- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още едно объркано момиче ...
Сигурно ви е писнало от подобни теми ,но просто трябва да споделя с някого ,а никой от приятелите ми не ме разбира.
Има едно момче по което съм наистина луда ,но той си има приятелка. Аз бях решила да не се занимавам с него и да оставя чуствата си да отшумят.
Обаче това момче е част от компанията с която излизам и така да се каже ми беше доста трудно да го забравя. В един прекрасен ден обаче той реши , че ще скъса с приятелката си , на което аз много се зарадвах. На едно събиране ( една седмца след скъсването им ) се забихме , но с уговорката , че ще е само една вечер и нищо повече. След тази вечер се правехме ,че нищо не се е случило. Скоро след тази вечер той отново се събра с приятелката си . Аз се почуствах много кофти ,но нямаше какво да направя. Това се случи преди около месец.
Тъкмо бях започнала да си го изкарвам от главата , когато една вечер ( пак на едно събиране ,където и двамата се бяхме понапили ) лежахме гушнати и той ми повтаряше ,че иска да зареже приятелката си. Сега се чуствам супер объркана и незнам какво да правя. Мислех си да му призная в очите какво изпитвам към него , но вече не съм сигурна дали трябва .(наскоро разбрах , че през пролетната ваканция е изневерил на приятелката си 2 пъти). Знам че е идиот и трябва да го забравя ,но просто е много трудно.
Благодаря предварително на всички ,който ще прочетат това и ще оставят коментари .
Усмивките са заразни!!! Бъди преносител !!!!
Стиугнах до тези думи и осъзнах че си права.. затова не продължих да чета.Сигурно ви е писнало от подобни теми
Първоначално написано от w0sh
И аз![]()
![]()
![]()
За първи път да се съглася с тебе
![]()
![]()
![]()
![]()
еднакво мислене имамеПървоначално написано от r0r0
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен сама си отговори...Първоначално написано от Cutie_Smile
Отговори си на въпроса заслужава ли си това момче... просто се замисли щом изневерява толкова на приятелката си, дали ще е верен на теб?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ами...ако ти пука толкова за него,покажи му че си по-добра, от всички останаи патки .Ако не искаш да си му курва за една вечер,си направи труда да му влезеш под кожата.Малко усилия....Тия неща не стават без да се помъчиш.
няма "не мога", има "не искам"
Първоначално написано от Say It Right
Сама отговаряш на проблема си.Трябва да се решиш и наистина да го забравиш.Трудно ще е ,но и това ще отминеПървоначално написано от Cutie_Smile
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
+ не вярвам да сте се забили,а той по-скоро е забил теб,поредния плейбойПървоначално написано от Iv4eTy
parvo da te popitam na kolko godini si?![]()
на 16 съмПървоначално написано от zaraaa
Ti si vse oshte na 16 godini i shte sreshtnesh tolkova mnogo momcheta po patq si ne se ostavqi na tova momche ne e EDINSTVEN! Qvno naistina mnogo go obichash,no se zamisli shtom toi izneverqva na priqtelkata si, moje bi ako ste zaedno shte izneveri i na teb, a i nqma smisal da si mu kukla za 1-na nosht,kato se napie i da idva da te gushka-prosto ne badi uteshitelna nagrada, ako darjish na sebe si i ako si gordo momicheSaveta mi e da go zabravish
Uspex
Nadqvam se da sam ti pomognala
![]()
+1Първоначално написано от m1t3t0
mi i az pyk nqq q 4eta
Дори и да станете гаджета.......той ще продължи да се забива с други момичета и тогава ще ти е много по-тежко. Изглежда си е просто такъв- женкар и не може да се очаква нищо сериозно от него.![]()
Smile!?
Всички сте прави ,че трябва да спра да мисля за него и ,че той ще продължи да си прави същите номера. Но е много трудно , той беше до мен когато ми беше супер тежко и когато на никой не му пукаше особенно за мен. За това предполагам така силно се привързах към него... Благодаря на всички за отговорите![]()
Ако тръгнеш с него рискуваш да бъдеш наранена,а съгурна съм не искаш товаЩом това момче е изневерило 2 пъти на гаджето си значи е идиот (ти сама го каза) ,което пък означава,че явно той си е женкар по природа.Трудно е да,но ще го забравиш-просто се захвани с нещо друго,измисли какво да правиш,за да не мислиш с него.Например излез с приятелки,направете си обиколка по магазините (винаги помага
) или нещо такова ... И другия път на такова събиране стои далеч от него
![]()
Just haters make me famous! εĭз