.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Re: Към мъжките=)

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от СмърФ
    Тази тема не съм много сиг къде трябваше да е, но хайде тук. Такам.. към момчетата- Ако симпатично, хубаво момиче ви зяпа постоянно в автобуса и накрая ви се усмихне предизвикателно, как ще реагирате? Ще отидете ли да се запознаете? Ще се усмихнете и вие? Ще се притесните? ........................

Ще пръдна доволно :>
    eto tova e smislen otgovor ! az sum sigurna che na tva se nadqva momicheto i she i sbudnesh mechtata
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Domobran
    Гледаш лошо без да мърдаш врат и само и казваш "Имай късмета да слезнеш на мойта спирка там сме наш'тая бригада, ше ти накажем шалО

Ако наистина е хубаво и си заслужава да. Зависи и от настроението де

Не бих се усмихнала на някой в автобуса нито бих отишла да го заговоря първа.Срам ма е Пък и ако ме резне...
    Предпочитам мен да ме заговорят.Обаче когато някой ми се усмихне аз се усмихвам също без да искам и това не значи че имам симпатии към него.Дано някой не си направи грешни изводи и да остане разочарован
    А също така имам навика да гледам човека на седалката срещу мен...=p

Град
    in my world!
    na men mi se slu4i takova kogato patuvah kam dimitrovgrad skoro i toi sede6e do mene i po4nahme da si govorim be6e si super ama se okaza 4e e ot dr grad daje se i pregarnahme ama ni6to 6tom e ot dr grad mn kofti stana i v na4aloto toi me gleda6e iaz go zagovorih za6to primerno az da ne sam parva nqma ni6to lo6o

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: Към мъжките=)

Тази тема не съм много сиг къде трябваше да е, но хайде тук. Такам.. към момчетата- Ако симпатично, хубаво момиче ви зяпа постоянно в автобуса и накрая ви се усмихне предизвикателно, как ще реагирате? Ще отидете ли да се запознаете? Ще се усмихнете и вие? Ще се притесните? ........................
    6te utida da q zagovorq.... ina4e ako nqkoq mi xaresa v avtobusa i nemi obra6ta vnimanie ni6to nqma da napravq.. ama ako mi
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mort
    Ами ще се зарадвам и силно ще искам да отида,ама какъвто съм си притеснителен няма да се осмеля. Просто ще се наложи да сляза на спирката с последен поглед към нея. Като иска нещо,тя да дойде,защо все ние трябва да сме първите.
    +1

--------------------------------------------------------

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Не пътувам в автобуси често,но ако ми се случи ще и се усмихна и аз,ще и намигна,може да й кажа здрасти и да се запозная с нея.Не бих се притеснил,няма от какво,гордея се със себе си
    Евалата пич . А какво ще и кажеш ?
    Ще й кажа:"Здравей сладурано,аз съм Мартин,приятно ми е!",подавам и ръка,тя ще се усмихне,ще се здрависаме и ще почнем да си лафим простотийки и после вече според случая
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    somewhere over the rainbow
    Не пътувам в автобуси често,но ако ми се случи ще и се усмихна и аз,ще и намигна,може да й кажа здрасти и да се запозная с нея.Не бих се притеснил,няма от какво,гордея се със себе си
    Евалата пич . А какво ще и кажеш ?
    Ще й кажа:"Здравей сладурано,аз съм Мартин,приятно ми е!",подавам и ръка,тя ще се усмихне,ще се здрависаме и ще почнем да си лафим простотийки и после вече според случая
    Адаш

Ем заиси дали ми харесва момчето. Ако да и аз се усмихвам (:
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Ем заиси дали ми харесва момчето. Ако да и аз се усмихвам (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове