.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Ахх тая напаст Божия-космите :(

Здр..имам ужасно мн косми по корема и дори гърдите а съм момиче нз какво такова същество сам..ужас..на какво може да се дължи това....и като си представя че тря да си ги чистя не не лошо ми става..но не мога и така да карам..виждат се..немога спокоино да си сложа блузка с по отворено деколте и да тръгна с гол кръс..да не се и замислям за лятото нито мога да отида на море нито нищо..тва е ужасно и все повече и повече се отчаивам..та с кво мога да си ги махна..но искам нещо ефикасно..пробвала съм с епилатор малко но ми остават червени точици и мн бързо ми разстат. и др ми въпрос е възможно ли е от космите да не ми разстат гърдите защото от 2 години не са мръднали...а и с кола маска ако си ги махна срещу разстежа или обратното трябва и ако някои си ги зима на това място за колко време ви излизат наново и личи ли си..остават ли някакви белези???Моля ви даиде съвети как да се справя с този проблем...аз си мисля вече че няма спасение от тези така омразни за мен космии
    Благодаря предварително!!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    pinseta
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

аз също съм момиче и си падам малко по-косматичка попринцип...да и на коремчето имах косми и малко на гърдите...ужасно е , честно...махнах ги с кола маска ( никакви белези,спокойно) и сега почти нищо не расте само някакво като мъхче дето изобщо не се вижда...да факт е , че от колата маска станаха по-малко,по-светли,по-тънки и почти ги няма!

Vsqkakvi metodi ima, spokoino i samobrisnachkata e variant, ako ti e za purvi put i te e strah ot bolkata. Posle mogesh da karash s pinsetka , shte ti e mn po - lesno, ti si izbirash.. A za gurdite pinsetka i gotovo ili idi na kozmetik.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Vsqkakvi metodi ima, spokoino i samobrisnachkata e variant, ako ti e za purvi put i te e strah ot bolkata. Posle mogesh da karash s pinsetka , shte ti e mn po - lesno, ti si izbirash.. A za gurdite pinsetka i gotovo ili idi na kozmetik.

po nikav na4in da ne si posmqla sas samobrasna4ka :OooOOoo super zdravo 6te si eebe6 na krivo tqloto
    kola maska ili epilator
    no nai dobre e lazerna epilaciq 6oto mqstoto e mnogo nekvo takoa nikvo ama to tva ne e eftino i tqqq ti go narpaqt na pravilnoto mqsto..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    pinseta

по-скоро епилатор
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    аз също съм момиче и си падам малко по-косматичка попринцип...да и на коремчето имах косми и малко на гърдите...ужасно е , честно...махнах ги с кола маска ( никакви белези,спокойно) и сега почти нищо не расте само някакво като мъхче дето изобщо не се вижда...да факт е , че от колата маска станаха по-малко,по-светли,по-тънки и почти ги няма!
    +1 и о6те едно предложение лятото преди да тругнеш за морето или на басеин отиди на солариъм 5-6 пъти така ще ти изсветлеят казвам ти от личен опит защото и аз бях в такова положение.маи като гледам в последните 5-6 години жените сме вече доста окосмени-тея хормони мамата си тракат

Guest
    Ако окосмяването е от мъжки тип (малко в долната част на корема, около зърната, на кръста и тн) може да е налице хормонален дисбаланс, примерно полискистоза на яйчниците. При всички случаи космите се отстраняват механично, има лекарства срещу хиртуизъм (прекомерно окосмяване), но те имат много странични ефекти. Добре е да се консултираш с гинеколог.

Голям фен
    Мдам,и аз си мисля,че нещо с половите ти хормони не е наред.Най-добре отиди на гинеколог да те прегледа на видеозон,ако имаш киста на яйчника,тя ще се види.Лекува се с хормонални препарати.А колкото до косъмчетата-махни ги с кола маска.Това,за мен поне е най-добрият метод на обезкосмяване.С времето ще изтънеят и няма да се забелязват.А и в тези области дърпането с кола няма да е особено болезнено.Пък и самите косъмчета едва ли са дебели,така че няма да усетиш нищо.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    о.О пожелавам ти успех с начинанието

foto epilavciq e nai efikasniq na4in malko e skapa ama ....gazariqta iziskva jertvi

Мерси на вс!
    Определено фото епилацията е най-добре, но нямам вазможност за нея такаче ще действам с кола маска..но да попитам ако някои си ги маха по там ..след колко вр излизат г/д и дали ще си личи? и още едно випросче възможно ли е да спрат да ми разстат гърдите макар че си мисля че вече са спяли...

na korema pinsetka i na gardite sashto a na krasta - kola maska...tova e moq plann..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    pinseta
    хахаха и така ще си играе 2 часа.Ми има кола маски,депилиращи кремове много неща.Успех. Прекаленото окосмяване се дължи на хормоните,спокойно ще отмине.

Ми предполагам,че си брюнетка защото сички почти имат косми по тези места,но не се виждат или са по малки,спох не си сама просто не говориме мн за дефектите си.Отиди при добар козметик и си направи кола маска навсякаде където искаш и имаш нужда(крака,ръце,мустачки,г ърди,корем,триъгълник),почн и да ходиш редовно и след време ще заизчезват.Аз така правя,имах подобен проблем......
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Окосмяването не се ли дължи на хормонален дисбаланс или по-скоро пр-голямо наличие на тестостерон(поне мойта логика до там стига щото нали тестостерона е характерен за мъжете и когато момичетата имат повечко окосмяване се смята за наличие на повече тестостерон от обикновенното)!? Или се бъркам ?!

И относто въпроса и за гърдите (за тва ,че са малки) може ли да се сметне ,че малките цици се дължът и от части на наличието на този тестостерон (щото попринцип при мъжете в ДНК-то е зададено да не им растът цици ) и прии оплитането/създаването на ДНК-то при детето се предава и самото наличие на тестостерона и от тва зависят циците ?! Щото примерно гена на бащата да е надделял ?!

Охх божее дано ме разбрахте а логиката ми нещо никва я нема май

Az Puk imam na ednata garda edin edinstven kosam koito naprao e mn tup,grozen i imam 4ustvoto 4e me gleda AMA ME E STRAH DA GO MAHNA 6TOTO mn me boli
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Град
    У дома пред компютъра
    Цитирай Първоначално написано от Sa6iTyYy
    Az Puk imam na ednata garda edin edinstven kosam koito naprao e mn tup,grozen i imam 4ustvoto 4e me gleda AMA ME E STRAH DA GO MAHNA 6TOTO mn me boli
    Страх те е да махнеш ЕДИН косъм?! О.о

Елекрическа четка за зъби...

ее то си е страшно........
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

С пинсета опитай
    :P :P

И аз съм така и ги махам с епилатор,вече не ме и боли само 1я път пробвай
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Охх горката,и аз имам косъмчета по гърдите и корема и си ги махам с епилатор,но не са много големи,не си личат много много,но зависи от светлината де.. Махам си ги и доста боли,ама се търпи,остават червени точици между гърдите и растът наистина бързо,за около седмица и нещо..Незнам аз за сега ще си карам така,просто щот ме дразни да си пипна корема и да имам някфи такиа наболи косъмчета и ги махам.. Ама ако твойте наистина са по големички иди на козметик...Просто незнам
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Дължи се на хормоните.Според мен като излезеш от пубертета няма да имаш този проблем.А за сега давай с кола маска...Успех
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

В действителност космите са нещо много гадно . Явно на теб косъмчетата ти растат бързичко и за това си се отчаяла и нищо не ти помага . Можеш да се подложиш на лазерна епилация , макар че ще ти олекне джобчето , но се надявам да има ефект . Изключено е гърдите ти да не нарастват поради това , че са окосмени . Ако мислиш , че имаш хормонално нарушение може да се консултираш със специалист !

Това обилно окосмяване може да се дължи на хормонален дисбаланс , но може просто космите ти да растат прекалено бързо . Може да отидеш да ти направят лазерна епилация , но ще ти излезе скъпичко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си