.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: КаФеНцА

КаФеНцА

Я кажете сега, кой плаща сметката в кафенцето или където сте излезли с гаджето....Вие или тя/той? А може би всеки своето ?? :P

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Еми мисля, че е редно той да я плати...

Град
    somewhere over the rainbow
    Повечето пъти той,но си признавам,че се чувствам доста неудобно,когато някой друг ми плаща сметките.Винаги бих му помогнала,ако има проблеи в това отношение(не,че ще си каже).Обикновено ,като ходим на кино,той плаща киното (още минавам с 5 лева за негово облекчение ),а ако отидем след това в някое заведение плащам аз. После естествено той се пазари ама....абе какво значение имат пустите пари-любов да има!

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Повечето пъти той,но си признавам,че се чувствам доста неудобно,когато някой друг ми плаща сметките.
    i az taka
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Повече от фен Аватара на Valhala
    По "кодекса на кавалера"е ясно кой обикновенно плаща няма смисъл да питаш(поне според мен),но нещо напоследък момичетата много сте се отворили бе!!!И то не по начина,по който трябва Още малко и ще почна само за чужда сметка да излизам
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    'фца..

Град
    Мога ли да знам,защо мислиш така? Просто и стана интересно...

Голям фен Аватара на Ice
    Предпочитам да си плащам сама, иначе както казаха по-нагоре се чувствам неудобно.
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Редуваме се .. или по точно ... в повечето случай .. единия купува цигари другия плаща сметката и ... готово .. а когато се опитам .. да платя и 2 те отнасям някоя прехапана устна ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Shumen
    Emi nie 4-5 pyti max da sme izlizali na kafe ne znam zashto....Inache 1 ili 2 pyti az sym si plashtala smetkata toi v povechkoto sluchai da mi q e platil....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

В първите срещи кавалера ,но по нататък да си я поделят

obiknoveno vseki si pla6ta svoeto, az ne sam kategori4no protiv da me 4erpqt no ne vseki pat. ot vreme na vreme ako nastoqva da plati go ostavqm.
    biv6iq mi me vode6e na diskoteka, pla6ta6e vhoda i vatre mi nose6e vodka sled vodka sqka6 sam nqkakva princesa. na momenti se 4uvstvah kato po malkata mu sestri4ka....

Той.Много рядко ме оставя аз да си платя.

Повечето пъти той,но си признавам,че се чувствам доста неудобно,когато някой друг ми плаща сметките.Винаги бих му помогнала,ако има проблеи в това отношение(не,че ще си каже).Обикновено ,като ходим на кино,той плаща киното (още минавам с 5 лева за негово облекчение ),а ако отидем след това в някое заведение плащам аз. После естествено той се пазари ама....абе какво значение имат пустите пари-любов да има!
    +1 :P

Vinagi gledam az da pla6tam smetkite, ne znam zashto, no az samiqt se 4uvstvam neudobno ako momicheto trqbva da plashta. Ala s bivshata bqhme stignali do konsensusno reshenie - edin pat az,drug pat tq.

Много рядко ми разрешава да плащам аз.Спорим до последно и аз отстъпвам ,защото той е голям инат.Нямам нищо против аз да си плащам сметките - даже напротив ,чувствам се по-добре.Малко пъти ме е оставял да черпя в кафето ,заведението или киното ,но за сметка на това като отидем на вилата гледам все да му накупувам разни неща дето обича и си връщам жеста
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Град
    Варна морето сините вълни....
    Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Много рядко ми разрешава да плащам аз.Спорим до последно и аз отстъпвам ,защото той е голям инат.Нямам нищо против аз да си плащам сметките - даже напротив ,чувствам се по-добре.

и аз така ))
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Различно. Обикновено давам някаква произволна сума, за да покрие по-голямата част от разходите. Където и да съм - с гаджето, с приятели гледам аз да плащам почти всичко. Зависи и от това колко пари имам в момента де...

Ima golqmo zna4enie koga kyde i s koi ;]
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

ооо в началото как се бихме едва ли не и се карахме с приятеля ми кой да плати сметката..а веднъж без малко да се разделим..(ужз бее!! и аз съм един инат ) .. Както и да е.. винаги той всичко плаща..аз вече просто се примирих..ко да прая..(за да не се чувтсвам тъпо се утешавам с факта,че когато ходи да рита му нося водичка,носила съм му сладко в тях (и не само там),веднъж готвих.. )

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    I az taka si misleh(dokto ne se porazdelihme taka za izvestno vreme[samo dokato sme jivi] s priyatelkata mi) Samo che za poslednite 7, 8 ili 9 meseca... /moje i 10 da sa, ne znam - vremeto leti / si spestih 8k za laptop, napravih si pyrvonachalnata vnoska za apartamentcheto /178 kvadrata / i predi edna sedmica si kupih nova kola/e, verno, model 2007, ama po-natatyk shte ya smenim - sled godinka, godinka i polovina/.

PS. I za tezi koito shte kajat che si izmislyam: Ako otida na kafe hvyrkvat okolo 100-tina kinta. Samo s vrytvaneto na kliucha na kolata sym s 10-15 leva nazad Parking - 2 lv na chas, vhod na kafeto - minimum 2x5 leva, sladki kym kafeto ~20 kinta. Ottuk natatyk - volna programa/zadyljitelno se pochva s kafe+pepsi dokato se izbistri adjeba kakvo shte piem/
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ave za ko momchetata trq vi plashtat smetkite weee pF az mn rqdko pozvolqm plashtam si sama pFfffffff i tolkoz se nqkoq fr kat 4aka nqkoi da i platti pfffffffffffffff
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

CucAgMuH Деба и кафето дето го праиш

Град
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ти ше видиш инфлацията ше ни умори

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ти ше видиш инфлацията ше ни умори
    То не нас,по-скоро него ше умори с тея кафета

Правила за публикуване