- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- !!!!!!!!!! ПРОБЛЕМ !!!!!!!!!!!
Здравейте.Искам да помоля за съвет и препоръка,защото от няколко дена не се търпи просто... Миналата събота взех екстази Мерцедес.Всичко си беше ок,въртя си ме,после отих в моята приятелка да спя.Не ми се спеше и легнах и се взирах в тъмното.и изведнъж видях как ято прилепи все едно летят към мен,виждах оранжев паяк и всякакви други насекоми...с една дума халюцинирах...беше ми много интересно,случваше ми се за първи път,чудих се как може мозъка ми да ги измисля такива и да ги виждам толкова реално.Та проблема е в това,че седмица,след като взех хапа,щом угася лампата,ми се привиждат насекоми нещо като пчели,а вчера даже и череп ,който се смееше.яко съм се вкарала във филма май,денем всичко е ок,но щом попадна на затъмнено и се започва със зрителните халюцинации,страх ме е да загася лампата,направо вече не се търпи.знам,че всичко е само халюцинация,не е реално ,но пак ме е страх щом се появят тези образи....дайте съвет как мога да се отърва от зрителни измами,плс не ми казвайте да ходя при чичо доктор да ми слага бялата ризка![]()
мерси предварително :Р
ами спри да вземаш "хапа".не разбирам какъв съвет може да искаш при положение,1е ти знаеш от къде е проблема![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
олелелеееее ужас...спри да земаш подобни боклуци...
вии не сте нормални...има толкова мн начини да се развеселиш...![]()
Момичето е взело само 1 път,така ли не схванахте?!Ами моя съвет е да питаш някой друг,който е вземал при него как е положението.
ехее какво хапче е това бе...хахахах...и то мерцедес.... само ще ти кажа, че имаш много богата фантазия!![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Напиши книга.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Nachi gledai az sym zemal ex okolo 4 5 pyti i dosegaa nemi e e sluchvaloo ili pone kyto vzema chak kyto me pusne togava si lqgam a i moje da e ot hapa "Mercedes" probvai s drug neznam xaxaa no nai dobre si lqgai sled kyto te pusne ne dokyto oshte si nacepena)
LIVERPOOL FOREVER !!!
хахах за първи път чувам за подобен случай ... така, че не мога да помогна ... и да не би да искаш да кажеш, че си друсала бонбона ''мицубиши'' я помисли ..![]()
Не вземай повече такива неща. Ще трябва да чакаш още време организма ти да се очиси от тоя боклук, защото е доста силен. През това време можеш да си светваш нощна лампа или нещо, за да не получаваш такива неприятни видения.
Memento moriendum esse!
купи си бонибон другия път![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Първоначално написано от KuPO
xahxahxhaxhaxhahxah![]()
според мен си се изплашила и е на психическа основа, вече не под влияние на хапчето. постъпи като при уплаха. не знам мен са ме плашили много жестоко веднъж ако вярваш в такива неща си лей куршум(на мен ми помогна не гарантирам обаче защото са бабини деветини) но.. когато се успокоиш ще ти минат и халюцинациите убедена съм
Ъъъм какво значи да си лееш куршум?ю
А мен както ме е страх от всичко видя ли смеещ се череп направо съм за лудницата след това![]()
zaspivai na svetnata lampa![]()
Такова нещо за 1ви път чувам .Яла съм какви ли не бонбони ,имала съм халюцки ,но всичко е траело докато ме е връткал хапа ...иначе след това всичко си е нормално(даже заради това предпочитам бонбоните - след спирането на ефекта можеш да си спиш,ядеш,не се чувсташ като парцал)...Лятото имаше едни много силни хапове - жълти пеперуди...леле кво си правех само от половинка....обаче пак не съм имала такива халюцки дни след яденето му....Нито пък на мой приятели им се е случвало нещо подобно...По-добре не яж повече хапчета,явно на теб не ти влият добре...
Schranz music is my world !
Някой ме попита дали не съм зела митсубиши-не,взех си син мерцедес ... не съм за лудница хаха,но просто вече колко седмици загася лампата и ако се вгледам повече в тъмното и ми се замъглява такова и ми се привиждат разни фигури..явно не ми е понесло на моя организъм..чакам да се изчистя от хапа,нямам намерение вече и да взимам втори път хаха ... а след колко време ще се изчистя напълно..някой приятели казват ,че е с месеци... както и да е ,важното е че си взех поука ..![]()
ххахах спокоино мене ми се е случвало да друсам и след 3 дни да халиЮцинирам (вечерта на улицата) маймуни....просто ти е била чвата халюцинация и явно ти е влязла дъълбоко в зрителната памет..няма страшно просте без страх загаси лампата и си вярвеай ,че няма да ги видиш и ако смяташ да зимаш такива раути несе стряскай толкова явно неси наясно с наркотиците ....чво се образовай малко по тая тема...и тогава взимай...а й още ч савет най-важния ДРУСАЙ САМО АКО СИ СИГОРНА В ПСИХИКАТА И ХАРАКТЕРА СИ ,И СИ СИГОРНА ЧЕ ЩЕ ИЗДАРЖИШ НА ИЗКУШЕНИЯТА И НЯМА ДА СЕ ЗАЧУКАШ....ако си сигорна в това ня проблеми стига да не прекаляваш и да неси изпиляваш мозака вземи да четеш книги развивай интелекта си аз така правя и несе изпилявам и мога да кажа,че нямам поражения от тез наркотици...
schranZa pravi tanca......;]
Ох ,ми много съм чела по тази тема за наркотиците,за всички почти ала бала ,действие зависимости.. мога да кажа ,че имам добра култура относно дрогите... но явн относно халюцинациите ми е дошло в повечко.. абсолютно съм сигурна за психиката си,вече спокойни си заспивам и не ми прави никакво впечатление..но все пак не мисля да повторя![]()
ПО-ДОБРЕ НЕ ПОВТАРЯЙ! А НАИ-ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ГИ СПРЕШ !
според мен си се уплашила от халюционациите след като си си взела хапчето ти и затова пак си започнала да си внушавашне мисли за това разсей се с нещо.
Lof YAaA..!