- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към мъжките=)
Тази тема не съм много сиг къде трябваше да е, но хайде тук. Такам.. към момчетата- Ако симпатично, хубаво момиче ви зяпа постоянно в автобуса и накрая ви се усмихне предизвикателно, как ще реагирате? Ще отидете ли да се запознаете? Ще се усмихнете и вие? Ще се притесните? ........................
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
az lichno 6te deistvam i 6e se zapoznaq s neq ...![]()
Ами ще се зарадвам и силно ще искам да отида,ама какъвто съм си притеснителен няма да се осмеля.Просто ще се наложи да сляза на спирката с последен поглед към нея.
Като иска нещо,тя да дойде,защо все ние трябва да сме първите.
![]()
Ако е и звучно- твоя съм!Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
it's fear
Ми аз нз защо обаче съм си останала с впечатлението,че ако женската отиде, не е на добреПървоначално написано от mort
Така ли е всъщност?
![]()
it's fear
епа аз ше ида да я вида кво иска, може да ми излене късмета![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ще и се усмихна и аз предизвикателно.
Д0кат0 1 0т м0я клас 100 % ще си г0 извади![]()
Първоначално написано от Say It Right
тоя дали нее бруталенПървоначално написано от comics
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
олееееееее тва ми се случи за пореден път днес...
ужаааааааас...40мин се гледахме...иии...нищо![]()
![]()
![]()
ама беше мн готин:PpP~
Ako sym mnogo na kef naprawo 6e q celuna,ama ina4e edwa li![]()
НапротивПървоначално написано от СмърФ
При мен ще е голям +
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
явно не та е аресалПървоначално написано от GerSity
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е тва е!Първоначално написано от Бай Хихон-колко цял бидон
![]()
хмм tuzaro, защо да не я е харесал? На мъжките често не им достига смелост и седят и те зяпат по 1 час без нищо да направят![]()
it's fear
Ще я зяпам и ще и се усмихвам и аз, ама едва ли ще имам смелост да ида при нея![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
незнам ама не си го представям,както бяхме 5 момичета седнали,той да дойде ииииии...ко да направи?Първоначално написано от tuzaro
![]()
zavisi kolko e hubava i kolko e goliama, ako imam vuzmojnost 6te se zapoznaia s neia
![]()
Ще се усмихна. и верноятно ще махна. Ама това не се случва щот в автобуса приличам на зависим то хероин.Първоначално написано от СмърФ
Бих я питал дали се познаваме от някъде , така да започна някакъв разговор и да се запознаем.
А представи си,че ви делят 4 дебели бабички и един дядо, койот очеивдно е бил на рибния пазар?Първоначално написано от 50cent
Ами аз ще тръгна към нея по пътя ще и се усмихвам и като стигна до нея ще я попитам "Кво ма гледаш бе", ще и одаря цигански шамар с всичка сила и ще си слезна на следващата спирка.![]()
Опасни сте хахаПървоначално написано от I_likE_Sex
![]()
![]()
ако видя че ми се усмихва подчертавам ако видя защото като съм в реис принципно блея на някаде или мисля за нещо ще и се усмихна и аз![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
А я си прдставете примерно да речеме следната ситуация.Седите си по средата на рейса.Отпред срещу вас седи някакво много готино момиче.Усмихва ви се постоянно и дори ви прави разни знаци.Усмихване се и вие.По някое време отивате да се запознаете и през целият път и се усмихване.Стигане до нея и с усмивка я питате да се запознаете.Тя прави някаква реакция,която ви кара да се обърне към задната страна и съвсем ненадейно забелязвате на края на рейса момче или момиче(приятел или приятелка)на това момиче който/която също и се усмихва и и прави знаци.Готино нали?![]()
![]()
![]()
Как ще се почувствате и какво ще направите?
П.П.Случката няма връзка с реални лица и събития,просто ми хрумна и си я измислих в момента.