.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Потене

Град
    Бургас

Потене

Малко неприятна тема..,но който неиска да не чете.
    Предполагам сте чували как на звездите преди някое участие или при раздаване на награди им бият инжекции , за да не се потят по време на участието и да стане грозна гледка. Въпроса ми е ,чували ли сте дали това се прави и в България? Или пък дали знаете за някаква козметика против потене.. и неговоря за рол он-и и дезадоранти,те са за убиване на лошата миризма, а на мен ми трябва нещо което да спира подмокрянето... Някакви идеи?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами аз мисля,4е в страната има козмети4ни центрове където предлагат такива услуги с инжекциите,просто провери в някой козмети4ен салон
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Слагай си сода, по-добре е.
    Потенето е за да охлажда тялото, така че предполагам ти става ясно, че тези инжекций не са си работа...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Слагай си сода, по-добре е.
    Потенето е за да охлажда тялото, така че предполагам ти става ясно, че тези инжекций не са си работа...

Да,напълно ми е ясно,пък и предполагам, че тая процедура ще е безумно скъпа.Просто ако има, бих пробвала веднъж...
    Благодаря за съвета..

Супер фен
    Град
    Панацея
    това със содата не го разбрах, какво имате предвид ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от comics
    това със содата не го разбрах, какво имате предвид ?
    За мазане става въпрос, аз тва и от други хора съм го чувала.. Едни познати ходили в друга държава(не помня коя), където било пълна мизерия нямало от къде да си купиш дезадорант и се плакнели с някъв разтвор със сода. Предполагам за тва става въпрос

tova s sodata ne pomaga probvala sam! ima edno deztoran4e ODUREX ili nz po to4no kvo e po skapi4ko e mai no si struva dosta e silno i spira potenety 2 ot moite priqtelki si zeha takiva..daje im stanaha suhi podmishnicite i sega se sprqha malko... ;] ima i nqkolko tam raznovidnosti..nz vij v aptekite za tova znam 4e 100 % pomaga
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен
    Град
    Панацея
    нз, ама за мен rexona e номер 1
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    SomEwheRe...
    И аз имам такъв проблем мн е кофти май ще пробвам този дезодорант ODUREX. Дано да има ефект

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Girl With Broken Heart``
    И аз имам такъв проблем мн е кофти май ще пробвам този дезодорант ODUREX. Дано да има ефект
    ODOREX е, да не се издъните в някоя аптека Тва ODUREX звучи... двусмислено... O, DUREX!!!

и аз мисля да пробвам тоя ODUREX . . . wish me luck \/

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Цитирай Първоначално написано от Girl With Broken Heart``
    ODOREX е, да не се издъните в някоя аптека Тва ODUREX звучи... двусмислено... O, DUREX!!!
    хахаха

да одорекса е най-ефикасното мазило срещу потене ,ако потта ти е малко ще изчезне напълно ,но ако "капе" от ръцете не помага за съжаление...в такъв случай се налага сериозно лечение ,а където и то не помага - бият се инжекции с ботокс в краен случай...струва към 500 лв.

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Abe hodi s edna kofa led i kogato ti stane toplo puska6 vav vrata i gotovo.
    Offfff skuka..........

Пробвайте с ОдорЕкс, няма да сбъркате... Пръска се 3 вечери подред и се измива обилно с вода на сутринта. Ако се налага пръскате след това отново по същия начин, но все пак е много ефикасно, от 2 седмици не съм се изпотявала, а съм в пубертета и попринцип се изпотявам от едното нищо (буквално, без да извършвам никаква физическа дейност, съм потна , още по пижама!!!), та ползвайте... Няма да сбъркате!!!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

НЕ го бях чувала това,но и аз мисля да пробвам аз се потя многоо,аа към авторката да има ги в Б-я тези процедури,гледах преди време по някакво предаване ги демонстрираха.... но мисля че само на 1 място някав салон в София....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си