наистина незнам от къде да започна... с него съм от година и месец.. от началото всичко беше перфектно , но в един момент той тотално полудя , това се случи преди 3 месеца. той си намери причина за да скъсаме суупер тъпа причина .. но защо било всичко - за това че на него нищо не му се прави.. наистина нищо .. отказал се е от живота изпада в такива състояния в които иска да му е гадно и идеалното средство съм аз.. и той го прави .. просто ме зарязва и започва ада и за мен и за него , но на него му харесва а аз се измъчвам супер много.. е да след седмица се събираме и се обичаме още повече, но защо трябва да минавам през този стрес ? когато сме скарани (то е тъпо да кажа скарани просто защото не се караме , а той просто ме зарязва) аз не мога да правя нищо.. нито ям нито уча нито съм адекватна .. седя си вкъщи и се самосъжалявам и се чудя с какво съм заслужила .. много е лошо , че целия ми свят се върти около него .. и ето дори в момента седя и мисля дали след малко той няма да ми се обади и да ми каже , че пак това е края.. и пак и пак и пак да мина през всичко това... оххх благодаря на тези който прочетоха, а който има някакви съвети нека пише.