- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбирам действията му?
Не ви пиша с някакъв хипер оргомен проблем просто не знам какво да си мисля вече и ще помоля някой по вещ да ми каже що за чудо е това... Става въпрос за бившия ми приятел. С него имахме доста дълга връзка и както се вижда в подписа ми не сме заедно от вече близо 3 месеца. Та така снощи в дискотеката дори не ме поздрави като ме видя, натискаше се и се целуваше с некфа мацка там и после в 5 часа получавам смс колко ме обичал и как не можел без мен. Е вече наистина не знам какво да си мисля. Аз не изпитвам никакви чувства към него, но държанието му супер много ме обърква...
>>> House Music <<<
Ревност....кара те да го ревнуваш,за да види дали още имаш чувства към него...![]()
![]()
![]()
![]()
Това,което е направил ми напомня за един мой подобен случай с момче...Момчета хаха,какво повече да кажа.
![]()
![]()
![]()
da ti kaja i az imah edin takuv biv6,su6tiq slu4ai.kakvo napravih li?! Izsmqh mu se v liceto i zabravih za nego. Toi dori ne zaslujava da mislq za nego,da ne govorim da se 4udq za6to pravi edi-kvo si! ni-dobre izob6to ne go misli kakvo pravi,a tezi sms-i prosto ti dokazvat kolko e jaluk!
offtpic-Mladi momi4eta,za6to dopuskate da si tormozite mladite sur4ica s trevogi i misli po biv6i,koito pravqt edno,a kazvat drugo!Ta tova ne sa mom4eta/muje,tova sa prosto leketa!!!!!!!!!!!!!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ами след като сте се видели, явно нещо е разпалило старите чувства у него... А ако ти си го скъсала, то се е целувал с другото момиче един вид за да те подразни..
Mnogo pravilno, poslushai qПървоначално написано от darla_f
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Пиян е бил според мен
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1Първоначално написано от ~sun_girl~
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Mnogo zle....Bazik.Emi igrae si ....MOMCHE vse pak.Ostavi vremeto shte pokaje dali e seriozen ili ne....Haide uspeh.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Хм.. Може да си играе с тебе, може да е бил пиян, може да е искал да те забрави..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Мдам...пиян,изпаднал в самосъжаление,щото мацката го е зарязалаПървоначално написано от VerryBerry
Тегли му една майна
Може да е объркал на кого да прати смс-а а и може наистина да има за цел да ревнуваш ... а може просто да е бил пиян ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Според мен се е мъчел да разбере дали имаш чувства към него или не. С 2 думи - мъчил се е да те накара да ревнуваш - нищо повече. Щом нямаш чувства, не му обръщай внимание и готово![]()
2 варианта според мен:
1. иска да те дразни (както вече казаха)
2. искал е да те забрави, но е осъзнал че няма как да стане толкова бързо
(абсолютно същата история е и при мен в момента.. 1:1, но му намерих лесното)
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Колко време сте били заедно?И кой с кой е скъсал,според мен трябват повече подробности за да се изтълкува,но все пак момчетата са си момчета,отдават се първосигнално на чувствата си,правят нещо,после съжаляват,а се предполага,че ние трябва да стоим и да ги чакаме.Да ама НЕ!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Бяхме заедно почти две години, аз скъсах с него.
До колкото разбрах той май ходи с това момиче от дискотеката![]()
>>> House Music <<<