- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една неочакване прегръдка
Iskam da vi popitam poneje mislq 4e v tezi tolkova zapleteni LOVE otno6eniq imate pove4e opit kak bihte razbrali tova koeto mi se sly4i dnesI taka edna y4itelka me prati prez mejdy4asieto da otida do edin ot 6estite klasove na 4etvartiq etaj ( i az y4a tam 6 klas sam ) i kogato se ka4vah po stapalata vzeh rqzak zavoi i bez da iskah se blasnah v mom4ete koeto haresvam i taka de kogato se sblaskahme toi bukvalno me pregarna ... dali go e napravil bez da iska ili... az ot togava sam lepnala takava ysmivka 4e nemog da q mahna ot liceto si
)). toi e golqm simpatqga ama mai ne me har 6toto toi se se zanimava s edni macki ot sedmi klas puk az sam o6ti malky ... e o4akvam otzivite vi po temata : Dali e bilo sly4aino ili ima simpatii kam mene
т.7
krem4et0
mi ne znam milichka ,edva li nqkoi tuka moje da ti kaje ..t0 6te se razbere .. gledai sega da mu hvurlq6 nqkoq dr usmivka ii tui moje i da se zagovorite i da stanat rab0tite..;]] 0ba4e gledai da ne popadne6 na nqk0i ot tiq g0lemite "lubof4ii" ama vie ste malki tui 4e..aide uspeh![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
да бе той вижда през стените и те е видал че идваш..протегнал е ръце и си е казал..охх как шъ я гушнаа таа ся.. апф..точно така..нарочно е било..
.!.
Най-добре ще е да му кажеш че го харесваш и така ще разберешУспех !
amii povqrvai mi ne e xubavo da mu kazvash :\ praila s1m q taz greshka 2 p1ti i nedeiПървоначално написано от Cukata
prosto iz4akai 1-2 sedm i vij kak she stoqt neshtata
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Абе по-добре да му каже. Какво ще си губи времето да чака 2 седмици- момчета колко щешАаа и той току виж през това време си хванал друга
![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
По-добре не му казвай...Можеш да му намекнеш с нещо, но да му кажеш ще е грешка ...Аз му казах направо и после...
You make me feel betterP
moje da te e preg1rnal za da ne se sgromolqsate to si e b1rza reakciq a MOJE I DA GRE6A AMA NE MY KAZVAI
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Не сте ли малко малки? И някви "МАЦКИ" 7-ми клас....
Какво става с тоя свят бе :О . Прегърнал те е ,голяма работа аз прегръщам 80% от момичетата покрай мен , даже повече от гаджето...
Съвет: Гледай си ученето после мисли за момчета...
едит: Покани го на минерална вода в краен случай?
Remember kids , gambling is good for you...
ама стига се е*авахте с моя любим Нескуик деееееее!Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
искате да ми намекнете че вече съм дърта да пия любимата си напитка ли???![]()
![]()
мила ами .. постъпи както мислиш за най-добрезнаеш ли аз бих му казала че си падам по него отиваш при него и му казваш "слушай какво всички знаем че си симпатичен и прочие исках само да ти кажа си падам по теб" и го оставяш ама не му давай да каже и дума обърни се и си тръгни така ако си пада по теб може и да направи нещо по въпроса а пък ако не няма да го оставиш да ти се подиграе защото и това е възможно ... но мила не знам всеки с характера си аз съм пряма и казвам това което мисля
само късмет мога да ти пожелая \
/
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
bez da iska e bilo ne si vtulpqvai raboti
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
и на мен ми се случи това с блъскането,дори ме задържа повече,отколкото трябваше,но това не означава,че ме харесва...в твоя случай теб..
someone else...
MErsi na vsi4ki vi 4e otdelihte vreme na moqt taka nare4en 'prolem'![]()
Абе какво да говорят е? Те са 6 клас какви разговори какви пет лева :>
The Spark