствам много добре, ако момичето събере кураж да ме заговори, а не аз нея при положение, че сме разменили погледи, усмивки, феромони. По този начин се лишавам и от още едно "алфа право" от кодекса на мъжкия пол - правото на избор.
Отново повтарям, че това съм си аз. Убеден съм, че много младежи ще се зарадват, ако някоя мадама го удостои нейното внимание и присъствие първа.
Никога не бих се усмихнала на някой в автобуса...
а на мен няма шанс да ми се усмихнат понеже винаги съм прекалено сериозна /+че изглеждам студена/ и гледам навън и си мисля за нещо,не търся погледи..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
И аз съм съгласна стеб.Първоначално написано от Crafter
Пък и момчета, които мислят като теб ми улесняват живота просто.
![]()
Ще се притесня и ще помогля шофиора да спре за да сляза![]()
Много ясно, че ще се запозная с нея![]()
и аз съм голям на думи
Лелеее,тъпкано ще ти го върна за чаровните и загадъчни погледи...Първоначално написано от comics
![]()
![]()