- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- каква професия
То вече се знае техник на компютърните системи / програмист ...... макар че мн силно желая кулинар =/ хъхъ
журналист във вестник или списание,но не от тези жълтите :P
profesionalna pevica v nqkoq grupa za predpo4itane rock ili metul
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
az 6te xodq da snimam vulkani![]()
![]()
![]()
ako si op1rlq ne6ty p1k 6te xodq da prodavam JOINT na lapetata da se nau4at da pu6at pone kato xorata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za6to da se napiem i da palzim kato mojem da se napu6im i da letim!?!?!?
пишмян геодезист (бачкам го от миналата година още) иначе мечтата ми ПРОГРАМИСТ![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Искам да си имам собствена книжарница ама и с библиотека вътре. Т.е. хората да си сядат, да си попрочитат нещичко и ако им хареса да си го купят![]()
четенето още на мода ли е?Първоначално написано от Jessika_MG
![]()
Графичен дизайн![]()
"МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
пЛаЧеШ."
Много искам да съм учител по БЕЛ или по някакъв чужд език.
Винаги ще е на.Първоначално написано от tqnko
![]()
London Tipton
стюардеса![]()
Аз пък вече бачкам уж това, което исках, ма не се чувствам кой знае колко хай ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
една ученичка от града ми стана и то бая извеснаПървоначално написано от jugulator
![]()
с един приятел сме решили да правиме фирма за изкуствени игрищав краен случай искам да държа некъв бар с билярд
![]()
оо нищо![]()
да си седя и да ми падат парите хаха шегувам се много ясно,много ме влече криминолог или моден дизайер
![]()
Искам да стана криминолог,дипломат,някакъ в юрист...нещо такова.И после като израстна в кариерата да съм полицейско аташе някъде.![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
edva li..Първоначално написано от Your Nightmare
iskam da reja pi6ki v mesnata jamiq (tombuljamiq) platena rabota i ni6to ne prai6![]()
Фотограф и начален учител![]()
Тука има - тука няма .. :P
Актриса! За6тото искам да работq, не6то което ми харесва и ми носи удоволствие. Това е мечтата ми![]()
безделник![]()
Стоматолог![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
4ovek..... 6toto ne sum
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.