- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към мъжките=)
eto tova e smislen otgovor ! az sum sigurna che na tva se nadqva momicheto i she i sbudnesh mechtataПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от Domobran
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако наистина е хубаво и си заслужава да. Зависи и от настроението де![]()
Не бих се усмихнала на някой в автобуса нито бих отишла да го заговоря първа.Срам ма еПък и ако ме резне...
Предпочитам мен да ме заговорят.Обаче когато някой ми се усмихне аз се усмихвам също без да искам и това не значи че имам симпатии към него.Дано някой не си направи грешни изводи и да остане разочарован![]()
А също така имам навика да гледам човека на седалката срещу мен...=p
na men mi se slu4i takova kogato patuvah kam dimitrovgrad skoro i toi sede6e do mene i po4nahme da si govorim be6e si super ama se okaza 4e e ot dr grad daje se i pregarnahme ama ni6to 6tom e ot dr grad mn kofti stana i v na4aloto toi me gleda6e iaz go zagovorih za6to primerno az da ne sam parva nqma ni6to lo6o
6te utida da q zagovorq.... ina4e ako nqkoq mi xaresa v avtobusa i nemi obra6ta vnimanie ni6to nqma da napravq.. ama ako miПървоначално написано от СмърФ
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
+1Първоначално написано от mort
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ще й кажа:"Здравей сладурано,аз съм Мартин,приятно ми е!",подавам и ръка,тя ще се усмихне,ще се здрависаме и ще почнем да си лафим простотийки и после вече според случаяПървоначално написано от СмърФ
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
АдашПървоначално написано от vamp
![]()
Ем заиси дали ми харесва момчето. Ако да и аз се усмихвам (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от chocolate`kiss