- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка по устата, а сме само приятели?
Ima edno momi4e s koeto sme mn db fr az oba4e q haresvam i tq mi kazva 4e izpitva neshto kam men mnogo e obarkano si4ko no v y4ilishte kato se vidim za zdr se celyvame po ystata i po vreme na mejdy4asie q xvashtam za gaza i svalki glyposti a tq kazva 4e sme samo fr?????? Kakfo e tfa nemoa da razbera???
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Ne Se Vprqgaite tolkova v jivota taka ili ina4e jivi ot nego nqma da izlezete!
детски истории, как какво.
Наслаждавай се на мига ... Тя след време сама ще дойде при тебе !!![]()
--------------------------------------------------------
Определено не сте само приятели и според мен те харесва до някаква степен.Но съм съгласна, че това са детски истории, защото ако се харесвате - просто тръгнете, а не постоянно да се лигавите.
Може и да не те харесва, а да й е готино, когато някой й обръща внимание.Седни и поговори с нея.
Detski istorii...Sednete i pogovorete nai-dobre.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Тая повтаряща се 6-ица в името възрастта ти ли издава?
На колко години сте? Изобщо не сте само фр, то е ясно. Направо я питай какво иска да сте и толкова! Ако в момента ти е по-добре - ок, не предприемай нищо и толкова. Няма нищо сложно...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от be_true
![]()
666 е числото на ДЯВОЛАПървоначално написано от be_true
![]()
Мисля, че това е имал предвид, но немога да съм сигурна !![]()
Първоначално написано от life.hates.me
пиле, ти от ирония не отбираш ли?
Първоначално написано от Deus ex machina
Иронията в този форум е дума табу.
+1 Това е единственото нещо,което можеш да направиш. Иначе ни остава да гадаешПървоначално написано от koalka
![]()
haxh em ne znam..az naprimer si imam gadje no si imam i mn dobar priqtel v u4ilishte ot moq klas koito si go celuvam i si go gushkam nz .. prosto mi e priqtel..i ne samo taka se darja s nego ami i dr-te mu priqtelki negovi sa taka ;] sig si vikate kasmetliq e![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Emi na 14 sme ami pitax q tq vika 4e nz awe super obarkano eПървоначално написано от chocolate`kiss
Не знаела тя... Ама иска да я пипаш тук и тамХвани я (ама не пред вс), нацелувай я както трябва и и кажи след това, че искаш да ти е гадже. Надали ще каже не
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ай да и имам номерата !!
Колко обичате да си вкарвате филми в живота....Първоначално написано от boby666
![]()
Мда... наистина нарочно си вкарвате филми, ама както и да е... И аз моя най-добър приятел съм го целувала по устата и съм го прегръщала, просто се държа свободно с него... близък ми е![]()
ами няма как да сте само приятели....всъщност ние с един приятел се натискахме на леглото,почти не се целунахме по устата,ама сме си само приятели![]()
![]()
someone else...
V tova sredno polojenie nqma da karate dalgo. Ako se haresvate vzemete ta stanete ne6to pove4e ot fr, a ako ni6to ne stane samo tolkova.
Голям размер на картинката! /machoka/
Лапетийщини ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
скапаните "приятели" на момичето които са развалили не 1 и 2 връзки...Първоначално написано от boby666
кво да кажа като стане момичето на 18,19+ разбира какво всъщност искат "приятелите" и ама докато е по - малка не и стига акъл да разбере
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
ama nie sme se zabivali daje 2patiПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Как се натискате без да се целувате....Порсто се бутате един в друг? С каква цел?Първоначално написано от Ивалинка
Стрейндж.