- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан - оцветител ...
мм някой ползва ли е от тия шампоани...които придават някакъв цвят на косата...Защото не ми се иска много пак да я боядисвам , а доста поисветля.... таа кажете ;>
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Аз съм използвала такъв шампоан-оцветител,но нямаше никакъв ефект.Незнам защо се получи така,но неми се оцвети косата.
People STOP fighting!Angels are crying!We CAN be better,LOVE is the answer!!! (h)
+1Първоначално написано от razlichnata_f
...
И на мен не ми се получи
Ала-бализъм! При мен нямаше и помен от цвят.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
о щом е така няма смисъл да си купувам...То се е видяло, че пак ще я боядисвам![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Az sam izpolzvala za izsvetlqvane (t.e. bqlo-ruso) a efekta be6e 1 ton po svetal-po4ti ni6to.
Голям размер на картинката! /machoka/
При мене пък ИМА ефект!И има 100000 такива теми вече,но както и да е. Аз си използвам много често такива шампоанчета..., при мен се получава добре. Само те съветвам ако все пак решиш да си вземеш,не взимай черен цвят защото няма чисто черно,а винаги са с отенък черните, дали ше е лилав..или син.... Ако искаш тъмно по-добре си вземи най-тъмното кафяво което имат или нещо такова.. Абе има си каталози отиди и разгледай.. Също да кажа правила съм си косата червена с такъв оцветител, а както виждаш на аватара косата ми е бая тъмна
Може би зависи от марката на оцветителя...
Айде късмет ако все пак решиш да пробваш
аз пробвах веднъж един такъв шампоан и нищо не стана![]()
Пробвай с балсам.. има ефектПървоначално написано от BrokenHeart
![]()
pri men i s balsam nqma6e... emi da sam to4na kato s 6ampoana -1-2 tonaПървоначално написано от beautiful_f
Голям размер на картинката! /machoka/