.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Град
    София

прецаках си акаунта

абе хора помагайте ,че съм мн закъсала с техниката.

на компа имам активиран един гост акаунт дет го ползвам обаче ми трябваше още 1 и набързо го напраих и го включих администратор .като не ми трябваше вече тръгнах да го трия обаче не ми даде и направих всичко ,което трябва,опитах да го направя ограничен ,не администатор , ама не ми дава да цъкна ,минах си на стария администратор и на него не дава и го рестнах.са стария ми акаун го няма ,а новия не го знам кво му е ,ама ми дава всичко мн странно и не може да се оправи дори не мога да си направя Quick launch.ще преживея някак стария акаунт ,ама тоя не ми приема заповедите предупреждава ме за отварянето на" важни файлове" в половината умрели папки и локалните дискове (както предупреждава като натискаш на WINDOWS папката) .има ли начин да си върна стария или поне кажете как да оправя тоя.

тва сиво и класическо падащо меню как се оправя?а и мн ми се смалиха отгоре хикса ,минимайз,максимайз,цялото поле е дребно

натискам тука "show quick launch и ок обаче не става и като творя отново пак си е отметнато тикчето и цъкам ,ама не става??

Град
    София
    hora molq vi pomagaite ,4e ne znaete za kvo stava vupros prosto s ba6ta mi....6e me izseli ,ako ne e kakto go e ostavil

Moga da ti pomogna samo za cvetovete, shriftovete i razmera na prozorcite.. no drugite neshta si nqmam ideq za kakvo stava na vupros.. Znachi, vlizash v Display -> Properties, ottam otgore na Appearance, posle - Advanced i tam ti izlizat opcii kakvi cvetove i shriftove i golemina da dadesh na prozorchetata.. V menuto, kudeto pishe: Item: davash Scrollbar i uvelichavsh razmera, za cvetovete prosto klikash na prozorchetata.. I nakraq potvurghdavash s "ok". Ako si me razbrala , de Samo tova moga da pomogna... Ako ima neshto, pitai na lichno.. Uspeh...
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

ako ima o6te ne6to pi6i samo v1prosa stiga si pisal info 6toto ni6to ne razbrax daje neznam dali za tova pita6.....!!!!
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от tqnko

ako ima o6te ne6to pi6i samo v1prosa stiga si pisal info 6toto ni6to ne razbrax daje neznam dali za tova pita6.....!!!!

Град
    София
    не става бе човек знам как се прави обаче не ми приема заповедите Apply и т.н. нищо не става цъкам и като отворя пак същото

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    от Администратора ли ги прилагаш или от др асс?

Град
    София
    от администратора даже направих още 1 акаунт с администраторки права ,ама не ми бележи това ,което натискам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си