.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Норма ...

Норма ...

Според вас нормално ли е да си висока 170см и да тежиш 47/50кг?!?

Малко слабичка ми се виждаш... незнам, зависи от фигурата ти.

Град
    Where streets have no name

Re: Норма ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Абе я пуснете във форума една графа"Мн ли съм деб(а)?","Малкии цици","Космато чудо","Как да отслабна за 1 секунда 100 кила?" и некфи там,само едно и също....Всичко пускате в една папка и да не си морим пръстите да мурдаме от страница на страница.
    Тъпи комплексарчета.
    Погледнете се в огледалото бе,ако си мислете,че сте дебели-отслабнете,ако си мислете,че сте слаби-яжте до пръсване,ако си мислете,че изгеждате ок-недейте да пускате досадни теми.Не,циците ви няма да пораснат,няма да ви се одължат миглите и косата ви няма да се изправи без преса...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    xaxaxa... predi6niq koment me izkefi ..

aaa po temata .. milaa az sam 170 sm i sam 57 kg ...... da se gramna li ... ne mislq 4e sam debela .. naprotif haresvam si tqloto
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Абе хора, авторката може да се притеснява от това да не е прекалено слаба, според мен това би било по логично, но нека тя сама поясни....

Град
    Ha MopeTo (sun)
    в нета има адски много теми по въпроса за килограмите,ако наистина толкова много се интересуваше-щеше да се разрови малко повечко,а не незабавно да пуска тема ... тук
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    az nqmam protiv 4e ima 100 temi koit se povtarqt-se pak e dodasno da t1rsi6.samo 4e tva za kokogramite ........ ne ste li 4yvali kilogramite sa ravni na viso4inata i 110 tva e normata.dryg e vaprosa ve4e kolko ti tejat kokalite i t.n. dryg 6te6e da e vaposa ako dade6 pik ili pove4e info za da se preceni li4no za tebe.ama takiva temi..........
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Има сайтове в който пишеш пола, килограмите, височината и ти дава дали си в нормата или си под или си над ... много е трудно да провериш в гоогле.. или пък да се погледнеш в огледалото имаш ли сланинки или нямаш УФФфффффффффф...........

...aaa stigaaa beeeee...grozno klioshtawo shte e taka...qj malko poweche.. pone 4-5 kilca kachi..

Град
    tam!!! (love) ~>
    аз какво да кажа като съм 172см и 50кг...харесвам се и то много!
    предпочитам да съм малко кльощава,ама поне нямам паласки и си хапвам кат нормален човек
    съгласна съм че зависи от фигурата и телосложението,пък и от собствената ти нагласа

Град
    shumen
    oooYyyYyy 6ta za4ykam 4esno
    prosta si kato na baba mi lqvata maratonka
    4e i revq6to 4ove4e slojila sled vaprosa si... leleeeeee... ti trqq super mnooo da si se sdyhala 4e si prekaleno slaba...... osven tova tezi temi sa miliardi, 4ak se 4ydq kolko za boga trqbva da si tap 4e da pusne6 nova?!!? pFffFf aman ot retardi
    kat ne sa haresva6 tap4i sa.. to4ka... da ne bi da e tolkoa trydno... amahaaaa...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз съм момче и съм 175-7 и тежа 54/55 килограма.

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Az sam 165 sm i 48 kila.Spored men ama hi4 ne e mnogo.Daje priqtelite mi vikat da napalneq malko.
    Offfff skuka..........

Не.. макар че съм виждала мн такива момичета, все пак ми се струва грозно!

Рових на всякъде но никъде нямаше нищо конкретно ... А пуснах темата, защото всички мои приятели ми казват, че съм много слаба, но веднъж една позната като ме видя и ми вика:
    -Лелееее ама ти колко си надебеляла!!!
    И аз сега се чуда слаба ли съм или дебела?!?

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    tezi temi za tegloto i viso4inata koito naskoro pluznaha v tozi razdel mi napomnqt na razdela seks koito beshe napulnen s temi za razmeri

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Re: Норма ...

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Абе я пуснете във форума една графа"Мн ли съм деб(а)?","Малкии цици","Космато чудо","Как да отслабна за 1 секунда 100 кила?" и некфи там,само едно и също....Всичко пускате в една папка и да не си морим пръстите да мурдаме от страница на страница.
    Тъпи комплексарчета.
    Погледнете се в огледалото бе,ако си мислете,че сте дебели-отслабнете,ако си мислете,че сте слаби-яжте до пръсване,ако си мислете,че изгеждате ок-недейте да пускате досадни теми.Не,циците ви няма да пораснат,няма да ви се одължат миглите и косата ви няма да се изправи без преса...
    а краката ше ми станат ли по-дълги

първото смешно нещо което видях днеска наистина

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Рових на всякъде но никъде нямаше нищо конкретно ... А пуснах темата, защото всички мои приятели ми казват, че съм много слаба, но веднъж една позната като ме видя и ми вика:
    И ние ли трябва да ти кажем каква си...без даже да сме те виждали...За каквато се приемаш ти...такава си си.. ако не си харесваш фигурата направи нещо по въпроса.. пф

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Цитирай Първоначално написано от nikitas19991
    ...aaa stigaaa beeeee...grozno klioshtawo shte e taka...qj malko poweche.. pone 4-5 kilca kachi..
    da ima istina no ne sam saglasna samo za tova v ogledaloto, za6toto ako ima anorexiq dori i slbo razvita, moje da se vijda mnnnn debela.
    No kakto zabelqzvam tq nqma,a tova koeto i e vi izli6ak e vreme.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Тя приятелката ти се е бъзикала
    Слаба си,дишааайй

Град
    В облаците
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    И ние ли трябва да ти кажем каква си...без даже да сме те виждали...За каквато се приемаш ти...такава си си.. ако не си харесваш фигурата направи нещо по въпроса.. пф
    ТОЧНО ТАКА!!! Никой не може да ти каже в един форум, в една тема, в един пост: колко си дебела, колко си слаба или каквото и да е друго. Приеми са такава каквато си, или ако не можеш - вземи мерки. Точно днес имах такъв разговор с един човек, който уважавам много... И говорихме за това, че е по-тъпо да седиш и да се самосъжаляваш и да се чудиш, отколкото да вземеш някакви мерки... Вярно е и това, че понякога зависи от физиката и гена, но няма нищо невъзможно
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми