Здравейте.Искам да помоля за съвет и препоръка,защото от няколко дена не се търпи просто... Миналата събота взех екстази Мерцедес.Всичко си беше ок,въртя си ме,после отих в моята приятелка да спя.Не ми се спеше и легнах и се взирах в тъмното.и изведнъж видях как ято прилепи все едно летят към мен,виждах оранжев паяк и всякакви други насекоми...с една дума халюцинирах...беше ми много интересно,случваше ми се за първи път,чудих се как може мозъка ми да ги измисля такива и да ги виждам толкова реално.Та проблема е в това,че седмица,след като взех хапа,щом угася лампата,ми се привиждат насекоми нещо като пчели,а вчера даже и череп ,който се смееше.яко съм се вкарала във филма май,денем всичко е ок,но щом попадна на затъмнено и се започва със зрителните халюцинации,страх ме е да загася лампата,направо вече не се търпи.знам,че всичко е само халюцинация,не е реално ,но пак ме е страх щом се появят тези образи....дайте съвет как мога да се отърва от зрителни измами,плс не ми казвайте да ходя при чичо доктор да ми слага бялата ризка мерси предварително :Р