Не сме 5-ти клас, но не сме и чак толкова големи- аз и пиятелката ми сме 7 клас, а той-8. Знам, че не би трябвало да опитвам още веднъж, но просто МНОГО ГО ОБИЧАМ.... Отначало въобще не ми харесваше и приятелките ми само ми повтаряха-иди с него,излезте, поговори с него. Както може да се очаква аз следвах техните съветии се влюбих в него. Но той иска да се крием и да пазим нашата приказка в тайна. По skype непрекъснато ми повтаря, че ме обичал, че ме харесва безумно много и т.н. Когато се видим само двамата също ми обръша голямо внимание, мил е с мен и аз се влюбвам все повече в него. Друг път не съм усещала такова чувство-на обсебваща любов,на силно привличане. И до днес не го харесвам като външност. Много неща от стила му не ги приемам, но той преитежава някакъв чар, който ме тегли с голяма сила към него и ме кара да го обичам все по-силно. Това за криенето го преглътнах-нали е една връска трябва да се праят компромиси. Той ми каза, че ще се крием само известно време, защото и той не искал (има проблеми все още с бившата). И аз се съгласих. Просто защото го обичам Сега и това преглътнах, все пак не е станало нищо сериозно с вдигането на полата, но... това, че ме излъга много ме наскърби. Наистина много. Но реших и това да го преглътна. Само се притеснявам да не би да се възползва от това. Да не би да си каже: Аз ще правя каквото си искам с нея. Наистина това е различно момче. Никога досега не съм срещала подобен човек. ОБИЧАМ ГО
А колкото до "приятелката" ми... Вече си взех поука и няма да се разправям с нея. Боли ме само, защото съм споделяла с нея всичко за всичко. Боли ме само, защото израстнах с нея и решавахме заедно проблемите си. Боли ме само, защото тази година се промени много (отрицатело) след като с присеъдени към нова тайфа. Боли ме само, защото ме излъга, а аз и вярвах. Но...такъв е животът. Той продължава.
Исках да споделя всичко това и наистина много ми олекна. Благодаря, че го прочетохте до края.