.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Още едно объркано момиче ...

Сигурно ви е писнало от подобни теми ,но просто трябва да споделя с някого ,а никой от приятелите ми не ме разбира.
    Има едно момче по което съм наистина луда ,но той си има приятелка. Аз бях решила да не се занимавам с него и да оставя чуствата си да отшумят.
    Обаче това момче е част от компанията с която излизам и така да се каже ми беше доста трудно да го забравя. В един прекрасен ден обаче той реши , че ще скъса с приятелката си , на което аз много се зарадвах. На едно събиране ( една седмца след скъсването им ) се забихме , но с уговорката , че ще е само една вечер и нищо повече. След тази вечер се правехме ,че нищо не се е случило. Скоро след тази вечер той отново се събра с приятелката си . Аз се почуствах много кофти ,но нямаше какво да направя. Това се случи преди около месец.
    Тъкмо бях започнала да си го изкарвам от главата , когато една вечер ( пак на едно събиране ,където и двамата се бяхме понапили ) лежахме гушнати и той ми повтаряше ,че иска да зареже приятелката си. Сега се чуствам супер объркана и незнам какво да правя. Мислех си да му призная в очите какво изпитвам към него , но вече не съм сигурна дали трябва .(наскоро разбрах , че през пролетната ваканция е изневерил на приятелката си 2 пъти). Знам че е идиот и трябва да го забравя ,но просто е много трудно.

Благодаря предварително на всички ,който ще прочетат това и ще оставят коментари .
    Усмивките са заразни!!! Бъди преносител !!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Сигурно ви е писнало от подобни теми
    Стиугнах до тези думи и осъзнах че си права.. затова не продължих да чета.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh

И аз За първи път да се съглася с тебе

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от r0r0
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

И аз За първи път да се съглася с тебе
    еднакво мислене имаме
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp

Re: Още едно объркано момиче ...

Цитирай Първоначално написано от Cutie_Smile
    Знам че е идиот и трябва да го забравя ,но просто е много трудно.
    Според мен сама си отговори...

emii nz ama si mislq 4e toi nqma smelost da zareje averkata si...

Град
    Там, където е сърцето...
    Отговори си на въпроса заслужава ли си това момче... просто се замисли щом изневерява толкова на приятелката си, дали ще е верен на теб?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    somewhere over the rainbow
    Ами...ако ти пука толкова за него,покажи му че си по-добра, от всички останаи патки .Ако не искаш да си му курва за една вечер,си направи труда да му влезеш под кожата.Малко усилия....Тия неща не стават без да се помъчиш.

Супер фен
    Град
    Панацея
    няма "не мога", има "не искам"
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    варна

Re: Още едно объркано момиче ...

Цитирай Първоначално написано от Cutie_Smile
    Знам че е идиот и трябва да го забравя
    Сама отговаряш на проблема си.Трябва да се решиш и наистина да го забравиш.Трудно ще е ,но и това ще отмине

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Отговори си на въпроса заслужава ли си това момче... просто се замисли щом изневерява толкова на приятелката си, дали ще е верен на теб?!
    + не вярвам да сте се забили,а той по-скоро е забил теб,поредния плейбой

parvo da te popitam na kolko godini si?

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    parvo da te popitam na kolko godini si?
    на 16 съм

Ti si vse oshte na 16 godini i shte sreshtnesh tolkova mnogo momcheta po patq si ne se ostavqi na tova momche ne e EDINSTVEN! Qvno naistina mnogo go obichash,no se zamisli shtom toi izneverqva na priqtelkata si, moje bi ako ste zaedno shte izneveri i na teb, a i nqma smisal da si mu kukla za 1-na nosht,kato se napie i da idva da te gushka-prosto ne badi uteshitelna nagrada, ako darjish na sebe si i ako si gordo momiche Saveta mi e da go zabravish Uspex Nadqvam se da sam ti pomognala

Цитирай Първоначално написано от m1t3t0
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    + не вярвам да сте се забили,а той по-скоро е забил теб,поредния плейбой
    +1

Супер фен
    mi i az pyk nqq q 4eta

Град
    София
    Дори и да станете гаджета.......той ще продължи да се забива с други момичета и тогава ще ти е много по-тежко. Изглежда си е просто такъв- женкар и не може да се очаква нищо сериозно от него.
    Smile!?

Всички сте прави ,че трябва да спра да мисля за него и ,че той ще продължи да си прави същите номера. Но е много трудно , той беше до мен когато ми беше супер тежко и когато на никой не му пукаше особенно за мен. За това предполагам така силно се привързах към него... Благодаря на всички за отговорите

Ако тръгнеш с него рискуваш да бъдеш наранена,а съгурна съм не искаш това Щом това момче е изневерило 2 пъти на гаджето си значи е идиот (ти сама го каза) ,което пък означава,че явно той си е женкар по природа.Трудно е да,но ще го забравиш-просто се захвани с нещо друго,измисли какво да правиш,за да не мислиш с него.Например излез с приятелки,направете си обиколка по магазините (винаги помага ) или нещо такова ... И другия път на такова събиране стои далеч от него
    Just haters make me famous! εĭз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си